جهانبینی یعنی نگاهی که شخص به جهان درون و برون دارد. جهانبینی در مورد هر موضوعی میتواند وجو داشته باشد که در این دستور جلسه جهانبینی در ورزش مدنظر است که به معنای نوع نگرش همسفران و مسافران به مقوله ورزش است. کنگره۶۰ در کنار آموزشها ورزش را به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای کمک دهنده درمان و به تعادل رسیدن مسافران و همسفران میداند و امکانات و فضای ورزشی را نیز فراهم نموده است.
جهانبینی در ورزش باید درست باشد یعنی اخلاق، رفتار و کردار شخص به گونهای باشد که زود از تعادل خارج و عصبانی نشود. ورزش با جهانبینی تکمیل میشود و اگر انسانهایی که در جهان ورزش هستند از نظر روان و جهانبینی در تعادل نباشند، نه تنها ورزش برای آنان سازنده نیست بلکه مخرب نیز هست.
آقای مهندس انتخاب یک رشته ورزشی را در کنگره۶۰ اجباری کرده است. ما با ورزش جسم، روان و عقل خود را سالم میکنیم. آقای مهندس فرموده است که ما یا میبریم یا می آموزیم هیچ باختی در کار نیست و هدف ما از ورزش کردن قهرمان شدن نیست. هرکس جهانبینی در ورزش را دارا باشد برنده است و هدف ما از داشتن قهرمانی در مسابقات کنگره رساندن پیام رهایی کنگره به همگان است.
ما در کنگره۶۰ یاد گرفتیم که روحیه ورزشکاری خود را با جهانبینی پرورش دهیم تا بتوانیم در کنار تقویت جسم از ورزش لذت ببریم. ورزش کردن علاوه بر اینکه مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای جسمی و روانی افزایش میدهد، میتواند باعث شادی و خوب زندگی کردن ما نیز باشد. آقای مهندس می فرمایند؛ جسم انسان بر خلاف ماشینها که هرچه بیشتر کار کنند فرسودهتر میشوند، جسم انسان با تلاش و کار بیشتر، قویتر و تواناتر میشود؛ پس ما باید خوب ورزش کنیم و از این توانایی استفاده کنیم، حتما ورزش را در برنامههای خود قرار دهید و دیگران را به ورزش کردن تشویق و تجربههای خود را در اختیار آنان قرار دهید. در کنگره۶۰ برای صرف انرژی افراد تدبیری اندیشیده و آن انتخاب رشته ورزشی و فعالیت در پارک است. ورزش کردن در کنگره۶۰ یک قانون به حساب میآید. در نتیجه همه ما میدانیم که ورزش کردن برای سلامتی جسم و روان ما مفید است.
به قلم؛ همسفر کسری رهجوی راهنما همسفر جواد (لژیون هفتم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
471