آقای مهندس حسین دژاکام بعد از گذشت ۲۵ سال از تأسیس کنگره ۶۰ برای اولین بار دستور جلسه خانمهای مسافر را در دستور جلسات کنگره۶۰ قرار داده است که خود نشانی از اهمیت این موضوع برای ایشان و کنگره۶۰ دارد.
عنوان کردن این که یک آقا اعلام نماید مصرفکننده هستم خیلی سخت است و این قضیه برای خانمهای مصرفکننده چند برابر سختتر و دشوارتر از آقایان میباشد. این دستور جلسه و این هفته بیانگر این است تا این تابو شکسته شود و جامعه با این حقیقت روبهرو کند که اعتیاد و مصرف مواد مخدر جنسیت نمیشناسد و دامنگیر تمام اقشار جامعه میگردد.
اعتیاد باعث تخریب بسیاری بر روی سیستمایکس فرد مصرفکننده میشود، در اولین قدم مواد شبه افیونی جسم تولید نمیشود و مواد مخدر بیرونی جایگزین آنها میگردد، و مشکلاتی مانند یائسگی زودرس، ناباروری، مشکلات عاطفی و ..... برای خانمهای مصرفکننده بهوجود میآورد.
خانمهای مسافر میتوانند خواهران، مادران یا دختران ما باشند که بنا به دلایل و شرایط موجود یا مواردی مانند؛ کاهش وزن، لاغری و در دانشگاهها، برای شب امتحان به آنها پیشنهاد مصرف مواد مخدر داده میشود؛ حتی گاهی به دلیل اعتیاد اعضا خانواده در بند اعتیاد افتادهاند.
نگاه دیگران به مصرفکنندهها متفاوت است؛ زیرا مصرفکننده را دزد و گدا میدانند در حالی که اکثر مصرفکنندهها کاسب، تاجر و مشغول کار کردن هستند. خانمهای مسافر اکثراً اعضای خانواده مسافر بودند، که در کنار اعضای خانواده مصرف کننده شدهاند.
اکثر خانمهای مسافر تحصیلکرده هستند. برای درمان یک خانم مصرفکننده؛ باید یک مکان امن وجود داشته باشد که در کنگره۶۰ چنین مکان امنی به وجود آمده است، اگر یک خانم احساس امنیت را دریافت نکند از طی نمودن درست مسیر خویش بازمیماند.
تدبیر آقای مهندس، در سالم بودن و سالم ماندن فضای کنگره نقش بهسزایی داشته و دارد. خانمهای مسافر در شهرهای مختلفی دارای شعب هستند و تمامی امور مربوط به شعب توسط خود آنان انجام میشود، راهنمای تازهواردین، راهنماهای DST و همه خدمتگزاران همگی از خانمهای مسافر تشکیل شدهاند فقط خود آقای مهندس حسین دژاکام با این گروه در ارتباط است.
خانمهای مسافر در مکان امن با متد DST به دلیل استفاده از داروی مناسب OT و در نهایت بستر مناسب، از دنیای تاریک اعتیاد رها و به درمان قطعی میرسند، کنگره به آنها امنیت و اعتماد به نفس داده است و در حقیقت کنگره۶۰ جایی است که پرونده اعتیاد در آن بسته شده است و در آن فرقی نمیکند که شخص چه نوع موادی مصرف میکند و یا چه جنسیتی دارد تا خانمهای مسافر بدون هیچ دغدغهای و فارغ از هر گونه قضاوتی به درمان اعتیادشان بپردازند در کنگره درمان به بهترین حالت اتفاق میافتد.
خانمهای مسافر به سبب سختیهایی که در زمان مصرف و همچنین در طی درمان سپری میکنند، نیاز به حمایت و پشتیبانی بیشتر از جانب خانواده و همسر خود دارند تا بتوانند شخصیت اصلی و واقعی خود را بروز دهند. آنها به این آگاهی رسیدهاند که مشکلات و مصائب که اعتیاد نیز یکی از آنها است همیشه لعنت خداوند نیستند آن را رحمت خداوند بدانند. در زندگی گاهی گذرگاههای سختی وجود دارد که اعتیاد نیز مانند گذرگاه سخت است و؛ باید از آن عبور کرد.
قطعاً اگر تلاشهای آقای مهندس حسین دژاکام و شهامت و جسارت خانمهای مسافر نبود این بستر فرآهم نمیشد؛ چرا که درست در زمانی که بیماری اعتیاد برای یک زن زشت و ناپسند بود این بانوان قوی با شجاعت و شهامت از خودشان گذشتند و در این مسیر پیشگام شدند؛ اینگونه بود که خانمهای مسافر حتی از خانواده و جامعه طرد شدهبودند؛ اما در کنگره۶۰ توسط استادی بزرگ و فرهیخته این مهم؛ یعنی درمان اعتیاد برای خانمهای مصرفکننده میسر شد.
انشاءلله این دستور جلسه نقطه تفکری برای تمام مصرفکنندههای خانم باشد که اگر مردد یا ترس از قضاوت و حرف اطرافیان دارند رها کنند و با تفکر درست قدم در این مسیر ناب بگذارند.
در پایان خداقوت خدمت آقای مهندس دژاکام و خانمهای مسافر که با وجود تمام محدودیتها و سختیها و دیدگاههای منفی جامعه و خانواده توانستند سفر کنند و به رهایی برسند و عضو مهم و فعالی در کنگره شوند و امیدوارم نمایندگی خانمهای مسافر گسترش یابد تا شاهد رهایی زنان بسیاری از بند اعتیاد شویم و به تمام خانمهای مسافر به خاطر این عمل عظیم تبریک عرض میکنم.
منابع: لایو چهارشنبه، سایت کنگره۶۰
نویسنده: همسفر زیبا (مرزبان خبری)
ویراستاری و ارسال: همسفر زیبا (مرزبان خبری)
همسفران نمایندگی طارم
- تعداد بازدید از این مطلب :
105