انسان موجودی کمالگرا بوده و همواره در تلاش است که از یک نقطه به نقطهای بالاتر و برتر مانند: ثروت، محبت، تجارت و دانش برسد. به همین دلیل است که از دوران غارنشینی تاکنون به آپارتمانهای مجلل و تجهیزات رفاهی پیشرفته دست یافتهایم؛ بنابراین زمان حال، نقد و آینده نسیه است که باید بیشتر به زمان حال اهمیت دهیم، از انتقام دست بکشیم و لبخند محبت و بخشندگی را از یکدیگر دریغ نکنیم. البته انسان باید اهداف مشخصی برای داشتن آیندهای خوب در نظر بگیرد و برنامهریزی لازم را برای آن داشته باشد.
از سویی دیگر باید در نظر داشته باشیم که هیچگاه خود را در لحظه دشواری قرار ندهیم. انسانها به خاطر حریص بودن از گذر زمان غافل میشوند و در سن ۶۰سالگی همچنان به فکر مالاندوزی و ذخیره پول هستند؛ بنابراین این زیادهخواهیها باعث میشود که ثروتمند بمیریم در حالی که هیچگاه ثروتمندانه زندگی نکردهایم و از داشتن نعمتهای محبت، بخشندگی و آرامش غافل ماندهایم. تمام هستی بر پایه اضداد ساخته شده و معنا پیدا میکند؛ بهعنوان مثال: زن و مردی که اگر یکی از آنها نباشد زایشی شکل نمیگیرد؛ بنابراین نیروی مثبت و منفی هر دو کنار یکدیگر معنا پیدا میکنند؛ همچنین باتری نیز دارای دو قطب منفی و مثبت است.
انسانها مانند چشمههای جوشان و رودهای خروشان هستند. هر فرد با هر خصوصیاتی که دارد چه با عشق، چه بدون عشق، چه با عقل، چه بدون عقل، چه با ایمان، چه بدون ایمان باشد، ناخودآگاه از قوانین الهی پیروی میکند. گویی نفس درون هر شخص که تمثیلی از چشمه است در حال تصفیه و جوشش است. وادی یازدهم به ما یادآوری میکند که نفس ما در مرحله اماره، لوامه یا مطمئنه قرار دارد. کسی که چشمه درونش خشک باشد هیچ سودی برای جامعه و سایر موجودات ندارد؛ همچنین انسانهایی که زندگی یکنواختی را تکرار میکنند و هر روز خود را مانند روز قبل، بدون هیچ جهش و آموزشی به سر میبرند، در حقیقت انرژی لازم برای ادامه مسیر را به دست نمیآورند.
منبع: سیدی «وادی یازدهم بخش۳» از آقای مهندس حسین دژاکام
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویرایش و ویراستار: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
135