سومین جلسه از دوره سوم کارگاههای آموزشی خصوصی ویژه همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صفادشت با استادی همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر شهناز و نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر فروزان با دستور جلسه «جهانبینی در ورزش» روز سهشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۴ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم که فرصتی شد در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه این هفته در مورد جهان بینی در ورزش است. ورزش کردن باعث تولید مواد شبه عفونی در بدن و نشاط و شادی جسم ما میشود. همان طور که همه میدانیم جهانبینی؛ یعنی جهان درون و بیرون خود را ببینیم و بشناسیم و این چگونه دیدن جهان خیلی مهم است. مراقبت از خود، شامل سه بخش تغذیه، جسم و ورزش کردن میباشد. ما باید جسم خودمان را با ورزش تشویق کنیم. جهانبینی از واجبات ورزشی کردن میباشد و نقش بسیار مهمی را در آن بازی میکند. همانطور که برای خروج از مواد مخدر و رهایی احتیاج به جهانبینی داریم، برای ورزش هم احتیاج به جهانبینی داریم که این جهانبینی خیلی مهم میباشد.
جهانبینی در ورزش کردن نقش منحصر به فردی در کنگره ۶۰ دارد که در هیچ کجای دنیا دیده نمیشود. با ورزش میخواهیم که سلامت باشیم و بدن خود را به واسطه آن سالم نگه داریم. جهانبینی در ورزش؛ یعنی ادب و معاشرت داشته باشیم و هنگام ورزش کردن در پارک با دیگران با احترام برخورد کنیم. همانطور که میدانیم، عقل سالم در بدن سالم است؛ حالا چگونه میتوانیم بدن سالم داشته باشیم؟ طبق فرمایش آقای مهندس با تغذیه درست و اصولی و استفاده نکردن از مواد افیونی، خواب شبانه و رعایت اصول بهداشتی. خود من همیشه سعی میکنم در امر ورزش در کنگره و بیرون از کنگره فعالیت داشته باشم تا بتوانم الگوی خوبی برای خانواده خودم باشم.
وقتی ورزش میکنیم و برای جسم خود ارزش قائل میشویم و از اعتماد به نفس بالایی برخوردار میشویم. صبحها با شور نشاط بیشتری از خواب بیدار میشویم؛ زیرا در شب خواب کافی داشتهایم و احساس خستگی نمیکنیم. بازدهی که ورزش برای من داشت این بود که نیروی صبر و حوصله من را زیاد کرد. در ورزش کردن حداقل نیم ساعت در روز باید پیادهروی انجام بدهیم تا دچار بیماری نشویم. بدن مانند ماشینی است که باید حرکت کنیم. مسئله بعدی تغذیه است که حتی در کتاب آسمانی هم آمده است، به غذایی که میخورید توجه داشته باشید که چه میخورید. تحرک برای جسم لازم است. ما باید حداقل روزانه چهار یا پنج هزار قدم راه برویم،
من خودم به شخصه در زندگی روزمره خود هیچ تحرکی نداشتم و همیشه در حال بهانه آوردن بودم و میگفتم ورزش چیست، اصلا ورزش به درد من نمیخورد من احتیاجی به ورزش ندارم، همیشه میگفتم مسافرم معتاد است، برای چه من ورزش کنم؛ اما همین که به کنگره آمدم و با ورزش آشنا شدم، متوجه شدم که چقدر حالم خوب است.با ورودم به پارک حافظ و دیدار با دوستانم به شور و هیجان بسیاری دست پیدا میکنم و اشتیاق من در راه در خدمتگزاری در جهت احیای نیروی انسانی دوچندان میکند. مسئله بعدی تحرک است. بدن ما مانند ماشین است، ماشین؛ وقتی زیاد کار میکند فرسوده میشود؛ ولی بدن انسان برعکس است؛ هر چقدر تحرک بیشتر باشد، قویتر میشود.
تحرک شامل: فعالیتهای بدنی و ورزش میباشد و از نان شب واجبتر است؛ خصوصاً برای جوانان مهمتر است. هدف از ورزش کردن برنده شدن نیست؛ بلکه رسیدن به حال خوش و تندرستی است، همین که جمعه ۵ و ۶ صبح به پارک حافظ میرویم؛ پس برندهایم. با رفتن به پارک شور و هیجان بسیاری را تجربه میکنیم؛ حتی در زمستان مسافران و همسفران برای ورزش به پارک میروند و مهم ورزش کردن و مسابقه دادن است، نه برد و باخت؛ زیرا همه به دنبال یک هدف هستیم و آن هم حال خوش است و کسی در پی بردن نیست.
در ادامه اعطای تقدیر نامه لژیون سردار به راهنمای تازه واردین همسفر فاطمه
تقدیر از اعضای تیم برنده طناب کشی مسابقه جمعه همسفران نمایندگی صفادشت
ویراستاری: همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) دبیر اول
تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) دبیر دوم
عکس: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
مرزبانان کشیک: همسفر منیره و مسافر مجید
همسفران نمایندگی صفادشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
185