راهنما همسفر اکرم در مشارکت سی دی کوه استاد امین نوشت:
انسان باید یاد بگیرد که در زندگی به هدفهای بزرگ فکر کند، اگر بزرگ فکر کند دچار ناامیدی نمیشود. اگر انسان فقط به خودش فکر کند دچار خودخواهی میشود و یا اگر فقط به دیگران فکر کند خودش را قربانی کرده است. ما درکنگره یاد گرفتهایم که باید در حد تعادل رفتار کنیم. کوه انرژی بسیاری دارد و اگر چند تا کوه کنار هم باشند و ارتفاع زیادی داشته باشند مانند قله اورست دمای هوای آن منطقه زیاد افت نمیکند چون بازتاب نور و انعکاس نور خورشید را دریافت میکند و باعث میشود دمای هوا آن منطقه افت نکند ولی قله دماوند از نظر ارتفاع از قله اورست کوتاهتر است، تنهاست، اطرافش کوههای دیگری نیست، دمای هوا آن منطقه سرد و افت شدید دارد.
ما در کنگره یاد گرفتیم تکامل در جمع صورت میگیرد، انسانهایی که در تاریکی هستند و حالشان خوب نیست، وقتی در لژیون کنار هم قرار میگیرند مثل کوهها هستند؛ مورد آموزش قرار میگیرند؛ از نور و محبت یکدیگر استفاده میکنند؛ آرامآرام حسهای یخزده آنها باز و حالشان خوب میشود و به چرخه زندگی بر میگردند.
همسفر مریم در مشارکت سیدی گره قدرت استاد امین نوشت:
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست عاشقم برهمه عالم که همه عالم از اوست
روزی که چرخفلک شروع به رقصیدن کرد گنج محبت در زمین کاشت، خواست که آن را بیاراید. باغبانی همچون نسیم مسیحایی صبح بر تن انسانها کرد که همه را به عشق ازلی برساند. چه فرجام نیکی، چه قدمی، چه قلمی، خدایش نگهدارش باشد، آمین. خود او در اولین وادیاش که تفکر بود گفت: همه چیز از تفکر صورت میگیرد و ساختارها آغاز میگردد بهبه چه ساختاری، چه آغازی، چه تفکری که از هر لحظه دمش میتوانند کیلوها طلای ناب به دست آورند. اولین ساختار زندهکردن خودشان بعد ساختار دیگران و روشنکردن شعلههای عاشقی در انسانها و شور و هیجان وصف ناکردنی که انسان عجب است از این همه عشق و کرم. هرلحظه که از عمرش میگذرد ساختارجدید، روش جدید برای زیبا و سالم زندگی کردن انسانها میآراید. در واقع درون و بیرون انسانها را کنفیکون میکند. خوشا بهحال پروانههایی که دور تا دور این گلزار میچرخند و هرکدامشان با قدمی، قلمی مشغول هستند و طرحی دیگر به پا میکنند. این یک ساخته نیست ساختار است و ساختار نیاز به همیاری و همکاری دارد تا بتواند بزرگترین ساختار عالم شود و قابی شود در آسمان به پهنای بزرگی عمل. روز و هفته بنیان کنگره۶۰ را به بزرگ مرد عالم فرشتهای از عالم دیگر تبریک میگویم و از خدایم شاکرم که دانشآموز چنین استادی هستم.
همسفر سامره در مشارکت اهمیت لژیون سردار وحضور در آن نوشت:
ما در لژیونسردار، هم از تجربیات خودمان میگوییم و هم از تجربیات دیگران استفاده میکنیم. من یاد گرفتم کار مفید کردن هم برای خودم و هم برای دیگران، چقدر احساس خوبی به من میدهد واین کار خوب من حتما مورد عنایت خداوند قرار میگیرد. وقتی در لژیونسردار شرکت کردم آن حس قوی بودن را در وجودم احساس کردم، پایههای مالی خود را قوی کنم و چقدر خوب در حال آموزش گرفتن هستم. امیدوارم اعضا لژیون سردار روز به روز بیشتر شوند و ان شاءالله که بتوانم سالهای آینده دنور و پهلوان شوم.
همسفر صدیقه در مشارکت سیدی ابلیس نوشت:
ما در زندگی دوستان زیادی داریم و با آمدن بعضی از دوستان خیلی خوشحال میشویم. تمام رابطههایی که وجود دارد. یک مثلث را تشکیل میدهد که همیشه با ما است. یک ضلع مثلث من هستم و یک ضلعش تو و ضلع بعدی که قاعده مثلث است، رابطه ما و اینکه ما چگونه با یکدیگر رفتار میکنیم و این فضا را به چه شکل وجود بیاوریم و همه اینها به عمل، گفتار و کردار ما ربط دارد که چگونه رفتار کنیم تا فضا را خوشبو و عطرآگین کنیم. ما باید به چیزهایی که داریم قانع باشیم و به داشتههایمان اهمیت بدهیم و شکرگزار خداوند باشیم. اگر میخواهیم به آرامش برسیم باید ۴ اصل داشته باشیم. یکی بیثباتی؛ یعنی هیچ چیز در سیستم ثابت نیست؛ چون متغیر است. هر چیزی که داریم قدرش را بدانیم و از ثانیههای زندگی لذّت ببریم. دومی، مقایسهکردن؛ در زندگی نباید خودمان را با دیگران مقایسه کنیم. وقتی به جلو قدم میگذاریم حواسمان به گذشته هم باشد. سومی، در بند توصیف دیگران نباشیم؛ یعنی اینکه دیگران همیشه از ما تعریف و تمجید کنند. با تعریف آنها خوشحال شویم و اگر تعریف نکردن ناراحت شویم. چهارمین اصل، زندگی چیزی نیست که همه چیز را به همه کس بدهند، این اختیار ماست چگونه بسازیم و دیگران هم برای خودشان زندگی خوبی را بسازند. سعی کنیم کینه و نفرت را از خودمان دور کنیم. غیبت، بدگویی، سخنچینی و در زندگی دیگران تجسس نکنیم و هر چیزی که داریم قدرش را بدانیم و سپاسگزار باشیم.
همسفر فائقه در مشارکت سیدی قلب نوشت:
در وادی سیزدهم گفته شد پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری است. اهمیت وادی سیزدهم و چهاردهم در این است که در قلب ، رودخانه و بحری جاری میشود و سرچشمه آن زمین و سماء است و هرگز خشک نمیشود. هموارنمودن و بازکردن قلبها بسیار سخت است و با ضرب تازیانه این دردها بیشتر سخت و غیر قابل تسخیر میشود؛ اما این فرمان خداست که مرض را به طور عمیق درمان بنمایید و این بسیار سخت است تنها درمان نیست؛ زیرا همیشه سالمبودن مهمترین است و بسیار زمان لازم دارد. اکنون دیگر درمان در یک قدمی است. وادی سیزدهم به ما میگوید: پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری است؛ یعنی هر مرحلهای تمام میشود مرحله دیگر آغاز میشود . از وادی اول تفکر کردن تا وادی سیزدهم را باید عملی کنیم تابه وادی چهاردهم یا وادی عشق برسیم و وارد وادی محبت بشویم.
ما سه جمله در کنگره داریم که این جملات بسیار کلیدی هستند. جهان آفرینش بستگی به این سه پارامتر دارد (صوت ،نور،حس) سمع: شنوایی یا صوت، ابصار: چشم یا نور، قلوب: قلبها یا حس در آفرینش اول صوت آفریده شد. در کلام الله همیشه جایگاه قلب در سینه است و قلب مرکز حس است، اگر قلب سیاه یا سنگ است همه به حس ما مربوط میشود. زمانیکه ما کینه، دشمنی، حسادت و مردمآزادی داشته باشیم حس ما خراب است. اگر حس ما درست باشد همه جا برای ما مثل بهشت میشود. ما برای زندگی سرشار از آرامش و آسایش باید راه مستقیم را انتخاب کنیم و با عقل، ایمان و با کمک خداوند بتوانیم حس خودمان را تغییر دهیم و حس خوبمان را به دیگران انتقال دهیم و بهشت را برای خودمان و اطرافیانمان بسازیم.
ویرایش و ارسال: همسفر عطیه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون یازدهم)
نمایندگی همسفران نیمایوشیج بهشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
89