English Version
This Site Is Available In English

جسم ما امانت است

جسم ما امانت است

به نام قدرت مطلق الله

چهارمین جلسه از دوره دوم کارگاه‌های مجازی کنگره ۶۰ همسفران نمایندگی قائم‌شهر با دستور جلسه «جهان‌بینی در ورزش» با استادی همسفر افسانه برگزار شد.

سخنان استاد:
اگر به تاریخ بیماری اعتیاد نگاه کنیم خواهیم دید که از زمانی که انسان‌ها با این بیماری روبه‌رو شده‌اند، تدابیر گوناگونی برای مقابله با آن پرداخته‌اند که این بیماری را کامل از بین ببرند؛ ولی با همهٔ تحقیقاتی که انجام داده‌اند به نتایج  خاصی نرسیده‌اند و تنها نتیجهٔ نهایی این بود که بیماری اعتیاد درمان قطعی ندارد.

خیلی از محققین گفته‌اند حال که این بیماری درمان ندارد پس می‌توانیم کارهایی انجام دهیم که بیماری اعتیاد آسیب کمتری  به دنبال داشته باشد و این تدابیر ادامه داشت تا زمانی که آقای مهندس دژاکام روش DST را کشف کردند و به همهٔ دنیا نشان دادند که بیماری اعتیاد هم مانند اکثر بیماری‌ها قابل‌درمان است. شخصی که از روش DST به درمان می‌رسد می‌تواند در لابراتواری کار کند که موادی را درست می‌کنند که او قبلاً از این مواد استفاده می‌کرده و هیچ اتفاقی برای او نمی‌افتد.

این متد کامل‌ترین و جامع‌ترین متد در درمان اعتیاد در جهان است.  برای درمان یک بیمار آقای مهندس یک مثلثی را برای او مشخص کرده است که شامل جسم، روان و جهان‌بینی می‌شود که اگر شخص این سه مؤلفه را به تعادل برساند به درمان قطعی می‌رسد در روش‌های درمانی که وجود دارد کسی به این سه مؤلفه توجه نمی‌کند و آسیب‌های زیادی به شخص بیمار می‌زنند.

در یک ضلع این مثلث، جسم وجود دارد. آقای مهندس در سی دی نامه 10 گفتند: برای اینکه از جسم مراقبت شود، یکی از اصل های این مراقبت ورزش کردن است که برای بازسازی جسم بسیار مهم است. جسم؛ باید همیشه تحرک داشته باشد تا بهتر بازسازی شود.

افرادی که وارد کنگره ۶۰ می‌شوند هم‌زمان با درمان اعتیاد با متد DST بعد از سه ماه با اجازه راهنمای درمان خود وارد فعالیت‌های ورزشی می‌شوند، این فعالیت‌ها را آرام‌آرام شروع کرده و زمانی که جسم آنها بهبودی لازم را یافت برای خود رشتهٔ ورزشی انتخاب می‌کنند.

البته که کنگره به درمان فقط با ورزش اعتقادی ندارد، ورزش را به‌عنوان مکمل برای درمان شخص می‌داند. تمام اعضا کنگره؛ باید در یکی از رشته‌های ورزشی حضور داشته باشند چه شخصی که در سفر اول است و چه شخصی که در کنگره دارای جایگاه است.

کنگره ۶۰ هر ساله به مناسبت پنج تیرماه که روز مبارزه با مواد مخدر است المپیاد ورزشی که شامل دو جام، سردار و عقاب طلایی است را برگزار می‌کند که امسال نزدیک به ۲۰۰۰ نفر در ۱۵ رشته ورزشی شرکت کرده‌اند که از تمام شعبه‌های کنگره ۶۰ در کشور خودمان بوده‌اند.

این مسابقات آن قدر بانظم و دقت برنامه‌ریزی‌شده است که همهٔ شرکت‌کنندگان سر ساعت و خیلی منظم حضور داشته‌اند؛ چون تمام این افراد آموزش‌های نابی از کنگره گرفته‌اند و به این آموزش‌ها عمل می‌کنند، آنها می‌دانند که در تمام سال‌هایی که در تاریکی این بیماری بوده‌اند به جسم خود آسیب‌های زیادی رسانده‌اند و حال که از این تاریکی‌ها بیرون‌آمده‌اند؛ باید مراقب جسم خود باشند؛ چون جسم ما امانتی است که خداوند در اختیار ما قرار داده است و در بهترین حالت ممکن خدا این جسم را برای ما طراحی کرده  است.

جهان‌بینی که ما در کنگره آموزش می‌بینیم در همه جای زندگی ما اثرگذار است و باید از آن استفاده کنیم. این جهان‌بینی در ورزش هم اثر دارد؛ چون اگر از این آموزش در ورزش استفاده نشود ما حال خودمان و بقیه را خراب می‌کنیم. ما ورزش می‌کنیم که حالمان خوب شود.

جهان‌بینی در ورزش کنگره ۶۰ زمانی خودش را نشان می‌دهد که در اثر خستگی زیاد یا مشکلات دیگر شخص به نقطه‌ای می‌رسد که ممکن است عصبانی شود و شخص مقابل، او را به آرامش می‌رساند با رفتار خودش نه اینکه او را بیشتر عصبانی کند؛ البته در کنگره  ورزشکارانی هستند که در سخت‌ترین لحظات ورزشی نیز از کنترل خارج نمی‌شوند‌؛ چون آنها آموزش‌هایی را دیده‌اند که در جهان اطراف ما این آموزش‌ها کمتر دیده می‌شود؛ چون می‌دانند؛ باید به دیگران نشان بدهند که آنها این آموزش را دیده‌اند که باید به تیم خود و اعضای تیم دیگر باید احترام بگذارند، به قوانین بازی باید احترام بگذارند، به داور باید احترام بگذارند.

با کمک جهان‌بینی کنگره و با تغییر دیدگاه نسبت به ورزش؛ باید طوری ورزش کنیم که هم خودمان وهم دیگران از ورزش لذت ببریم. نتیجه این دستور جلسه این بود که ما در دنیای بیرون از کنگره آموزش‌های کاملی نداریم برای همین گاهی در مسابقات ورزشی شاهد خشونت و عصبانیت بعضی از ورزشکارها هستیم.

نویسنده: همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر آزاده (لژیون یکم)
ویرایش، ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفرصبحگل (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .