English Version
This Site Is Available In English

ورزش با استرس و افسردگی مقابله می‌کند.

ورزش با استرس و افسردگی مقابله می‌کند.

سه رکن اصلی برای درمان اعتیاد در کنگره ۶۰ جسم، روان، جهان‌بینی می‌باشد. جسم به‌ عنوان اصلی‌ترین مؤلفه درمان محسوب می‌شود؛ چرا که اگر فرد از لحاظ جسمی در تعادل نباشد، آموزش پذیر هم نخواهد بود. افرادی که برای درمان اعتیاد به کنگره ۶۰ مراجعه می‌کنند، هم‌زمان با درمان اعتیاد با متد DST می‌توانند پس از مدتی، می‌توانند وارد فعالیت‌های ورزشی کنگره ۶۰ شوند. میزان و حجم فعالیت‌های ورزشی، به‌ آرامی و با پیشرفت درمان به آن افزوده می‌شود و شخص در یکی از رشته‌های ورزشی کنگره، فعالیت خود را آغاز می‌کند.

کنگره ۶۰ ورزش را به‌ عنوان یک عامل مهم و مکمل در درمان اعتیاد می‌داند. این مسئله به‌ گونه‌ای است که حتی بدون در نظر گرفتن عامل ورزش، درمان اعتیاد امکان‌پذیر است؛ اما به‌ کارگیری آن به‌عنوان مکمل، نقش بسیار مهمی در درمان اعتیاد ایفا می‌کند؛ باید سعی کنیم از جسم خودمان که یک امانت الهی است، در حد اعلای خود نگهداری و مراقبت کنیم. انجام ندادن ورزش تاثیر زیادی روی ظاهر انسان‌ها دارد، عدم کنترل استرس، عوارض و افسردگی باعث پیری زودرس و سرعت گرفتن روند پیری در انسان می‌نماید که تاثیرات کمی از عوارض کم تحرکی و ورزش نکردن است.

محققان علم پزشکی می‌گویند: اولین و مهمترین راه حفظ توان مغزی در افراد ورزش کردن است. ورزش کردن باعث افزایش طول عمر و تاثیر فراوان بر سلامت روحی و روانی و اجتماعی فرد دارد و باعث آرامش ذهن و روح فرد می‌شود. امروزه علم پزشکی علاوه بر معاینات و تجویز داروها و اعمال جراحی در مورد بیماری‌های مختلف از ورزش به عنوان وسیله‌ای کمکی در جهت بهبود سلامتی بیماران بهره می‌برد. ورزش کردن به طور منظم کاهش بیماری‌های قلبی، عروقی، مغزی، کاهش فشارخون، کمک به کنترل وزن، افزایش توان عضلانی، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کمک به سلامت استخوان‌ها را در پی دارد.

بهبود عملکرد قلبی و عروقی افرادی که مرتباً ورزش می‌کنند و احتمال ابتلای آن‌ها به بیماری‌های قلبی جدی بسیار کمتر می‌شود. ورزش عملکرد کلی قلب شما را بهبود می بخشد، به‌طوری که می‌توانید با هر ضربان قلب، خون بیشتری را پمپاژ کنید و فشار خون را کاهش دهید. یکی از بارزترین مزایای ورزش، مربوط به سیستم اسکلتی، عضلانی است؛ زیرا در نتیجه ورزش، عضلات و استخوان‌های شما قوی‌تر می‌شوند و سیستم دفاعی بدن شما را تقویت خواهد کرد. ورزش قدرت سیستم دفاعی بدن را بالا می‌برد. در نوجوانان و بزرگسالان ورزش می‌تواند به عنوان یک محرک طبیعی برای سلول‌های دفاعی به حساب آید.

در افراد سالخورده عملکرد سیستم دفاعی به واسطه گذر عمر خود به خود ضعیف می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مسری و واگیردار را افزایش دهد؛ اما تمرینات ورزشی منظم و متعادل؛ مثل پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری می‌تواند به طور تقریبی این ضعف سیستم دفاعی را در بدن کاهش دهد. ورزش می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به چندین سرطان از جمله سرطان سینه، روده بزرگ، آندومتر، کیسه صفرا، کلیه، ریه، کبد، تخمدان، پانکراس، پروستات، تیروئید، معده و سرطان مری کمک کند. ورزش احساس افسردگی، اضطراب و استرس را در شما کاهش می‌دهد. در طول ورزش، بدن مواد شیمیایی خاصی ترشح می‌کند که می‌تواند خلق و خوی انسان را بهتر کند و باعث می‌شود که احساس آرامش بیشتری داشته باشیم.

به عبارت دیگر ورزش با استرس و افسردگی مقابله و حال روحی شما را بهتر می‌کند، آثار و فواید ورزش کردن روی روحیه بسیار فوری است؛ فقط یک جلسه تمرین حتی با شدت کم یا متوسط، کافی است تا احساس رضایت و شادی را در خود ببینید، ورزش می‌تواند یک تقویت کننده واقعی انرژی برای بسیاری از افراد، از جمله افرادی با شرایط خاص، مانند بیماری‌های جسمی مزمن یا افسردگی باشد. ورزش علاوه بر اینکه ابزار ارزشمندی برای سلامت جسم است، رابطه نزدیکی با سلامتی روان نیز دارد. ورزش همان‌طور که دارای فواید فیزیولوژی می باشد، فواید فراوانی هم برای روح و روان نیز دارد.

انسان تا زمانی که زنده است و زندگی می کند می‌تواند خود را بازسازی کند. مهم این است که فعالیت ورزشی انجام دهد که مطابق با رده سنی و جسمی خود باشد؛ حتی یک پیاده روی ساده و آرام. برای هر کاری نیاز به جهان‌بینی داریم؛ حتی برای ورزش. در تمامی رشته‌های ورزشی باید ادب را یاد بگیریم، ما توسط ورزش جسم و روان خود را قوی می‌سازیم. با کمک آموزش جهان‌بینی کنگره ۶۰ و با تغییر دیدگاه نسبت به ورزش، طوری ورزش کنیم که هم خودمان لذت بریم و هم دیگران؛ وقتی جهانبینی در ورزش باشد، ورزشکار آرامش و آسایش دارد.

رابط خبری: راهنما همسفر سوسن
نویسنده: همسفر فاطمه (م) رهجوی راهنما همسفر سوسن (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) دبیر اول
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
عکس: همسفر منیره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صفادشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .