به نام قدرت مطلق الله
با عرض تبریک به مناسبت هفته بنیان به آقای مهندس بنیان کنگره ۶۰ و خانواده محترمشان و خانواده بزرگ کنگره ۶۰.
کنگره ۶۰ مانند درختی است که ریشه آن در زمین و شاخههای آن به سما میرسد، همان شجره طیبه که در کلام الله از آن یاد شده است، چرا که مخلوقاتی که ابلیس روزی جان آنها را تسخیر کرده بود با پیوند به این درخت تنومند، روزی سر از سما در میآورند که با پیوند آنها هم این درخت تنومندتر میشود وهم آنها گوهر جان خود را دوباره از ابلیس پس میگیرند و میتوانند، روزی از نیروهای الهی و خدمتگزار همه دردمندان شوند به همین مناسبت مصاحبهای زیبا با ایجنت محترم قسمت همسفران شعبه تخت جمشید شیراز، خانم فاطمه قانع ترتیب دادهایم که امید وارم گوارای جانتان باشد.
لطفاً به رسم کنگره خود را معرفی کنید؟
سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر
با بیش از ۱۰ سال تخریب وارد کنگره ۶۰ شعبه تخت جمشید شیراز شدیم.
آخرین آنتی ایکس مصرفی مسافرم هروئین به روش دی اس تی با داروی اپیوم تینکچر ۱۰ ماه سفر کردیم با راهنمایی راهنمای خوب خودم خانم مهشید تفرشی و راهنمای محترم مسافرم آقای محمد ضرغامی و الان هم به مدت ۸ سال و ۷ ماه هست که آزاد و رها هستیم.
ورزش در کنگره خودم بدمینتون و مسافرم والیبال
برایمان بگویید چگونه با کنگره ۶۰ آشنا شدید؟
سال ۸۸ بود که از طریق تله تکست، تلویزیون با صفحه کنگره ۶۰ آشنا شدم، اولین چیزی که نظرم را جلب کرد واژه درمان قطعی اعتیاد بود، برای من عجیب و جالب بود؛ چون راههای زیادی برای درمان رفته بودیم که هیچ یک به نتیجه نرسیده بود و بعد از آن مدام مطالب سایت کنگره ۶۰ را میخواندم و مطمئن بودم که تنها راه درمان اعتیاد در کنگره ۶۰ است و حدوداً ۵ سال طول کشید تا مسافرم راضی شد به کنگره بیاید و سال ۹۳ وارد کنگره شدیم.
تا این لحظه چه خدمتهای را در کنگره تجربه کردید؟
از خدمتهایی مثل، میکروفن گردانی، مهمانداری، مشاوره تازه واردین شروع کردم و در ادامه خدمت راهنمایی را تجربه کردم، ورزش بان، مسئول امتحانات، عضویت در لژیون سردار و در حال گذراندن دوره دوم خدمت ایجنتی هستم.
کنگره ۶۰ چگونه بنیان شد لطفاً مختصر برایمان بگویید؟
کنگره ۶۰ با بنیانی از عشق و محبت بنا شد، بنیان عشقی که بن و ریشه این بنا و ساختار عظیم است، در ابتدا آقای مهندس با ایمان راسخی که داشتند با تعداد نفرات اندک در شعبه انقلاب جلسات کنگره رو برقرار میکردند و آرام آرام به تعداد نفرات و تعداد شعب افزوده شد، مشکلات زیادی بود؛ اما به فرموده ایشان در هر مشکل درسی بود که پشت سر گذاشتند و با لطف خداوند و تفکر عظیم ایشان درحال حاضر بیش از هزاران درمان شده و بیش از صد نمایندگی در کل کشور داریم.
با توجه به این نکته که شعبه تخت جمشید یکی از صدها شعبه کنگره ۶۰ میباشد و شما جز اولین کسانی بودید که زمان راه اندازی شعبه تخت جمشید بودید راه اندازی یک شعبه چه مشکلاتی دارد؟
البته افراد زیادی در این راه زحمات زیادی کشیدند تا این شعبه راه اندازی شد.
شعبه تخت جمشید در ابتدا لژیون مسافران بود که در پارک برقرار میشد، مسافران در سرما و گرما برای گرفتن آموزش و درمان به پارک مراجعه میکردند، آقای ضرغامی و در کنارشان مسافرانی بودند که برای راه اندازی شعبه و زیر سقف رفتن مسافران و همسفران بسیار تلاش کردند و زحمت کشیدند و نمایندگی تخت جمشید راه اندازی شد.
در ابتدا قسمت همسفران به صورت جلسه عمومی و با تعداد اندک برگزار میشد و رفته رفته جلسات خصوصی هم شکل گرفت، جا دارد از زحمات خانمها زهرا مرادی، معصومه فهیمی، خانم آذر و خانم زهرا اشجاری که ایجنت های قبل شعبه بودند تشکر و قدردانی کنیم.
حالا میتوانید مقاسه کنید که راه اندازی این شعبه کوچک در برابر بنیان کنگره ۶۰ که؛ باید این قدر مستحکم و با هماهنگی ایجاد شود تا بتواند ریشه بزند و همه کشور و حتی در آینده کشورهای دیگر را پوشش دهد چه قدر کار بزرگی بوده و چه مشکلات و سختیهایی را بر سر راه خود داشته؟
شعبه مرکز مثل نقطهای از نور بود که بقیه شعب از آن انشعاب یافتهاند، تفکر عظیم بنیان کنگره باعث به وجود آمدن این ساختار تنومند و محکم شده است و اگر ایستادگی ایشان نبود الان همسفر و مسافر و راهنما وجود نداشت، سیستم عامل کنگره طوری طراحی شده که همه اعضا به خوبی با مسئولیت خود آشنا هستند و سعی در پیشبرد اهداف کنگره ۶۰ دارند و مطمئن هستم که آرزوی آقای مهندس برآورده و کنگره ۶۰ جهانی میشود.
به نظر شما نقش خانم آنی بزرگ به عنوان همسفر آقای مهندس در بنیانگذاری کنگره ۶۰ چگونه بوده است؟خانم آنی بزرگ، معلم، مادر و عشق همه همسفران در کنگره است، بال پرواز آقای مهندس و نقش مکمل به معنای واقعی همسفر مسافرش در سفر عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر بودند و برای شکل گرفتن قسمت همسفران بسیار تا بسیار زحمت کشیدند. ان شاالله که خداوند طول عمر همراه با سلامتی به ایشان عطا فرماید و باز شاهد حضور ایشان در کنگره باشیم.
به نظر شما ما به عنوان عضو کوچکی از کنگره ۶۰ چه طور میتوانیم در شناساندن این مسیر سبز به دیگران کمک کنیم؟
به قول آقای مهندس درختی که تنومند شود، سر از باغ بیرون میآورد و قابل دید برای همه هست، کنگره ۶۰ هم بسان همان درخت تنومند است که تا الان هزاران نفر درمان شده قطعی دارد و هر یک از درمان شدگان بسان پرندهای خواهند شد که پیام رهایی را به دیگران میدهند. به نظر من دادن پیام رهایی، درمان و حال خوش بزرگترین مسئولیت من برای شناساندن کنگره به دیگران است.
من به عنوان یک همسفر میتوانم به کمک این پدر دلسوز و مهربان تمام کنگره بیایم تا ریشههای این شجره طیبه را تقویت کنیم تا در دسترس تمام دردمندان دنیا قرار گیرد؟
بله صددرصد، هر کدام از ما رهجوها و همسفران اگر مسئولیتی که بر عهده ما گذاشته شده است، سفر اولی، سفر دومی، راهنما، مرزبان، ایجنت را به نحو احسن و به بهترین شکل انجام دهیم، میتوانیم ریشههای این شجره طیبه را تقویت نماییم.
ممنون از شما که وقت گذاشتید و در این مصاحبه شرکت کردید در پایان اگر صحبتی هست بفرمایید.
بسیار ممنونم از شما بابت تهیه مصاحبه و تقدیر و تشکر میکنم از بنیان کنگره ۶۰ و خانواده محترمشان به خاطر فراهم کردن این بستر آموزشی، برای کسب این علوم ناب و تشکر فراوان دارم از همه افرادی که برای قوت گرفتن کنگره ۶۰ تلاش کردند.
طراح سؤال و مصاحبه کننده: راهنمای تازه واردین همسفر آمنه
ویرایش و ویراستاری: مرزبان خبری همسفر معصومه
عکاس: مرزبان خبری همسفر معصومه
ثبت و ارسال: دبیر سایت همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی تخت جمشید
- تعداد بازدید از این مطلب :
228