اعتیاد داستان تلخ زندگی انسانهایی است که خود را پای آتش، پیر میسازند و در جهنم تخدیر، میسوزند و ندای باطنی خود را به گوش انسانهای سالم و بیدار میرسانند و از آنها کمک میخواهند. تلفات موادمخدر تنها در کشور ما نیست؛ بلکه در کشورهای مختلف هم رخنه کرده و خطر شیوع و گسترش آن به حدی است که بعضی از کشورها، شورای نظامی ترتیب دادهاند و رئیسجمهور برای رفع آفت اعتیاد از تمام اختیارات خود استفاده میکند. نیکلسون (رئیس جمهور سابق آمریکا) طی سخنرانی اقرار کرد که موادمخدر بیشتر از جنگ ویتنام، جوانان را نابود کرده و آثار و تلفات موادمخدر در ارتش آمریکا بیش از بمب و خمپاره دشمن بوده است.
آقای مهندس که خود، سالها درگیر اعتیاد بودند و روزانه علاوهبر کشیدن و خوردن تریاک و شیره؛ الکل نیز مصرف میکردند و بارها هم اقدام به ترک با روشهای گوناگون کرده و حتی زیر نظر پزشکان نیز اقداماتی را انجام داده بود؛ اما نتیجه مطلوبی دریافت نکرده بودند و از آنجایی که خود ایشان مهندس الکترونیک و محقق بودند شروع به تحقیق درباره اعتیاد نمودند و بعد از ۱۷ سال اعتیاد به موادمخدر و یأس و ناامیدی از روشهای متعدد ترک اعتیاد، سرانجام در ۱۵ آذرماه ۱۳۷۶ موفق شدند با روش ابداعی خود که درمان به صورت تدریجی و پلهای بود در مدت زمان ۱۱ ماه به درمان و رهایی از اعتیاد برسند و این اولین جرقه برای رسیدن به روشنایی بود.
روش DST با یک آزمایش و در واقع با الهام گرفتن از ماه رمضان شروع شد و بعد از ۲ سال تحقیق و بررسی در ۳۱ شهریورماه ۱۳۷۸ جمعیت احیاء انسانی کنگره۶۰ را بنیان نمودند و پس از مدتی این تحقیقات را بر روی افراد دیگر انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که ترک اعتیاد، به علت تأثیر و تخریبی است که مواد افیونی بر روی ساختار جسم ایجاد میکند. امروزه کنگره شعبههای بسیار فراوانی در سطح شهرها و استانهای مختلف دارد که بهصورت رایگان پذیرای مصرفکنندگانی است که خواستار رهایی از مواد مخدر هستند. ایشان معتقدند که برای درمان بیماری اعتیاد باید سه مقوله جسم، روان و جهانبینی همزمان باهم به درمان برسند.
اساس کار در کنگره۶۰؛ عشق، محبت، عقل و ایمان است. شعار مهم کنگره که میگوید «بیایید این آتش ویرانگر را مهار کنیم» همواره بیانگر این عشق و ایمان است. بنیان کنگره با تفکر صحیح و نیروی عشق و ایمان، انسانها را تاریکیها و جهل به سمت نور و روشنایی و دانایی سوق میدهد. در واقع هدف، ترک اعتیاد نیست؛ بلکه هدف از بنیان کنگره، درمان اعتیاد است. البته فعالیت کنگره در زمینههای دیگری هم بهغیر از انواع موادمخدر، سیگار، قلیان، وزن، تغذیه سالم و نیز پژوهش و تحقیق در باب بیماریها، خصوصاً بیماریهای صعبالعلاج دارند و کتاب و مقالاتی هم به زبانهای انگلیسی و آمریکایی به نوشته تحریر درآوردهاند و تعاملاتی با سایر کشورها برقرار کردند.
اولین سخنرانی و مقاله خود را در کنگره سراسری پزشکی و راهکارهای اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان (زاهدان) در سال ۱۳۷۸ انجام دادند. از دستاوردهای دیگر آقای مهندس دژاکام، کشف D.Sap است کلمه D مخفف دژاکام و SAP بهمعنای عصاره است. با کشف آن به بیماران درگیر اعتیاد کمک کردند تا عوارض یبوست در طول درمان، برطرف گردد. با آمدن دیسپ گامهای فراتری برای بیماریها اعم از شناخته شده، ناشناخته، لاعلاج و صعبالعلاج برداشته شد. به فرموده استاد امین جانشین بنیان کنگره که میفرمایند: «این دستور جلسه باید باشد تا ما بدانیم که برای تأسیس کنگره چه سختیها و ملالتهایی را آقای مهندس متحمل شده و چه فراز و نشیبهایی را پشت سر گذاشته است تا کنگره به اینجا رسیده است.»
آقای مهندس غیرممکنها را ممکن کرد و اعتیاد جزء همان غیرممکنها بود. بنیان کنگره معتقدند که آدمی زمین میخورد تا بلند شدن را یاد بگیرد و زندگی همواره سراسر مشکلات است و انسان نباید از مشکلات هراس داشته باشد. ایشان مثلث درمان را که شامل جسم، روان، و جهانبینی است به روش DST و با دارو OT به درمان قطعی رساندند و حالا کسانیکه میخواهند به درمان قطعی برسند و از تاریکیها خارج شوند؛ بایستی در این مسیر قرار بگیرند؛ چراکه راه درمان همین است و باید از کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، وادیها و همچنین متد DST که آقای مهندس برای مسافران و همسفران برنامهریزی کرده است استفاده کنند تا به نتیجه مطلوب برسند. در پایان به عنوان حسن ختام، هفته پرشگون بنیان کنگره۶۰ و تولد دوباره بشریت را ابتدا به آقای مهندس و خانواده گرامی ایشان و دیگر عزیزانی که در حال خدمترسانی هستند تبریک و شادباش عرض میکنم.
منابع: سایت کنگره۶۰ و تحقیقات دانشگاهی
رابط خبری و عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ناهید (عضو لژیون سردار)
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ندا (عضو لژیون سردار)
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت (عضو لژیون سردار)
همسفران نمایندگی وحید
- تعداد بازدید از این مطلب :
107