مبحث امروز اصل هشتم تحت عنوان اشباع است، گاهی اوقات زمانیکه به مسائل نگاه میکنیم اشباع را در شیمی، اسید، شکر در آب و یا نمک در آب میدانیم؛ اما اگر با دید گستردهای به این موضوع نگاه کنیم و آن را بشکافیم متوجه میشویم که اشباع در کارهای مهم و اساسی ما شامل روابط خانوادگی، معنوی، مادی، محبتی همچنین روابط عشقی نقش مؤثری دارد و اگر آن را بلد نباشیم قطعاً با مشکل مواجه میشویم. به عقیده من اعتیاد هنوز در جهان علمی شکافته نشده و یک موضوع مبهمی است حتی پیشرفتهترین کشورهای جهان را به زانو درآورده مانند انسانی نابینا که در انبار کاه به دنبال سوزن میگردد.
خلاصهای از نامه ادیتور و اصل هشتم؛ اگر مقداری شکر در آب بریزیم و مرتب به آن شکر اضافه کنیم به نقطهای میرسیم که شکر دیگر در آب حل نمیشود و یا ریختن آب در لیوان به نقطهای میرسد که سرریز شده به این نقطه اشباع میگویند. این موضوع در مصرف موادمخدر و درمان هم وجود دارد به عقیده من مصرفکنندگان، داروهای درمان اعتیاد داروهای روانپزشکی در مرحله اشباع قرار دارند بهعنوانمثال؛ فردی با مشکل روانی با هفده یا هجده قرص مواجه است که در مرحله اشباع قراد دارد، اوایل قرص ۵ میلیگرمی وجود داشت؛ اما اکنون مرحله اشباع تغییر کرده و کارخانهها قرصهای ۴۰ میلیگرم تولید میکنند و میبینیم که شخصی ۲۰۰ میلیگرم متادون در روز میخورد و مصرف اوتی بالایی دارد که موضوع بسیار وحشتناکی است؛ اما در کنگره۶۰ همه یک دوز مشخصی دارند و نگذاشتیم هیچکدام وارد مرحله اشباع شوند.
اشباع در لغت به معنای سیر گردانیدن یا رسیدن به حداکثر ظرفیت است و ما برای آن یک مثلث در نظر میگیریم که قاعده آن اشباع است، یک ضلع آن قبل از اشباع و ضلع دیگر بعد از اشباع میباشد حال ما میتوانیم کارهای خود را بررسی کنیم که ما در کدام یک از این سه مرحله قرار داریم و باید یاد بگیریم، کاری کنیم تا با مشکلی برخورد نکنیم. ما با روش DST و طبق وادی نهم با فاصله زمانی میتوانیم نقطه تحمل خود را جابهجا کنیم، بنابراین با دوز پایین شروع و پس از سازگاری پلهپله به درجه بالا و بالاتری میرسد که دراینصورت نقطه تحمل پدیدار میشود، تأثیر داروی اوتی در هر شخص متفاوت و نقطه اشباع قابل تغییر است و ما میتوانیم آن را در جهت خوب یا بد، زشت و یا زیبا کاهش یا افزایش دهیم.
بالا بردن نقطه تحمل در غذا خوردن نیز وجود دارد، سیر شدن که نقطه اشباع است را میتوانیم ذرهذره افزایش دهیم، این کار باعث چاقی میشود بنابراین باید تلاش کنیم قبل از سیر شدن، دست از غذاخوردن برداریم حتی در محبت کردن باید نقطه اشباع را در نظر داشته باشیم و به ظرفیت طرف مقابل توجه کنیم، محبت نباید از نقطه اشباع خود عبور کند در اینصورت تبدیل به ضد خود میشود، هر زمان که خارج از ظرفیت رفتار کنیم بهترین موارد ممکن است به بدترین تبدیل شود در نتیجه هیچچیز نباید خارج از محدوده اشباع قرار گیرد.
در مورد پسانداز کردن، راه رفتن، دویدن، مصرف مواد، سختگیری، شکایت کردن و حتی انتقاد، غیبت و تجسس کردن نباید به نقطه اشباع برسیم بنابراین کلیه اعمال ارزشی و ضدارزشی ما به مرحله اشباع بستگی دارد، بیشتر مشکلات ما مربوط به مرحله اشباع است، اشباع به دو قسمت مادی و معنوی تقسیم میشوند، اشباع معنوی برای ما نقش سازندهای دارد که میتوانیم در روابط خود با جهان و اطرافیان بهگونهای عمل کنیم که وارد مرحله اشباع نشویم در آنصورت نتیجه معکوس دارد. به مرحله بعد از اشباع اوردوز نیز میگویند، اوردوز یعنی افرادی که بیشتر از اندازه معلوم مصرف میکنند در متابولیسم بدن تأثیر گذار بوده و باعث ایجاد سنگکوب یا سکته میشود، در کنگره۶۰ با متدDST نقطه اشباع تغییر میکند، برای تغییر این مهم باید توجه داشت که این امر کمکم انجام شود مانند شخصی در صحرا که از تشنگی در حال مرگ است و نباید یک مرتبه مقدار زیادی آب بخورد. مرگومیر در اثر مصرف مواد نیز همینگونه بر اثر تغییر نقطه اشباع و در نهایت اوردوز میباشد که هیچ مرگی در کنگره در اثر اوردوز اتفاق نیافتاده است.
در جهان علمی در ارتباط با اعتیاد دانشی وجود ندارد بهعنوانمثال؛ برای تشویق مصرفکنندگان به مصرف متادون از طعم وانیل استفاده کردند، نقطه مرگ برای یک فرد غیر مصرفکننده در اثر مصرف تریاک، یک تا یک و نیم گرم و در متادون بین ۳۰ تا ۴۰ میلی گرم می باشد، بنابراین نتیجه میگیریم افراد معتادی که بیش از این مقدار مصرف میکنند، در نقطه اشباع هستند. تجویز دارو بیش از نقطه اشباع نه تنها اثر درمانی و دارویی ندارد بلکه باعث ایجاد تخریب بیشتر در شخص مصرفکننده میشود، نکته مهم در اصل هشتم این بود که اشباع تنها در مسائل مادی و دارویی نیست، بلکه در تمام زندگی معنوی ما هم تأثیر دارد در نتیجه حضور در کنگره یا ورزش کردن نیز نباید به نقطه اشباع برسد و باید تعادل بین خانواده و کنگره را رعایت کرد.
نویسنده؛ راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ویرایش، عکس و ارسال؛ همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوازدهم)
نمایندگی همسفران سلمان فارسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
77