پنجمین جلسه از دوره هفتم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی رودهن به استادی راهنما همسفر زهرا با دستور جلسه « خانمهای مسافر» روز شنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.
سخنان استاد:
همانطور که میدانیم کنگره ۶۰ در مسئله اعتیاد در حال درمان افراد مصرفکننده است. در جامعهای که زندگی میکنیم امروزه اعتیاد یکی از مسائل خیلی مهم است که پسر و جوان و یا زن و مرد ندارد. اعتیاد را نمیشود فقط به موادمخدر تعریف کرد بلکه مصرف خودسرانه انواع قرصها نیز تعلقی میشود. موادمخدر؛ مانند شیشه که همان آمفتامین است از موقعی که وارد کشور شد تخریبهای زیادی به همراه داشت که اکثر مصرفکنندگان آن خانمها هستند که به عنوان یک داروی لاغری از آن استفاده میکنند. زنانی که امروز در دام اعتیاد گرفتار شدهاند زیاد هستند و هیچ کجا برای درمان این خانمها راه چارهای اندیشیده نشده بود. خانمهای مصرفکننده موادمخدر آسیبپذیرتر از مسافران آقا هستند. در جامعه اگر بدانیم که خانمی مصرفکننده موادمخدر است از آنها سواستفاده میشود.
آقای مهندس دژاکام با خلق متدد DST به رنج انسانهای درگیر موادمخدر کمک شایانی کردند که در کنگره ۶۰ خانمهای مسافر مستقیم زیرنظر ایشان در حال درمان هستند. قبل از کنگره اگر در یک خانواده، همسر و یا فرزند دچار بیماری اعتیاد بود نمیدانستیم که آیا میتوانیم به این افراد کمک کنیم یا نه؟ و این خانوادهها در جامعه دچار مشکلات زیادی بودند. در کنگره۶۰ گاهی مسافران خانم با مصرف قرص وارد میشدند و زیرنظر آقای مهندس دژاکام درمان شدند. امروزه خانمهای مسافر در کنگره ۶۰ بسیار فعال و موفق هستند و هر روزه در حال پیشرفت هستند. این موفقیت مصداق این است که صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است که هر فرد در تاریکترین نقطه قرار داشته باشد میتواند به نور و روشنایی برسد.
جایگاه یک زن در جامعه خیلی مهم است. وقتی در یک خانواده خانمی دچار بیماری اعتیاد شود پایههای آن خانواده سست میشود و دیگران ممکن هستند سواستفاده کنند. تا قبل از کنگره ۶۰ درمانی برای خانمهای مصرفکننده نبود. در دیگر سیستمها برای درمان آقایان فعالیت داشتند؛ ولی برای خانمها نبود؛ ولی با وجود کنگره ۶۰ و با وجود پربرکت جناب مهندس دژاکام توانستن درمانی برای خانمها پیدا بشود و امروزه مسافران خانم هم درمان میشوند و مستقیم با بنیان کنگره در جلسات خصوصی درمان میشوند و این کار آقای مهندس قابل ستایش است. در کنگره ۶۰ خانمهای مسافر طوری درمان میشوند که دیگر راه برگشت به مواد نیست. این بستگی به خواسته فرد دارد. من در جایگاه یک همسفر هستم و نمیتوانم بگویم چرا خانمها مصرفکننده میشوند. باید خودم را جای آن فرد بگذارم و بعد قضاوت کنم. از قدیم گفتند؛ «تا کفش کسی را نپوشیدهای آن را قضاوت نکن.»
چقدر خوب است که این دستور جلسه گذاشته شده است تا ما بهتر بدانیم که اعتیاد به مرد و زن بودن نیست. بدانیم که اعتیاد در کمین هر کس میتواند باشد و من باید در کنگره طوری آگاهی و اطلاعات کسب کنم تا اگر فردی در خانوادهام دچار این بیماری شد من بتوانم به او کمک کنم. از جناب مهندس و خانواده ایشان بسیار ممنون هستم که نه تنها به فکر مصرفکنندگان موادمخدر بودند بلکه امروزه موفق شدند خیلی بیماریها را بشناسند و در آینده بتوانند آنها را نیز درمان کنند. جناب مهندس فقط به فکر خود و خانواده خود نبودند بلکه به فکر انسانهای رنج کشیده دیگر هم بودند. با این روش آرامش را در خانوادهها برقرار کردند. امیدوارم همیشه سلامت باشند و دعای همه فرزندانی که پدران و مادرانشان دچار اعتیاد بودند بدرقه راه ایشان باشد.
ویرایش و ارسال: همسفر راحله رهجوی راهنما همسفر آذر ( لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رودهن
- تعداد بازدید از این مطلب :
175