جلسه دوازدهم از دوره دوازدهم سری کارگاههای آموزشی خصوصی ویژه همسفران آقا کنگره۶۰ شعبه شیخبهایی، با استادی همسفر مهراد، نگهبانی همسفر علیرضا و دبیری موقت همسفر امیرحسین با دستور جلسه "هفته بنیان" شنبه ۱ دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد؛
به عقیده من هرشخصی که برای استادی یک دستور جلسه انتخاب میشود یا درمورد آن دستور جلسه به میزان کافی آموزش گرفته و یا هنوز درگیر آن مسئله و در پی افزایش سطح دانش خود در مورد آن است. روز نخستی که من وارد کنگره شدم جناب آقای مهندس در آکادمی استاد بودند و آن روز در ذهن من بسیار ماندگار شد و خاطره خوبی از آن روز دارم.
یکی از مهمترین مسائلی که در کنگره مطرح میشود این است که هدف از خلقت کسب آموزش و خدمت کردن است؛ کنگره یکی از معدود ساختارهایی هست که امکان دستیابی همزمان به این دو را فراهم نموده است. کمتر ساختاری وجود دارد که پس از گذشت این همه سال هنوز مطالب جدید و بروز برای عرضه به اعضا خود داشته باشد، ما باید از این علمی که توسط کنگره و آقای مهندس به ما انتقال داده میشود نهایت استفاده را برده، قدردان آنان باشیم و آنها را کاربردی کنیم. اعضا کنگره باید به حدی از دانایی برسند که سیدی هفته دغدغه آنان شده و منتظر دریافت آموزشهای جدید و کاربردی نمودن آنان باشند. سیدی نوشتن در زمانی که حس و حال خوبی نداریم میتواند حس و حال ما را تغییر دهد. هر سیدی میتواند حاوی کلید مشکلات یا پاسخ سوالات ذهنی ما باشد.
آقای مهندس میفرمایند؛ اگر کیسهای را در مکانی پنهان کنید تفاوتی ندارد که در آن طلا یا سنگ باشد. علم نیز همینگونه است و اگر کاربردی نشود هیچ فایدهای ندارد. آقای مهندس میتوانستند پس از درمان به دنبال زندگی خود بروند؛ اما محبت کردند، ماندند و این ساختار را برای رهایی افراد دیگر ایجاد نمودند. کسانی که وارد کنگره میشوند ابتدا آموزش میبینند و سپس شروع به خدمت میکنند. به عقیده من یکی از روشهای قدردانی از این سیستم و بنیان کنگره این است که تلاش کنیم مانند آقای مهندس باشیم، زیرا ایشان الگو هستند.
تایپ: همسفر سبحان (لژیون ششم)، همسفر براتعلی (لژیون سوم) و همسفر ابوالفضل(لژیون هفتم)
عکس: همسفر امیرحسین (لژیون هفتم)
تنظیم و ارسال: همسفر سهیل (لژیون یکم)
نمایندگی شیخ بهائی، همسفران آقا
- تعداد بازدید از این مطلب :
38