چهاردهمین جلسه از دوره هفتم سری کارگاههای آموزشی - خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی بنفشه شیروان، با استادی مسافر فاطمه، نگهبانی مسافر فاطمه و دبیری مسافر مینا با دستور جلسه "خانمهای مسافر" روز شنبه ۱۵ دیماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان فاطمه هستم یک مسافر.
خدا را هزاران بار شکرگزارم که امروز این توفیق را داشتم دوباره این جایگاه را تجربه کنم و در کنار شما عزیزان باشم. از خانم مریم ایجنت محترم و راهنمای خوبم بسیار سپاسگزارم که دوباره فرصت خدمتکردن را به من دادند.هفته گذشته، هفتهٔ همسفر بود، با اینکه من در کنگره همسفر ندارم، ولی دیدم چطور مسافران از همسفرانشان تشکر کردند و خیلی حس خوبی بود.
عنوان دستور جلسه این هفته " خانمهای مسافر " است. این دستور جلسه به این دلیل است که کمک بیشتری به خانمهایی که خواهان درمان هستند و آشنایی با کنگره ندارند، بشود. از آقای مهندس به این دلیل که حمایتشان همیشه همراه خانم های مسافر است، بینهایت متشکرم.
یک خانم مصرفکننده سختیهای بسیاری میکشد و از سمت خانواده و فامیل طرد میشود. فقط خودش میفهمد که چه دردناک است و بقیه اصلاً متوجه نمیشوند و شاید خیلیها هم با زخمزبان و کنایه آزارش میدهند.
همه ما قبل از ورود به کنگره، تلاشمان را کردیم تا مواد را ترک کنیم، اما هر بار ناموفق بودیم. خود من سالهایی که مصرفکننده بودم، خیلی با خودم کلنجار رفتم تا اینکه بتوانم به پزشک بگویم که مصرفکننده هستم.
در جاهایی که برای درمانم رفتم، کمپ و بعد از آن شربت متادون را پیشنهاد کردند که قبول نکردم. قرص b2 برایم تجویز کردند، تهیه قرص از عطاری برایم بسیار سخت بود و اصلاً با بدنم سازگار نبود، خیلی سردرد میشدم و باز سرخانه اول برمیگشتم.
خداوند را شاکرم که مرا با کنگره آشنا کرد. از آقای مهندس تشکر میکنم و در ادامه از خانم مریم و خانم ناهید، خانم فاطمه و آقا محمد که تلاش کردند و کنگره شیروان را راهاندازی کردند تا با خیالی راحت و در یک محیط امن سفر کنم و به درمان و حال خوش برسم، بسیار سپاسگزارم، چون سفرکردن به مشهد برایم بسیار سخت بود و شاید هرگز نمیرفتم.
اعتیاد در خانمها با آقایان خیلی تفاوت دارد. خانمها از نظر بدنی و بیوشیمی و هورمونی با آقایان خیلی فرق دارند. خانمها ۴ دوران دارند؛ دوران بلوغ و دوران ازدواج و بارداری و شیردهی و بعد یائسگی که کلاً با آقایان متفاوت است.مثلاً خانمی که باردار است، متناسب با رشد جنین هورمونها تغییر میکند تا بتواند شرایط وضعحمل و زایمان را تحمل کند. متناسب با تمام این شرایط مواد ضددرد که انکفالین است ترشح میشود. خانمی که زایمان میکند مواد شبه افیونی بدنش کم میشود، به همین دلیل میگویند؛ زنان بعد زایمان افسردگی میگیرند.
آقای مهندس میگویند: این افسردگی بعد زایمان نیست، بلکه خماری بعد زایمان است. خیلی از خانمها به علت بیماریهایی که دارند و برای اینکه درد خود را تسکین دهند، به مواد مخدر روی میآورند. البته به جز تعداد اندکی که تفننی مصرفَ میکنند.
در یک خانواده، مادر، اساس خانواده محسوب میشود و وقتی درگیر اعتیاد میشود، همه چیز برهم میریزد، زیرا نمیتواند نقش مادری و همسری خود را ایفا کند و پایههای خانواده دچار تزلزل میشود.
آقای مهندس این دستور جلسه را قرار دادند تا گروه خانواده، مادرانی که مصرفکننده هستند را حمایت کنند تا در یک مکان امن به درمان و حال خوش برسند. وقتی مادر سالم باشد، خانواده سالم است، فرزندان سالم و باادب را تربیت میکند و در نهایت یک جامعه سالم خواهیم داشت.
تایپ: مسافر مینا - نمایندگی بنفشه شیروان
ویرایش: راهنما مسافر ناهید - نمایندگی بنفشه شیروان
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
- تعداد بازدید از این مطلب :
1560