جهانبینی از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ زیرا روان و تفکرات ما بر پایه جهانبینی و فیزیولوژی بنا شده است.
خلقوخوی انسان در صور پنهان و صور آشکار، روان نام دارد. ممکن است این سؤال مطرح شود که چرا صور پنهان و آشکار؟
چون امکان دارد فردی در صور آشکار کاملاً معقول به نظر برسد ولی در صور پنهان یک قاتل زنجیرهای باشد؛ درنتیجه کنش و واکنش انسان در پندار، گفتار و کردار بیانگر روان هر فرد است.
جهانبینی یعنی دیدگاه ما نسبت به کل جهان هستی؛ از خود و خانوادهمان گرفته تا شهر، کشور، جامعه و ... که فراگیری این مسئله در تمام سطوح لازم و ضروری است.
خواسته تمام پیامبران، آموزش دادن جهانبینی به انسانها بوده است. در تمام کتب آسمانی و ادیان مختلف به اطعام یتیمان، امیدواری به رحمت خداوند، بهرهبرداری از مال برای آخرت، احترام به والدین، ندادن شهادت دروغ، مسخره نکردن، نداشتن ظن بد و تکبر سفارشات زیادی شده است. اگر همه ما فرامین الهی را اجرا میکردیم به مشکلات برنمیخوردیم و در آرامش، آسایش و بهشت برین جای داشتیم.
شاگردی که حرمت استاد را نگه نمیدارد، فرزندی که به پدر و مادر خود احترام نمیگذارد، انسانی که تقلب، احتکار، دزدی، غیبت، بدگویی و کارهای ضدارزشی را انجام میدهد، جهانبینی درستی ندارد.
هرکدام از وادیها برای یادگیری جهانبینی آمده و وادی چهاردهم بسیار عظیم میباشد؛ زیرا محبت تمام خلقت را پوشش داده و باعث جذب و به هم پیوستن میشود و تمام هستی بر مبنای محبت بهوجود میآید.
اگر بر روی روشنایی پردهای بکشیم و همه چیز را بر مبنای تاریکی قرار دهیم، مشکلات زیادی بهوجود میآید که یکی از آنها ناامیدی است.
مثلثی را در نظر میگیریم؛ یک ضلع آن روشنایی، ضلع دیگرش تاریکی و قاعده مثلث هم مسیر حرکت به سمت روشنایی و تاریکی است.
تاریکی از خودش وجودی ندارد؛ وقتی نور نباشد، تاریکی است و هنگامی که نور بیاید تاریکی از بین میرود. ناامیدی هم همینطور است؛ وقتی امید نباشد، ناامیدی است و اگر بخواهیم همه چیز را بر مبنای تاریکی و ظلمت قرار دهیم به سمت ناامیدی حرکت میکنیم. ناامیدی و نبود محبت، انسان را از بین میبرد و به امراض مختلف دچار میکند.
اعتقادات انسان باعث ایجاد امید میشود. وجود محبت و امید در کنگره۶۰ همه را در کنار هم نگه داشته است.
از قوه به فعل درآوردن، کار سخت و سنگینی است. دلیل اینکه انسان میتواند خیلی از کارها را انجام دهد، بهدلیل این است که توانایی انجام آن کار در او به صورت بالقوه نهاده شده است.
نیروهای منفی و نیروهای مثبت همیشه درحال صفآرایی هستند و ما برای اینکه بتوانیم از ظلمت به سمت روشنایی برویم، باید کلید یا کلیدها را پیدا کنیم؛ چون هر مسئله یا مشکلی یک راهحل یا کلید دارد.
با پیدا شدن متد DST و بهوجود آمدن کنگره، کلید اعتیاد پیدا شد. برای انجام هر کاری باید راهحل آن را پیدا کنیم؛ حرکت کردن در این مورد بسیار مهم است؛ وقتی حرکت کردید راه نمایان میشود ولی اگر حرکت نکنید هیچ اتفاقی نمیافتد.
هنگام پیدا شدن راه، نتیجه آن بستگی به کار مثبت و یا منفی آن دارد؛ یک نقطه سیاه در یک تصویر سفید میتواند با تفکر اهریمنی، تمام آن صفحه را سیاه کند. در تمام مسائل الهی یک نقطه سیاه پیدا میشود که تمام صفحه را به نیروی اهریمنی تبدیل کند و در یک صفحه سیاه، یک نقطه سفید قادر است تمام صفحه را روشن کند. هیتلر در آلمان یک نقطه سیاه شد و تمام دنیا را به خاکوخون کشید و رسول خدا در آن جامعه بدوی دانش را به همه انسانها منتقل کرد.
در مورد مسئله اعتیاد نقطه اولیه آمد صفحه را روشن کرد، انشعاب یافت و انسان را ذرهذره از جهان اعتیاد و ظلمت خارج کرد.
گاهی اوقات برای ما سختیهای فراوانی پیش میآید و در تاریکی و ظلمت قرار میگیریم؛ قرارگرفتن در تاریکی و ظلمت در بعضی مواقع باعث میشود که ما خیلی چیزها را یاد بگیریم.
وجود مشکلات باعث میشود که ما به درون خود برویم و با دید دیگری حرکت کنیم، خیلی چیزها را فهمیده و آنها را درک کرده و راه برای ما باز شود.
وقتی که انسان به درون خود برگشت میکند با جهان دیگری آگاه میشود. بعد از سختیها آسانی است. سختیهایی که برای ما پیش میآید لعنت خداوند نیستند؛ آنها رحمت خداوند هستند. ما سختیها را تحمل میکنیم تا به رحمت الهی دست پیدا کنیم و برای ما تجربهای خوب باشد.
برداشت همسفر فاطمه.م
جهانبینی مسئله حائز اهمیتی است که در تمام سطوح زندگی با آن سروکار داریم. اگر همه چیز را بر مبنای نیستی و تاریکی قرار دهیم به سمت ناامیدی حرکت میکنیم. برای حل هر مشکل، یک راهحل یا کلید وجود دارد؛ وقتی انسان در سختی و مشکلات قرار میگیرد، باعث میشود که به درون خود برگشت کند و با دید دیگری حرکت کند و مسیر درست را پیدا نماید. مهمترین مسئله در این مورد حرکت کردن است.
تایپ: همسفر فاطمه.م رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر لیلا.ق رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی وکیلی یزد
- تعداد بازدید از این مطلب :
77