ششمین جلسه از دوره نهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی جهانبین شهرکرد؛ به استادی راهنمای محترم مسافر آرش، نگهبانی مسافر یاسین و دبیری مسافر مسعود، با دستور جلسه «وادی یازدهم و تأثیر آن روی من» در ۲۰ آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:٠٠ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان آرش هستم یک مسافر؛
دستور جلسه امروز وادی یازدهم میباشد. وقتی صحبت از وادیها میشود، در واقع هر وادی میخواهد به فرد یک تغییر فاز بدهد، یعنی وقتی که شخص وادی اول را کار میکند و وارد وادی دوم میشود باید یک تغییر فاز در او ایجاد شده باشد، برای اینکه این تغییر فاز رخ بدهد، باید شخص آموزش آن وادی کار کرده را بفهمد و متوجه بشود،. اگر فهم به وجود نیاید و شخص به فهم نرسد، تغییر فازی رخ نخواهد داد و البته برای فهمیدن شخص باید آموزش ها را تجربه و عملی کند.
در ابتدای وادی یازدهم راجع به جنگ و نبرد نیروهای منفی و اهریمنی با نیروهای مثبت و الهی اشاره میشود که هر دسته ابزار های خود را دارد؛ ابزار نیروی منفی الهام و القاء میباشد و ابزاری که روشنایی به انسان داده، اختیار میباشد. در این نبرد یکی از اهداف نیروی منفی این است که با الهام و القاء افکار اهریمنی اختیار انسان که محترم شمرده شده را محدود کند و با محدود کردن اختیار، انسان را وارد شرک کند.
نیروی منفی حرکت خود را خزنده آغاز کرد و در زمان القاء و الهام افکار منفی نیازی نیست به یک باره کار خود را به پایان برساند؛ با همان حرکت خزنده و آرام و به صورت ذره ذره باعث میشود خود انسان نقض فرامین کند و انسان را ذره ذره از حالت تعادل خارج میکند. به عنوان مثال به یک مسافر سفر اول فکر اینکه وعده پنج و نیم سیسی را بکند هشت سیسی القاء نمیکند، بلکه به او میگوید به جای پنج و نیم سیسی، پنج و یک دهم سیسی یا پنج و چهار دهم سیسی دارو بخور و اصلا فرقی نمیکند که شخص یک دهم سیسی اضافه تر یا کمتر از دستور راهنما استفاده کند. موضوعی که در اینجا مهم و حائز اهمیت است، نقض فرمان کردن شخص مسافر است. کاری که اهریمن انجام داد و از پیشگاه خداوند رانده شد، بنابراین نقض فرمان و یا اجرای فرمان بسیار تا بسیار مهم است و اهمیت دارد و در واقع با یک نقض فرمان، شخص در شُرف خارج شدن از مسیر و تعادل قرار میگیرد.
افراد برای تغییر باید پارامتر زمان را در نظر بگیرند، در زمان ورود به کنگره افراد فاضلاب های جوشان بودند و باید با تغییرات و پارامتر هایی که در وادی یازدهم اشاره شده و به مرور زمان تبدیل به چشمه جوشان بشوند و بعد از آن به رود خروشان تبدیل بشوند. یکی از نشانه های رود تحرک و حرکت کردن میباشد که در زمان حرکت با موانع رو به رو میشود و از آنها عبور میکند تا به دریا و اقیانوس برسد. حال اگر تصور کنیم فردی وارد کنگره شده و حرکت خود را آغاز کرده، بعد از مدتی که به حرکت خود ادامه داد و پله ها را به درستی سپری کرد و با نکات وادی یازدهم همانند چشمه جوشان و رود خروشان عمل کرد، ممکن است موانعی سر راه او باشند، آیا فرد میخواهد همانند رود خروشان از موانع عبور کند و مسائل خود را حل کند تا به دریا و اقیانوس که برای او رهایی و آرامش و تعادل است برسد؟
نیروی منفی تلاش خود را میکند که انسان هیچ گاه متعادل و در تعادل نباشد و در افراط و تفریط باشد. افراد باید با دریافت آموزش ها و اجرای وادی ها، با تفکر سالم و امید، با پذیرش مسولیت های خود، با دوری از ضد ارزشها، با اجرای فرمان عقل و با حرکت و افزایش نقطه تحمل و ایجاد اختلاف پتانسیل از این موانع عبور کنند، با خواسته قلبی و قوی به حرکت خود ادامه دهند تا به هدف خود و به دریا و اقیانوس برسند. البته این را بدانیم با انجام اعمال ضد ارزشی هیچ گاه شخص نمیتواند درمان اعتیاد انجام دهد و هیچ گاه نمیتواند از تاریکی ها خارج شود.
از اینکه به صحبتهای من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.
نگارنده: مسافر مهدی لژیون ۶
عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸
تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸
ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان
نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران
- تعداد بازدید از این مطلب :
686