چهاردهمین جلسه از دوره هجدهم کارگاههای آموزشی خصوص همسفران نمایندگی تخت جمشید شیراز با استادی راهنما همسفر سهیلا نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «بنیان کنگره۶۰» در روز دوشنبه ۳ دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکر و سپاسگزارم که امروز هم به من فرصت داد تا بتوانم بیایم جلسه و از همه شما آموزش و انرژی بگیرم. تولد حضرت فاطمه و روز مادر را به همگی تبریک و تهنیت میگویم و امیدوارم از همه شما قدردانی شده باشد. هفته بنیان را در رأس به جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان تبریک میگویم و همچنین این جشن را به تکتک خدمتگزاران کنگره ۶۰ بهخصوص خدمتگزاران شعبه تخت جمشید قسمت مسافران، همسفران، ایجنت محترم، گروه مرزبانی و به همه شما عزیزان تبریک و تهنیت میگویم. خوب دستور جلسه امروز بنیان هست و در لژیون سردار هم بهاندازه کافی صحبت شد.
کنگره ۶۰ در سال ۱۳۷۸ توسط آقای مهندس پایهگذاری شد و آقای مهندس در سن ۴۸ سالگی با ۱۷ سال تخریب مواد مخدر در اواسط بهمنماه ۱۳۷۵ سفر خودشان را شروع کردند که با الهام گرفتن از ماه مبارک رمضان بود و سفرشان حدود ۱۱ ماه طول کشید و سرانجام در تاریخ 15آذر1376 این سفر به پایان رسید.ما در کنگره هرساله در این تاریخ دورهم جمع میشویم و آن را جشن میگیریم و گرامی میداریم. سالانه در کنگره 52 تا دستور جلسه داریم که یک سری از دستور جلسهها همراه با جشن برگزار میشود و برای ما خیلی قابل تقدیر هست، مثل هفته راهنما، هفته مرزبانی و ایجنت، هفته دیده بان، هفته اوتی و هفته بنیان که این هفته است، این دستور جلسهها و این جشنها از اهمیت خیلی زیادی برخوردار هستند؛ اصولاً ما انسان ها فراموشکار هستیم و یادآوری همین مناسبتها باعث میشود که ما این مناسبتها را گرامی بداریم و یاد و خاطره آن را زنده نگهداریم، این مناسبتها به ما یادآوری میکنند که ما؛ باید چه کار کنیم؟ و همه ما که اینجا دورهم جمع شدهایم دنبال چه هستیم و چه هدفی داریم؟ اگر جشن و مناسبتی میگیریم و قدردانی میکنیم به چه منظور است؟ این افراد برای ما چه خدمتی انجام دادهاند که ما؛ باید از آنها قدردانی و تشکر کنیم؟
به قول استاد امین همین قدردانی که ما انجام میدهیم به ما یادآوری میکند که پنهانکار نباشیم و از کفر بیرون بیاییم. همانطور که در وادی دوم هم گفتهشده همه ما انسانها با یک هدفی پا به دنیا گذاشتهایم؛ یعنی ما بیهوده آفریده نشدهایم، هرکدام یک هدفی را دنبال میکنیم و به هریک از ما در این جهان هستی نقشی دادهشده است که؛ باید آن نقش را در خودمان پیدا کنیم و به وسیله آن نقش، خودمان را نشان بدهیم تا دیده شویم. این یکی از بخشهای بسیار مهم زندگی هرانسانی هست که آقای مهندس نمونه بارزی است که نقش خودشان را در این جهان هستی پیداکردند و آن استعداد و پتانسیلی که در وجودشان قرار داشت را پیدا و آزاد کردند و برای خودشان، خانوادهشان و دیگران یک ناجی، معلم، الگو و استاد شدند. آقای مهندس به دیگران نیز کمک کردند تا آنها هم بتوانند توانایی و استعدادهای خودشان را شناسایی کنند و نقش خودشان را در این جهان هستی به صحنه حضور بگذارند. استاد امین در سی دی بنیان میگویند: علت اینکه در کنگره بجای کلمه بنیانگذار از کلمه بنیان استفاده شده این هست که زمانی که ما میگوییم بنیانگذار، مثل شخصی است که یک موسسهای را بنیان میکند و کسی که موسسه را بناکرده است خود آن بنا نیست؛ اما بنیان یعنی ریشه، یعنی اصل؛ پس بنیان کنگره؛ یعنی بذر کنگره؛ یعنی چیزی که درواقع درختی که از بذر بیرون آمده و شکلگرفته است.
در کتاب ۱۴ مقاله هم در مقاله ششم که آقای مهندس با ویلیام داشتند از ایشان سؤال میشود که بنیان یعنی چه؟ آقای مهندس ساختار کنگره را به یک درخت تشبیه کردند که ریشه درخت، همان بنیان کنگره است و به این معنی است زمانی که آقای مهندس این سازمان غیردولتی را تأسیس کردند؛ چون تنها بودند و ایده اصلی، ساختار و قوانین کلی توسط شخص ایشان ابداع و طراحی شد به همین دلیل خودشان را ریشه و بنیان کنگره دانستند. آقای مهندس متد دی اس تی را کشف کردند و آن راه را رفتند و به نتیجه رسیدند و همین متد را در بقیه مسافرها پیاده کردند و آنها هم؛ باید همان راهی که آقای مهندس رفتند را بروند. همانطور که گیاهی را که در گلدان است و ریشه زده است ما برای تکثیر آن، ریشهای از آن را برمیداریم و در گلدان دیگری تکثیر میکنیم. این موضوع در کنگره مانندافرادی که از این متد استفاده میکنند به درمان میرسند و احیا میشوند، یا همین شعبههای کنگره که در اکثر نقاط ایران و حتی در سطح بینالمللی هم آقای مهندس این علم را رواج دادهاند.
کاری که ریشه درخت انجام میدهد این است که تمام املاح و مواد غذایی را از زمین میگیرد و به ساقه، شاخه و برگ میدهد و اگر بخواهیم این موضوع را در کنگره تشبیه کنیم، همان سیدیهایی هستند که هر هفته آقای مهندس عرضه میکنند و علم بهروز کنگره را در اختیار ما قرار میگیرد. آقای مهندس بذر خدمت را در قلب انسانها کاشتند، مثل خدمتگزاران، دیدهبانها، ایجنت ها و همه خدمتگزاران که بذر کنگره توسط این افراد تکثیر میشود. طبق فرمایش آقای مهندس زمانی که بذرخوب باشد، قالب هم محکم باشد، میوه ی باارزش و گرانبها تولید میشود. امیدوارم که همه ما بتوانیم خدمتگزاران صادقی برای کنگره باشیم و در رشد و پیشرفت بنیان کنگره نقش بسیار پررنگی داشته باشیم.
مرزبان کشیک: همسفر معصومه و مسافر علی
عکاس: همسفر معصومه مرزبان خبری
تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فاطمه قانع (لژیون دوم)
ویرایش و ویراستار: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مرضیه ( لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فائزه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی تخت جمشید
- تعداد بازدید از این مطلب :
117