English Version
This Site Is Available In English

مصرف‌کنندگان اکثرا در نقطه اشباع قرار دارند

مصرف‌کنندگان اکثرا در نقطه اشباع قرار دارند

در جهان هستی خداوند برای هر چیزی حدی را قرار داده است. برای مصرف خوراکی‌ها، عشق ورزیدن، محبت‌کردن برای روابط معنوی و خانوادگی حدی قرار داده شده است. زمانی‌که هر کدام از این‌ها از حد مجازش بگذرد به مرحله اشباع می‌رسد. اشباع؛ یعنی سیر شدن. در دنیا هیچ راه حل منطقی برای درمان اعتیاد پیدا نشده است؛ چون مبهم و گنگ است؛ مثل این‌که یک آدم کور در انبار کاه به دنبال سوزن می‌گردد. مصرف‌کنندگان اکثرا در مرحله اشباع قرار دارند و این قضیه در پزشکی و روانپزشکی هم صحت دارد.

قبلاً متادون ۵ میلی‌گرم برای درمان بیماری‌ها بود و هم اکنون قرص متادون ۴۰ میلی‌گرم هم وجود دارد و فرد نشئه می‌گردد و یک قرص آن برابر ۸ عدد قرص متادون ۵ میلی‌گرم است، که همان قرص متادون ۵ میلی‌گرم هم یک شتر را به خواب می‌برد و این بسیار وحشتناک است.

در تمامی مراکز ترک اعتیاد این قضیه اشباع وجود دارد که گاهی منجر به مرگ افراد می‌شود؛ ولی ما در کنگره با متد «DST» و شربت «OT» از کم شروع می‌کنیم و ذره‌ذره نقطه تحمل بالا می‌آید و با متد «DST» می‌توانیم بازی کنیم و نقطه تحمل را کم و زیاد کنیم. طبق وادی نهم که می‌گوید (نیرویی از کم شروع می‌شود و به درجه بالا و بالاتر می‌رسد) و در کنگره۶۰ از سه دهم سی‌سی شروع می‌کنیم و با این متد می‌توان به طرف زشت یا زیبا، خوب یا بد، حرکت کنیم و ما ذره‌ذره از دوز پایین شروع کرده تا بدن سازگار شده و نقطه تحمل به آرامی بالا بیاید تا در طول زمان ۱۰ الی ۱۱ ماه فرد به درمان برسد و همین نقطه تحمل در غذا خوردن هم وجود دارد که وقتی سیر می‌شویم بدن به اشباع می‌رسد و کم‌کم معده بزرگ شده بدن به طرف چاقی و بیماری حرکت می‌کند. برای همین می‌گوییم ۳ یا ۴ لقمه مانده سیر شویم؛ باید دست از غذا خوردن برداریم.

در خواب هم همین‌طور است انسان؛ باید ۸ ساعت بخوابد. اگر کمتر بخوابد بدن مریض، پیر و فرتوت می‌شود و اگر زیاد بخوابد بیمار می‌شود. در محبت کردن هم؛ باید اعتدال را رعایت کنیم و این بستگی به ظرفیت طرف مقابل دارد اگر از یک حدی بگذرد تبدیل به ضد‌ارزش می‌شود. نیکی که از حد بگذرد نادان گمان بد برد. کسانی که اضافه وزن دارند نباید زیاد پیاده‌روی کنند؛ چون به زانوها و کمر آسیب می‌رسانند و این نقطه اشباع است در قدیم تریاک را طوری مصرف می‌کردند که هیچ وقت به نقطه اشباع نمی‌رسیدند و همیشه یک مقدار مشخصی را مصرف می‌کردند و به خانواده و تمام زندگی خود می‌رسیدند؛ چون زمان و مقدار مصرف مشخص بود و از آن مقدار بیشتر نمی‌شد.

جناب مهندس با انجام متد «DST» بر روی خودشان که در پله‌های آخر مصرفشان به اندازه یک ارزن رسیده بود و بعد از مصرف چشم‌هایشان قرمز می‌شده و این همان نقطه تحمل بدن است که به آرامی به این مرحله رسیده است. مسئله اشباع در زندگی نقش بسیار مهمی دارد، برای سخت‌گیری هم فرد تا یک حدی تحمل می‌کند و اگر از حد بگذرد دیگر خطرناک می‌شود و تحمل نمی‌کند. کسانی‌که مدام شکایت می‌کنند، غیبت می‌کنند یا مدام غر می‌زنند این‌ها اگر از حد خود بگذرد به مرحله اشباع می‌رسد و در مسائل معنوی و دیدار دوستان؛ باید سعی کنیم که به مرحله اشباع نرسیم و حد و حدود را رعایت کنیم و در کلیه مراحل زندگی و کلیه رفتارهای ارزشی و ضدارزشی بستگی به این دارد که ما وارد مرحله اشباع نشویم.

خیلی از افراد با مصرف موادمخدر یا الکل به مرحله اشباع و بعد از آن به مرحله اوردوز و مرگ رسیدند. ما در کنگره۶۰ حتی یک مورد اوردوز هم نداشته‌ایم حتی کسی هم که گریز می‌زند؛ چون متد «DST» را یاد گرفته اگر بخواهد دارو را افزایش بدهد، مقدار خیلی کم افزایش می‌دهد. این به علت آموزش‌های کنگره است. بعضی از مراکز درمان اعتیاد متادون را طعم شیرین یا وانیل می‌دهند که بسیار خطرناک است و پیش آمده که بچه‌ای از درون یخچال برداشته و خورده که باعث مرگ شده است؛ ولی در کنگره شربت «OT» همیشه تلخ بوده و هیچ‌کس تمایل به خوردن آن ندارد.

رابط‌خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
عکاس‌‌خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی هاتف 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .