سلام دوستان نیما هستم یک همسفر. دستور جلسه این هفته جهانبینی در ورزش است.
در تعریف جدید آقای مهندس، جهانبینی علم جلوگیری از آسیب زدن به خود است و هیچ موضوعی نمیتواند خارج از حوزه علم جهانبینی قرار گیرد.
در کنگره ۶۰ ورزش مکمل درمان است؛ من باید این موضوع را بدانم که برای بهتر شدن حال و سالمتر شدن جسم خود، ورزش میکنم.
درگذشته به ورزش فقط به چشم بردوباخت نگاه میکردم و به دنبال حواشی در ورزش بودم؛ اما در کنگره با جمله «یا میبریم یا میآموزیم؛ باختی در کار نیست» آشنا شدم. همچنین با جهانبینی ورزشی نیز آشنا شدم که بیان میکند بردن و یا باختن هدف نیست و هدف ما سلامتی است. بردوباخت در مرحله بعدی است.
طبیعی است که شاید کسی باختن را دوست نداشته باشد اما بردن به چه قیمتی؟ به قیمت از بین رفتن تعادلمان؟ یا به هم ریختن حال خود و دیگران؟ با جهانبینی در ورزش من حتی باختم را نیز برد میبینم و آموزش میگیرم که نقاط ضعفم را برطرف نمایم و دلایل باخت خود را پیدا کنم تا در مراحل بعدی به پیروزی و موفقیت دستیابم.
درگذشته، بردوباخت برایم بسیار مهم بود و باعث میگردید که هدف اصلی خود را گم کنم و حتی با داوران وارد بحث شوم و حال خود و همتیمیهایم را به هم بریزم؛ اما بعد از آموزشهایی که در کنگره گرفتم فهمیدم داور ممکن است اشتباه کند. داوران از جایگاه بالایی برخوردار هستند و من باید به تصمیم آنها احترام بگذارم. علیالخصوص درزمانی که نتیجه بازی به نفع تیم مقابل است.
من از جهانبینی فرمانبرداری را یاد گرفتم. یاد گرفتم که باید فرمانبردار حرف ایجنت، مرزبان، ورزشبان، مربی، کاپیتان و داور باشم که اگر اینگونه باشد تعادل من هیچگاه به هم نمیریزد و حالم بد نمیشود. استاد امین میفرمایند: دروازه ورود به تاریکیها نقض فرمان است و دروازه ورود به روشناییها فرمانبرداری است.
ورزش تخصصی من در کنگره راگبی است؛ در تیم راگبی خیلی چیزها را یاد گرفتم. برخلاف باور عموم مردم که فکر میکنند راگبی ورزش خطرناک، خشن و بیقانونی است، باید بگویم که اصلاً اینطور نیست.
تیم راگبی کنگره ۶۰ بر پایه پنج اصل مهم پایهگذاری شده است که به ترتیب:
۱_ اتحاد و یکپارچگی
۲_ همبستگی
۳_ احترام
۴_ نظم و انضباط
۵_ شور و اشتیاق
بااینحال که بازی راگبی دارای ضربات و برخوردهایی است اما آسیبهای آن از بازی فوتبال در زمین چمن و یا خاکی شاید کمتر باشد.
نکته دیگری که در بازی راگبی وجود دارد این است که هیچکس حق اعتراض به داور را ندارد و فقط کاپیتان تیم نزد داور میرود و در کمال احترام با سری پایین به صحبتهای داور گوش میدهد و داور هر فرمانی بدهد یا هر تصمیمی بگیرد مطیع آن خواهد بود.
موضوعی که تیم راگبی کنگره ۶۰ را از دیگر تیمها متمایز میسازد بحث آموزش جهانبینی در ورزش است که باعث گردیده تیم کنگره در سطح کشور زبان زد باشد و به قهرمانی برسد و همچنین همیشه کاپ اخلاق را از آن خود سازد.
و اما در سخن پایانی خود میخواهم این را بگویم: امیدوارم بتوانم آموزشهای کنگره را عملی سازم و به حال خوشدست یابم.
سایت همسفران آقا نمایندگی شادآباد
تنظیم و ویراستاری: همسفر احسان
- تعداد بازدید از این مطلب :
585