چهارمین جلسه از دوره سوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صفادشت با استادی همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر شهناز با دستور جلسه «جهانبینی در ورزش» روز شنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
خداوند را شکر میکنم که فرصتی به من داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه این هفته «جهانبینی در ورزش» میباشد. جهانبینی، در ورزش نقش منحصر به فردی دارد. در تمام مراحل زندگی ورزش در سلامتی و درمان ما نقش فوقالعاده را ایفا میکند؛ اما اگر به صورت صحیح از آن استفاده نشود، ممکن است، نتیجه عکس هم بدهد و به بدن آسیب برساند. در کنگره بعد از دو یا سه ماه به شخص اجازه ورود به پارک و فعالیت ورزشی را میدهند؛ چون قبل از آن، فرد هم از نظر جسمی آماده ورزش کردن نیست؛ یعنی توان و انرژی کافی را ندارد و هم اینکه از نظر جهانبینی به مرحله ای برسد که ایجاد مشکل نکند؛ اگر در هر رشته ورزشی فعالیت میکند، به او تذکری داده شد یا بازی به نفع او پیش نرفت؛ باید بداند که اعتراض نکند و مهم برد یا باخت نیست، همین که در این جایگاه قرار دارد؛ یعنی برنده است. آقای مهندس میفرمایند: ما یا میبریم یا میآموزیم. تجربه، آموزش و حال خوش است که حرف اول را میزند؛ فقط یک مصرف کننده نیست که حال و روز خوبی ندارد، من هم به عنوان یک همسفر به واسطه زندگی با مصرف کننده تخریبهای زیادی در جسم، روان و جهانبینیام ایجاد شده است. مسافر با داروی oT، ورزش، آموزش و جهانبینی به سلامتی میرسد.
همسفر هم؛ باید با آموزش، ورزش کردن و به کارگیری مثلث درمان که شامل (جسم، روان، جهانبینی) است خود را درمان کند، تا به حال خوش برسد. باید به این نقطه تفکر برسم که در کنار همسفران روزی پر از نشاط و آرامش دور از حاشیه قرار بگیرم و کوله بار خود را پر از انرژی مثبت کنم و این را بدانم که خداوند به من فرصتی داده است که در کنار همسفران دیگر ورزشی متناسب با شرایط بدنی که دارم، انتخاب کنم و در کنار دوستان تجربهای جدید از ورزش سالم داشته باشم. درکنگره، هیچ حاشیهای در مورد ورزش نداریم، افراد با صداقت در کنار هم ورزش میکنند، به هم احترام میگذارند و هر فرد در رشته ورزشی خودش فعالیت میکند و در کار یکدیگر دخالت نمیکنند؛ اگر ورزشبان یا مرزبانان به او تذکری بدهند، بدون ناراحتی میپذیرد و اعتراض هم ندارد و این یک قانون نانوشته در کنگره و جهانبینی کامل و درست در ورزش است. آقای مهندس تاکید زیادی برای ورزش کردن دارند؛ زیرا اگر من جسم سالمی داشته باشم، با داشتن جسم سالم، تفکرات، گفتار و کردار من هم سالم خواهد بود. ورزش کردن در تمام ادیان بوده است؛ پس جای تفکر دارد که چقدر با اهمیت است. در دین اسلام در مورد شنا، تیروکمان و اسب سواری بسیار سفارش شده است؛ مهم نیست ما در چه شرایطی و با چه امکاناتی ورزش میکنیم.
باید در خاطرمان باشد چه شرایطی قبل از ورود به کنگره داشتیم و فقط به دنبال حال خوش، سلامت جسم و روان خود باشیم و از این فرصت بینظیر استفاده کنیم. فقط ورزش نیست، عشق و محبت، صفا و صمیمیت و بخشندگی، بین مسافران و همسفران جاری میباشد و صبح جمعه با تمام عشق در کنار هم بر سر یک سفره مینشینند، از روز قبل با عشق و محبت برای دوستان خود صبحانه آماده می کنند و این کاربردی کردن جهانبینی میباشد. جهانبینی؛ یعنی ديدن جهان با تمام زیباییهایی که در آن وجود دارد. تا قبل از آمدن به کنگره تا ظهر خواب بودم و هیچ برنامه و انگیزهای برای زندگی نداشتم و هیچگونه لذتی از دنیا نمیبردم، از زمان آمدن به کنگره ساعت ۵ صبح بیدار و برای رفتن به پارک آماده میشوم، طلوع آفتاب را میبینم، نسیم لطافت بخش را با جان و دل حس میکنم و زیباییهای طبیعت را میبینم و از ته قلبم خداوند را سپاس میگویم. به فرموده آقای مهندس؛ اگر جهانبینی درست باشد، ورزشکار در آسایش و آرامش است. تفکر در این جمله، برای من همسفر کافی است، تا به حال خوش برسم و بهترین برداشتها را در هر شرایطی و با هر امکاناتی داشته باشم. در انتها از خداوند بهترینها را برای آقای مهندس و خانواده ایشان خواستارم که این بستر را برای ما فراهم کردند تا به صلح، آرامش و حال خوش برسیم.
رابط خبری : راهنما همسفر سوسن
ویراستاری و ارسال: همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) دبیر اول سایت
عکس: همسفر سوگند رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم)
نمایندگی همسفران صفادشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
129