English Version
This Site Is Available In English

حرکت به سمت درست زندگی کردن بادوری از ضد ارزشها

حرکت به سمت درست زندگی کردن بادوری از ضد ارزشها

ششمین جلسه از دوره سی ششم  سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی رودکی، با استادی  مسافر داود، نگهبانی مسافر رسول و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «وادی دهم و تاثیر آن روی من» چهارشنبه 7 آذر ماه ۱۴۰۳ در ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

از نگهبان جلسه و راهنمای خودم آقا ناصر که اجازه دادند در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم و آموزش بگیرم ممنون و سپاسگزارم.

دستور جلسه امروز:
صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است.

جناب مهندس فرمودند جاری است، منظور انسان است چون، انسان موجودی قابل تغییر  و در حرکت است، صفت برای بیان کاربرد اشیا، ویا موجودات به کار می‌رود، همانند زغال سیاه، انسان دانا و یا شیر درنده.

در این وادی به صفت انسان که همانند شمشیری برنده است اشاره می‌شود، اگر انسانی با اعمال و رفتار و صفت‌های که دارد در اعماق جهنم به سر ببرد می‌تواند با تغییر صفت‌های خود به طرف روشنایی‌ها حرکت کند، و اگر انسانی دچار منیت، کبر غرور شود می‌تواند به طرف تاریکی‌ها و ظلم و جهنم حرکت نماید.

چه زمانی یک انسان می‌تواند تغییر کند؟
زمانی انسان می‌تواند تغییر کند که به آن باور برسد و دیگر از اعمال، رفتار، کردار خود هیچ لذتی نمی‌برد، می‌تواند در مسیر تغییر حرکت کند، به طور مثال اگر فردی از گرفتن رشوه و خرج کردن آن لذت می‌برد هیچ موقع به فکر ترک کردن این کار ضد ارزشی نخواهد افتاد.

 

زمانی که انسان در مسیر درست آموزش گرفتن قرار می‌گیرد با تفکر به آن دانایی می‌رسد و می‌تواند مسیر درست و غلط را به خوبی تشخیص بدهد و در کوتاه ترین زمان به هدف خود برسد.

خود من اگر وارد کنگره نشده بودم و این آموزش‌ها را دریافت نمی‌کردم شاید هزاران سال طول می‌کشید تا بتوانیم اعتیاد خود را درمان کنم، به همین دلیل است که می‌گویند در کنگره ۶۰ بستری فراهم شده تا در کوتاهترین زمان یک مصرف کننده به درمان برسد.

در بیرون از کنگره اگر بخواهم صفت‌های خود را تغییر دهم مدت زمان زیادی را باید سعی و سپری کنم تا شاید بتوانم تا حدودی موفق بشوم، ولی در کنگره با آموزش‌هایی که می‌بینم نیروهای از دست رفته را خیلی زودتر به دست خواهم آورد.

جناب مهندس فرمودند وقتی فردی برای بهتر زندگی کردن آموزش می‌گیرد، باید بیشتر مراقب اعمال، رفتار و صفت‌های خود باشد، همانند فردی که در دندان‌ پزشکی، دندان‌های خود را ترمیم کرده و مرتب باید از دندان‌های خود مراقبت کند، چون برای درست کردن تخریب‌ها همه جوره هزینه پرداخت کرده‌ام.

یک فرد مصرف کننده‌ هم بعد از سفر اول همین طور باید مراقب جسم، افکار، روح و روان خود باشد تا بتواند در آن سطح بماند و حتی خود را بهتر ارتقا ببخشد.

جناب مهندس در وادی دهم به سه مولفه نور، صوت و حس اشاره می‌کنند، اگر نور به ما نتابد قادر به دیدن هیچ چیز نیستیم و نمی‌توانیم چیزی را ببینیم، حس هم همینطور است باید مراقب باشیم حس‌های ما آلوده نشود.

اگر حس های ما آلوده بشود نمی‌توانیم درست فکر کنیم، و تفکر سالم باعث ایمان سالم می‌شود، حس اولین نیرویی است که قوه‌ عقل را به کار می‌اندازد، عقل سالم در انسان عشق را بوجود آورده و باعث می‌شود انسان همیشه در حال پیشرفت و رشد باشد.

تایپ و ویراستاری  (مسافر بابک )
تنظیم و ارسال( مرزبان خبری مسافر امید)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .