ورزش در کنگره از اوایل سال ۸۳ راهاندازی شد. در سال ۸۳ پس از اینکه کنگره پلمپ شد و مجبور شدند لژیونها را در پارک برگزار کنند استارت ورزش از آنجا خورده شد. آقای مهندس تصمیم گرفتند ورزش در کنگره را برای ما محیا کنند. ما الان در کنگره حدود ۱۵ رشته ورزشی داریم، حتی بعضی از رشتههای ورزشی مثل راگبی در سطح کشور مقام آوردهاند و یکی از تیمهای مطرح دنیا هستند.
در کنگره ورزش میکنیم و تعادل لازم را به دست میآوریم. آقای مهندس با تدابیری که اندیشیدهاند یک رهجو را بعد از اینکه سه ماه از حضورش در کنگره بگذرد اجازه میدهند در یکی از رشتههای ورزشی فعالیت کنند و آن هم به این خاطر بوده است که رهجویی که تازه وارد کنگره میشود شاید آن تعادل لازم را نداشته باشد و شاید نتواند درست رفتار کند.
وقتی رهجو میآید و آموزشها را فرا میگیرد، میتواند پذیرش داشته باشد و فرمانبردار باشد و در یک رشته ورزشی شرکت کند. موضوع جهانبینی در تمامی سطوح زندگی ما نقشآفرینی میکند مانند خانواده، جامعه، محل کار، مدرسه، دانشگاه و حتی ورزش یا مسابقات جهانی که بحث امروز ما در خصوص جهانبینی در ورزش است.
ورزش همان فعالیت بدنی یا فیزیولوژی است که با انجام دادن آن میزان هیجان، احساسات و کل سیستم هورمونی و فیزیولوژی جسم تحریک و فعال میشود که اگر شخص کنترل لازم را برای اداره آنها نداشته باشد ممکن است آن بازی یا مسابقه ورزشی تبدیل به میدان جنگ و حمله شود که در این صورت هم خود شخص و هم بازیکنان زمین با مشکل و حال خرابی مواجه میشوند.
بنابراین جهانبینی چه تأثیری در کنترل ورزش ما میتواند داشته باشد؟ زمانی که شخص برداشت، ادراک و احساس خود را به موضوع تغییر دهد در واقع جهانبینی روشنفکرانه به موضوع پیدا میکندند؛ اینکه نگاه ما به بازی در ورزش چیست؟ آیا فقط برد برایمان مهم است تحت هر شرایطی؟ یا خیر
مهم لذت بردن، سالم ورزش کردن و سلامتی و درنهایت برد یا آموزش گرفتن است؟ این دو نوع نگاه کاملاً متفاوت هستند زیرا اگر شخص نگاه اول را به بازی و ورزش خود داشته باشد مطمئناً در انتهای فعالیت خود خسته، ناتوان، بیحوصله و اگر هم بازی به نفع او نباشد کلی حال خرابی برای او به ارمغان خواهد آورد.
اما اگر شخص نگاه دوم را به موضوع ورزشی خود داشته باشد مطمئناً در انتها حال خوش، هیجان، بازی چالشی و لذتبخش را پشت سر خواهد گذاشت و اگر هم بازی به نفع او تمام نشود تمرکز خود را به نقاط ضعفش در فعالیت متمرکز میکند که در دوره بعد به مشکل نخورد و میپذیرد که برد آن بازی حق گروه مقابل بوده است.
همهی ما انسانها برای زندگی سالم در این بعد زمینی نیاز به یک جسم سالم داریم و برای سالم نگهداشتن این جسم دو راه وجود دارد یکی تغذیه سالم و دیگری ورزش است. تغذیه برای غذا رسانی به بدن و ورزش برای قوی شدن جسم و جلوگیری از فرسودگی آن است، اگر این دو کار باهم انجام شود میتوانیم بدن سالم داشته باشیم.
بدن انسان برخلاف ماشین، هر چه بیشتر کار کند سالمتر است. ورزش لازمهی سلامتی جسم است. از قدیم گفتهاند عقل سالم در بدن سالم، اگر جسم سالم داشته باشیم روح و روان هم سالم خواهد بود و در نتیجه از حال خوبی بهرهمند میشویم؛ زیرا ما انرژی خود را از ورزش کردن به دست میآوریم.
ورزشکار شدن راحت است اما ورزشکار ماندن کار سختی است، یا میبریم و یا میآموزیم و باختی در کار نیست و این را باید سرلوحهی خود قرار بدهیم. ما باید ورزش را در برنامهی روزانهی خود قرار دهیم. فعالیتهای ورزشی کنگرهی ۶۰ پیام مهمی را برای جهانیان دارد و آن درمان قطعی و کامل اعتیاد است. ورزش در کنگره ۶۰ مهر تاییدی بر تعادل جسمی، روانی، جهانبینی و درنهایت درمان اعتیاد است.
نویسنده: راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم)
رابط خبری: راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم)
تنظیم و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر مهری لژیون اول نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان
- تعداد بازدید از این مطلب :
61