به نام قدرت مطلق الله
سی دی «نامه ۱۱» در ابتدا آقای مهندس در مورد اشباع صحبت میکنند و با یک مثال خیلی خوب کلمه اشباع را برای ما توضیح میدهند؛ که اگر یک لیوان آب داشتهباشیم؛ وقتی بیشتر از ظرفیت لیوان در آن آب بریزیم، آب سرازیر میشود و این همان اشباع است و میشود گفت: که لیوان به مرحلهی اشباع رسیدهاست و در انسان هم به همین صورت است، هم در قسمت درمان مواد و هم مصرف مواد. وقتی کسی از مواد مخدر یا قرصهای مختلف استفاده میکند یک زمانی می رسد که با مصرف بیش از حد به نقطهی اشباع می رسد.
آقای مهندس فرمودند: همه مصرف کنندههای مواد در مرحلهی اشباع قرار دارند و داروهایی که برای درمان اعتیاد داده میشود؛ اکثراً فرد را در مرحله اشباع قرار میدهد.
اشباع یعنی چه؟ اشباع یعنی سیر کردن و یا سیر گردانیدن یا رسیدن به حداکثر ظرفیت؛ نقطه اشباع را ما میتوانیم در جهت منفی یا مثبت، بد یا خوب، زشت یا زیبا کم ویا زیاد کنیم. در کنگرهی ۶۰ با روش DST میتوانیم ظرفیت اشباع را تغییر میدهیم تا نقطه تحمل فرد مصرف کننده بالا برود که این در طول زمان ۱۰ ماه رخ میدهد.
اشباع در تمام مراحل زندگی ما وجود دارد؛ مثلاً در غذا خوردن، فردی که آنقدر غذا میخورد که کاملاً سیر میشود، که نقطهی تحمل خود را بالا برده است و به مرحله اشباع رسیده و تغییر داده ولی در جهت بد، چون انسان باید تا جایی غذا بخورد که سیر نشود و چند لقمه مانده تا سیر شود؛ باید دست از غذا خوردن بکشد. یا در خوابیدن و بیداری و یا در راه رفتن و پیاده روی که اگر به مرحلهی اشباع برسد ضرر دارد. مثلاً فردی که وزنش زیاد است نباید زیاد پیاده روی کند چون بعدها دچار پا درد میشود و هزار مدل مریضی دیگر به سراغش می آید. در محبت کردن که انسان نباید زیاد از حد به کسی محبت کند و هر چیزی باید در حد و تعادل خودش قرار بگیرد و باید ظرفیت طرف مقابل را هم بسنجیم، چون اگر محبت شما بیشتر از ظرفیت طرف مقابل باشد بر ضد خودتان استفاده میشود. یعنی دل طرف را میزنید و دیگر به شما اهمیت نمیدهد؛ چون فکر میکند که محبت کردن وظیفهی شماست. در مصرف مواد که نباید به مرحله اشباع برسید و فردی که مصرف کننده است باید بداند که چقدر باید در روز استفاده کند مثل تریاکیهای قدیم که وقتی مهمانی میرفتند مواد مصرفی خودشان را میبردند و اگر کسی به آنها تعارف میکرد. استفاده نمیکردندو فقط مواد خودشان را که به اندازه بود مصرف میکردند. مسئله اشباع در تمام مراحل زندگی ما هم هست؛ مثلاً در غرغر کردن، غرغر کردن که بیشتر از حد شود دیگر طرف مقابل اهمیت به حرف شما نمیدهد، یا غیبت کردن یا غذا خوردن.
آقای مهندس فرمودند: این همه سالی که گذشته هیچ کدام از کسانی که برای درمان به کنگره آمدهاند، در مراحل درمان به مرحلهی اشباع نرسیدهاند.
حالا اگر از مرحلهی اشباع بگذریم و به مرحلهی بعد از اشباع می رسیم اسمش میشود over doz که دوز یعنی اندازه و over یعنی بالا، و اور دوز یعنی بالای اندازه، مثل کسانی که تزریق میکنند و میمیرند، آنها اور دوز کردهاند یعنی بالاتر از اندازه مصرف کردهاند.
این نقطه اشباع تغییر پذیر است و تغییر میکند که در کنگرهی ۶۰ برای درمان اعتیاد همین کار را انجام میدهیم و با متد DST، داروی OT را از کم میبریم بالا و بعد از بالا ذره ذره میآوریم پایین و نقطه اشباع را تغییر میدهیم.
آقای مهندس گفتند: در این بیست و چند سالی که کنگره ۶۰ دایر است تا به حال ندیدهام که کسی حتی یک نفر در درمان با OT اور دوز کردهباشد، حتی کسانی هم که میخواهند گریز بزنند. چون در کنگره با روش DST آشنا هستند و یاد گرفتهاند که چگونه گریز بزنند که به خودشان آسیب نزنند.
پس تا اینجا فهمیدیم که نقطهی اشباح نقطهای است که در تمام مسائل معنوی ومادی وجود دارد. حتی آمدن به کنگره که یک مکان مقدسی است، نباید به مرحله اشباح برسد، به خاطر همین است که آقای مهندس اجازه یک سری کارها را در کنگره نمیدهد، چون اگر کنگره آمدن به مرحله اشباع برسد ناراحتی در خانوادهها به وجود می آید. امیدوارم که همه بتوانیم تعادل را در تمام سطوح زندگی رعایت کنیم تا در هیچ زمینهای به مرحله اشباع نرسیم.
نویسنده: همسفر انسیه، رهجوی راهنما همسفر ساناز، لژیون اول
ویراستاری و ارسال: راهنما همسفر ساناز، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کیش
- تعداد بازدید از این مطلب :
90