English Version
This Site Is Available In English

مشکلات در زندگی نقش نیروی مکمل را دارند

مشکلات در زندگی نقش نیروی مکمل را دارند

همسفر فاطمه به همراه مسافر خود با بیش از ۱۳ سال تخریب آنتی‌ایکس الکل وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۲ ماه و ۲۳ روز به روش DST و داروی OT با راهنمایی مسافر صادق و همسفر الهام سفر کردند و اکنون یک سال و دو ماه است که آزاد و رها هستند؛ ایشان در رشته ورزشی شطرنج فعالیت دارند و رشته ورزشی مسافرشان واليبال است.

اینک در باب دستور جلسه «وادی یازدهم و تأثیر آن روی من» با ایشان گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم لطفاً همراه ما باشید.

چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان در کنگره ۶۰ نماد چه کسانی هستند؟

از نظر من هر شخصی در کنگره، در هر جایگاهی قرار دارد می‌تواند نماد چشمه جوشان باشد؛ از افرادی که در مرتب کردن صندلی‌ها و تمیز کردن سالن کمک می‌کنند تا کسانی که در جایگاه دیده‌بان، ایجنت، راهنما، مرزبان، نگهبان، دبیر و ... فعالیت دارند و از عصاره جان خویش می‌بخشند و همیشه به دنبال بازپرداخت آنچه دریافت نموده‌اند، چه مادی و چه معنوی هستند؛ این افراد همچون چشمه‌ای پاک و زلال می‌باشند که منابع اطلاعاتی خود را مرتب دریافت می‌کنند، هیچ‌گاه دریافتشان متوقف نمی‌شود و با ایجاد حرکت‌های آرام، جهش‌های لازم را برای کسب انرژی در خود به وجود می‌آورند و به بحر و اقیانوس خواهند رسید. راهنمایان کنگره ۶۰ همچون چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، این توانایی را دارند که اطراف خود را سیراب و تبدیل به سبزه و چمن‌زار کنند.

به‌عنوان یک همسفر چگونه می‌توانید وادی یازدهم را در زندگی خود اجرایی کنید؟

اکنون که از وادی اول تا یازدهم را پشت سر گذاشته‌ام اگر توانسته باشم وادی‌های قبل را در زندگی اجرایی کنم، می‌توانم تبدیل به چشمه جوشان و رودی خروشان شوم؛ پس باید ابتدا خود و ضد‌ارزش‌هایم را بشناسم و آن‌ها را تغییر دهم؛ هرچقدر جایگاه درونی من تغییر کند به همان نسبت جایگاه بیرونی من هم تغییر می‌کند و این باعث اختلاف پتانسیل و کسب انرژی و جهش در من می‌شود و اگر در نقطه‌ای راکد بمانم، حرکتی نداشته، خدمتی نکنم و در جهت کسب علم و دانایی گام برندارم بی‌گمان تبدیل به شوره‌زاری می‌شوم که هیچ‌گونه رویشی در آن وجود ندارد.

آیا شخصی که خواسته درونی او به حد اعلا نرسیده است، می‌تواند به چشمه جوشان و رودی خروشان تبدیل شود؟

به نظر من در این وادی منظور از چشمه، خود انسان است؛ بحر و اقیانوس، هدف و مقصد شخص است و شخصی که خواسته درونی او به حد اعلا نرسیده باشد، نمی‌تواند با حرکت‌های لازم تغییر جایگاه بدهد و اختلاف ارتفاع و انرژی پتانسیل در خود به وجود آورد؛ در نتیجه جوشش لازم را ندارد که بتواند به بحر و اقیانوس که همان هدف تعیین شده است دست پیدا کند؛ مثلاً مسافری که به کنگره وارد می‌شود اگر خواسته درونی قوی نداشته باشد، بسیار بی‌نظم حرکت کرده، در کارگاه و لژیون به‌موقع حضور ندارد، بنابراین نمی‌تواند دریافتی از کنگره، درمان و رهایی داشته باشد و در نهایت نیروهای منفی او را با گردباد عظیم به عمق ظلمات و تاریکی خواهند کشاند.

با توجه به وادی یازدهم، نیروهای تخریبی چه نقشی در زندگی ما دارند؟

من قبل از ورود به کنگره در تاریکی‌های زیادی غوطه‌ور بودم و همه را لعنت خداوند می‌دانستم و همیشه با خود می‌گفتم چرا من باید آن‌قدر عذاب بکشم؟ گناه من چیست؟ ولی با ورود به کنگره متوجه شدم خداوند، دانا، توانا و حکیم است و خود تدبیر می‌کند و وجود نیروهای تخریبی، بازدارنده و سختی‌هایی که در زندگی تک‌تک ما انسان‌ها وجود دارد را برای هستی به‌عنوان یک نیروی مکمل می‌داند تا ما به درجه‌ای از فهم و کمال برسیم، با استفاده از عقل سلیم به قدرت تشخیص دست پیدا کنیم و متوجه شویم کدام کار غلط و کدام کار درست است؛ در سختی‌ها است که انسان ساخته می‌شود، آموزش می‌گیرد، تجربه کسب می‌کند و به ارتقاء می‌رسد.

پیام وادی یازدهم برای شما که در جایگاه همسفر هستید، چیست؟

من عاشق تمام اجزای طبیعت هستم و از آن انرژی می‌گیرم؛ حتی یک سنگ کوچک برای من زیبایی خاص خودش را دارد؛ زمانی که وارد کنگره شدم و دیدم که آقای مهندس دژاکام و استاد امین دژاکام در سخنان خود از طبیعت الگو می‌گیرند برایم بسیار جالب بود و باعث شد مفاهیم کنگره را بهتر متوجه شوم؛ در این وادی هم انسان به چشمه‌ و رود تشبیه شده است. پیامی که این وادی برای من دارد این است که هرگز نباید از خدمت کردن، دریافت علم و دانش و به دست آوردن اطلاعات دست بردارم و هر جا فکر کنم که دیگر همه چیز را می‌دانم دلیل بارزی بر نادانی و سقوط من است؛ پس هیچ‌گاه نباید در یک نقطه بدون تحرک بمانم؛ چون اگر جهش و حرکتی نداشته باشم همچون صخره گلی فرو خواهم ریخت و باید بدانم که مسیر زندگی، سختی‌ها و مشکلات فراوانی در پیش دارد؛ ولی باید همچون رودهای خروشان از سنگ‌ و قلوه‌سنگ‌ها و مسیر‌های ناهموار عبور کنم و از سختی‌ها هراسی نداشته باشم؛ اگر زمین خوردم دوباره بلند شوم و محکم‌تر حرکت کنم تا بتوانم به چشمه‌ای جوشان و رودی خروشان تبدیل شوم.

کلام آخر ...

در پایان از جناب آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان بابت بستری که برای ما فراهم کردند تا ما به تعادل و حال خوش برسیم و همه خادمین صدیق کنگره که در جهت تعالی اهداف کنگره گام برمی‌دارند صمیمانه سپاسگزارم.

انجام مصاحبه: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون بیست‌و‌ششم)
رابط خبری: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هفتم)
عکس: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر پگاه خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخ‌بهایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .