در ابتدا بهخاطر این نعمت بزرگ، خداوند را شاکرم و هفته OT را به کلیه مسافرانی که در این بخش مشغول به خدمت هستند؛ تبریک میگویم و آرزوی بهترینها را برایشان در این جایگاه خواستارم. اگر بخواهیم به گذشته نیم نگاهی داشته باشیم و علت ورود این شربت شفابخش را به سیستم درمانی کشور در نظر بگیریم، میبینیم که در سال ۱۳۸۸ با درایت آقای مهندسحسیندژاکام و تلاشهایی که در این زمینه داشتند، توانستند موافقت ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، مرکز تحقیقاتملیاعتیاد و چندین نهاد دیگر را بگیرند، تا تعداد پنجاه نفر از مسافران مجوز استفاده از این دارو را کسب کردند و سفر خود را آغاز کردند؛ که سیزده نفر از آنها موفق شدند. در گام بعدی این تعداد به هزار نفر رسید و از این تعداد نیز ششصد نفر به درمان رسیدند و با موفقیتی که در این کار حاصل شد، دولت تصمیم گرفت این شربت را در لیست داروهای ژنریک قرار دهد و در سال ۱۳۹۰ در کنگره OT وارد شد و درمان با این شربت به اجرا درآمد.
شربت OT، یکی از مهمترین اتفاقاتی بود که در تاریخ کنگره رخ داده است و موجب شکلگیری یک ارتباط خوب و همکاری بین پزشکان و انجیاوهای دیگر با کنگره 60 گردید. با ورود این دارو، سفر یک مسافر از شکل دودی به خوراکی تغییر داده شد و توانستند مسافران را از این جاده سنگلاخ به اتوبان یک طرفهای هدایت کنند؛ که مبدأ و مقصد آن مشخص است و تابلوها (همه خدمتگزاران در کنگره) در مسیر، همه با هم کمک میکنند تا یک مسافر به رهایی برسد.
با استفاده از این شربت؛ مسافر از ساقی به کلینیک رهنمون میشود، جنس نامرغوب جایگزین داروی خالص نمیشود و مشکلات تقسیم بندی تریاک ازبین میرود و بااستفاده از سرنگ، حتی اندازههای ۳/. سیسی هم امکان پذیر میشود. در حال حاضر همه کلینیکها تلاش میکنند که این شربت را در اختیار داشته باشند و طبق پروتکلی که خودشان مطرح میکنند، درمان را انجام دهند. حال نتیجهای که بیرون آمد، رضایت بخش نبود و اگر طبق پروتکل کنگره عمل میکردند، روند کار خیلی بهتر میشد و تعداد قابل توجهی به درمان میرسیدند. پاراسلوس اتریشی، اولین کسی بود که در طول دهه ۱۵۰۰ این دارو را تولید کرد و از نتایج آن شگفت زده شد و آن را لادانوم (یعنی ستایش) نامید، که تعدیل کننده درد بود ولی در اثر استفاده نادرست از این داروی مفید، جنبه اعتیاد به خود گرفت و در مصرف آن هشدار داده شد و به گیاه شیطانی و جادوی هفت رنگ شهرت یافت.
شربت OT به رنگ قرمز مایل به قهوهای است و ترکیبات آلکالوییدی آن شامل مورفین، کدیین، نارکوتین، کانادین، تبایین، پاپاورین، موسیلین، نوسکاتین، آلوکریتیوئین، بربرین، کوپتیسین، نرسکاتین و املاحی چون کلسیم، منیزیم، پتاسیم، موادقندی، اسیدلاکتیک و اسیدکلونیک است. حال باید بدانیم که این مواد؛ پوششدهندهی کامل عوارض سندرم محرومیت خماری ناشی از قطع مصرف هر نوع مخدر است. در هر صد سیسی این شربت؛ ده درصد تریاک، بیست درصد الکل و هفتاد درصد آب مقطر وجود دارد. استفاده از الکل برای این است که محلول رقیق نگه داشته شود و آب مقطر برای جلوگیری از کپک زدن و ورود میکروب یا ویروس به آن است.
در کنگره60، این شربت، هسته اصلی دارویی در برنامه درمان اعتیاد است که باید طبق مثلث DoD انجام شود. D مخفف روش دیاستی مبتنی بر زبان بدن است که در پلههای بیستویک روزه صورت میگیرد. O همان شربت OT است که خواص پیچیده درمانی را داراست و D همان دوز و اندازه مصرف است. این شربت یک داروی آگونیست است که به راحتی روی گیرندههای عصبی در مغز و نخاع مینشیند و احساس سرخوشی و لذت ایجاد میکند و با بازسازی سیستم ایکس بیان ژنها را تغییر میدهد. قدرت شگفت انگیز OT، نه تنها برای درمان اعتیاد و مشتقات آن است بلکه برای درمان اعتیاد به داروهای شیمیایی نیز میباشد. شربت OT بهترین دارو، ارزانترین، موثرترین و با راندمانترین دارویی است که برای هر نوع اعتیادی به کار میرود.
در بحث سپاسگزار بودن برای این دارو، میتوان به درست استفاده کردن از این شربت اشاره نمود. هر کس در هر جایگاهی که در کنگره قرار دارد، زمانی که مسولیت خویش را به نحو احسنت انجام دهد، توانسته است شکر این نعمت عظیم را بهجا بیاورد. مثلاً شکرگزاری یک مسافر از این شربت، این است که بداند این شربت با چه سختیهایی بهدست ما رسیده است و قدردان این زحمات باشیم. آن را سروقت و در اندازه تعیین شده، دقیق استفاده نماید. برای حضور در کلینیک، برنامهریزی نماید که سر وقت حاضر باشد. در سفر دوم؛ مسافر برای انجام فالوآپها بهصورت منظم شرکت کند. گوش به فرمان راهنما باشد که اگر غیر از این باشد، در حق این شربت، ناسپاسی کردهایم و بالطبع باید در مقابل خالق OT که خداوند است، پاسخگو باشیم.
نویسنده: راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر سودابه، نگهبانسایت
همسفران نمایندگی جهانبین شهرکرد
- تعداد بازدید از این مطلب :
90