English Version
This Site Is Available In English

باید دانسته‌ها را کاربردی کنیم.

 باید دانسته‌ها را کاربردی کنیم.

همسفر ملیحه در مورد خلاصه سی‌دی: «علم و عمل» نوشت:

به نام قدرت مطلق الله

سلام دوستان ملیحه هستم یک همسفر

 تطابق علم و عمل همانند: تطبیق دادن کار با حرف است، آن‌چیزی که انسان پنهان می‌کند؛ اگر مقدار زیادی طلا باشد یا پاره‌سنگ و خشت فرقی نمی‌کند، چون زمانی آن طلا ارزش پیدا می‌کند که بتوانیم از آن استفاده کنیم. انسان وقتی به یک مسئله یا موضوعی پی می‌برد که بتواند به آن عمل کند، تنها بلد بودن و حفظ کردن آن کافی نیست. 

انسان‌ها همیشه برای این‌که علم و عمل‌شان با هم تطابق داشته باشد، باید به آن عمل کنند و جوینده مطالب و دروس غنی باشند، باید کاربردی شود و به مرحله اجرا در آید. زیرا در حرکت و سفر کردن معنای با ارزشی وجود دارد. زمانی که وادی‌ها را مطالعه می‌کنیم، دارای مضامین و مطالب با ارزشی هستند، باید بتوانیم دانسته‌ها را کاربردی کنیم. در وادی دوازدهم؛ آخر امر، امر اول اجرا می‌شود، فقط یک جمله است اما برای هر انسان تکلیف را معلوم و آخر کار را مشخص می‌کند. یعنی؛ اگر خواسته‌ای داریم آن خواسته به عمل، نتیجه و مقصد می‌رسد. ما با قناعت کردن به ثروت می‌رسیم، اگر مقداری صرفه‌جویی کنیم، وضعیت خیلی بهتر می‌شود و برای تصمیم گرفتن در هر کاری باید کمی صبر کنیم تا به نتیجه برسیم. برای هر کاری بایستی نقشه آن را رسم کنیم، حتی برای کارهای روزمره و شخصی، بعد به آن عمل می‌کنیم. بعد از کشیدن نقشه بلافاصله آن را عملی کنیم تا ذهن‌مان درگیر مسائل دیگر نشود.

گاهی اوقات انسان‌ با کارهای نیمه‌کاره و ناتمام افکار و اندیشه‌اش را فقط مشغول می‌کند و این هم مشکل ایجاد می‌کند.

 یکی از مشکلات بشر این است؛ خیلی چیزها را می‌داند و به آن عمل نمی‌کند، اجرا کردن آن خیلی سخت است، فاصله زیادی از گفتن تا عمل کردن وجود دارد. دانش دو رو دارد؛ یک موقع دانش ما مثبت و زمانی یادگیری و دانش ما منفی است اگر نتیجه‌ آن هم مثبت و منفی باشد، در عمل معلوم می‌شود چه کاری انجام دهیم. مسئله مهم این است؛ دانشی که به دست می‌آوریم، آیا برای ما کاربرد دارد؟ آیا نتیجه‌اش به درد می‌خورد یا خیر؟ گاهی اوقات نتیجه دانشی که انسان کسب می‌کند مفید نیست، این دانش مضر و نتیجه آن مخرب است. ما می‌خواهیم کاری انجام دهیم، باید راهش را بلد باشیم، درست فکر کنیم و قبل از انجام هر عملی باید تحقیق کنیم و از دیگران سوال کنیم تا نتیجه را درست بدانیم. برای نرسیدن به مقصد همیشه بازدارنده‌هایی در کار هستند و القائات و الهامات همیشه ارسال خواهند شد. هرقدر بیدار باشیم، این الهامات و القائات مثبت خواهند بود. الهامِ مثبت، وقتی در صراط مستقیم قرار می‌گیریم و هر قدمی که برمی‌داریم قامت‌مان استوارتر می‌شود و باعث بیداریِ درون و برون ما می‌شود و تأثیر در کل خانواده و جامعه دارد.

چراکه هر‌قدر هوشیارتر باشیم آگاه‌تر و کمتر آسیب می‌بینیم. بیدار باشیم یعنی؛ مراقب وسایل شخصی خودمان باشیم. برای مثال: مراقبت از موبایل، کیف و وسایل شخصی.

نیروی مثبت با نیروی منفی همیشه در حال تبادل هستند و در ادامه زندگی ما خطر وجود دارد مثل؛ سیل، زلزله، جنگ و ... درست است که این عوامل خیلی چیزها را از بین می‌برند، بسیاری از خانه‌های قدیمی خراب می‌شوند، خیلی چیزها هم به وجود می‌آیند و در آخر به تعادل می‌رسند.

هر نقشه‌ای که می‌کشید و هر برنامه‌ای می‌ریزید باید راه درست را انتخاب کنید، تحقیق کنید و بعد عمل کنید. باید حرف با عمل ما تطابق پیدا کند.

از راهنما همسفر رویا سپاس‌گزارم که به من اجازه خدمت دادند تا آموزش بگیرم.

نویسنده متن: همسفر ملیحه، رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)

ویرایش متن: رابط خبری لژیون هشتم همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)

ارسال مطلب: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .