یازدهمین جلسه از دوره شصت و هفتم سری کارگاههای آموزشی- خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی ارغوان، با استادی راهنما مسافر سمانه، نگهبانی مسافر الهام و دبیری همسفر مهناز، با دستور جلسه "OT" روز یکشنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۳، رأس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان سمانه هستم یک مسافر.
خداوند را شاکرم که بار دیگر این فرصت در اختیارم گذاشته شد تا بتوانم در خدمت شما عزیزان باشم. امروز میخواهم درباره دستور جلسه OT پیرامون سه موضوع صحبت کنم؛ موضوع اول اینکه چگونه OT میتواند در درمان آمفتامینها و محرکها از جمله شیشه تأثیرگذار باشد؟ سوالی که در کنگرههای دانش اعتیاد توسط پزشکان مختلف و یا دیگر کلینیکها از آقای مهندس پرسیده میشود.
در ابتدا باید بگویم تنها در ایران و در کنگره 60 است که برای درمان اعتیاد به هر نوع ماده مخدر یا محرکی از OT استفاده میشود. در کلینیکها و مراکز دیگر، معمولا از متادون و بوپرنورفین استفاده میکنند.
داروی OT آلکالوئیدهای مختلفی دارد؛ بعضی از آنها مسکن و ضد درد و بعضی خواص آرامبخش دارند. در کسانی که محرک استفاده میکنند، درست است که دردهای بدنی بسیار کمتر است، اما نشخوار فکری و درگیری ذهنی فراوانی دارند. به همین دلیل فرد نیاز به دارویی دارد که خواص آرامبخشی داشته باشد، و OT بهترین عملکرد را در این قضیه ایفا میکند.
اما موضوع دوم مربوط به DST است، خود داروی ot یک قضیه است، اما نحوه درست استفاده کردن از دارو مقوله بسیار مهمتری است، اینکه برای هر مصرفکنندهای با هر ماده مصرفی، چگونه و چه مقدار دارو مورد استفاده قرار گیرد.
موضوع سوم، تاثیر آموزش و خدمت در کاهش دارو است. همانطور که شربت OT بدون روش DST معنا پیدا نمیکند، درمان نیز بدون خدمت کردن در کنگره کارکرد خود را به شکل قابلتوجهی از دست میدهد و بازخورد آن را به پایینترین حد ممکن میرساند. ممکن است رهجویانی را ببینیم که در حال Taper down یا همان کاهش تدریجی هستند و میگویند حالم زیاد خوب نیست. اگر به این افراد دقت کنیم، نه حضور به موقع در جلسات داشتهاند، نه در خدمتها فعال بودند، و در کل برای تغییر سبک زندگی خود هیچ اقدامی نکردند. این افراد به نتیجه درستی نمیرسند، چراکه شربت OT به عنوان دارو جایگزین موادمخدر میشود، خدمت هم جایگزین OT میشود، پس همانطور که OT کاهش مییابد، آموزش و خدمت میتواند جایگزین مناسبی برای شربت OT باشد.
طبق آمار تحقیقاتی کنگره، ۸۹ درصد افرادی که برگشت داشتند، در ۲ نقطه مشترک بودند؛ اول اینکه سیگار خود را درمان نکرده بودند، دوم اینکه هیچگونه خدمتی نداشتند.
امیدوارم راه شکرگزاری از OT را به وسیله فرمانبرداری از کنگره و آموزشهای آن و ارزش نهادن به روش DST و تغییر سبک زندگی و خدمت کردن فرا بگیریم.
تایپ: مسافر سمیرا - لژیون هشتم- نمایندگی ارغوان
ویرایش و ارسال: مسافر خاطره
- تعداد بازدید از این مطلب :
99