آقای مهندس در سیدی«نامه۱۰» میگویند: اصل هفتم تغذیه است. در قرآن هم این جمله است که میگوید: «به غذایی که میخورید نگاه کنید.» جسم به سه اصل نیاز دارد: تغذیه جسم، ورزش کردن و تحرک داشتن و سوم دانش یا تشویق جسم و ما با این سه اصل میتوانیم از تمام بیماریها و امراض دور شویم. بهترین الگو، غذا خوردن در سه وعده است. جسم را در اینجا به میدان جنگ تشبیه میکنیم، مثلاً در بدن، سلولهای سرطانی دائماً درحال تلاش هستند که سلولهای دیگر را نابود کنند و سیستمایمنی هم دائماً کار میکند که جلوی پیشروی آنها را بگیرد. در جنگ به مهمات نیاز داریم و مهمات بدن، همان تغذیه آن است. در جنگ نمیشود فقط یک نوع مهمات بفرستیم، مثلاً فقط فشنگ یا اسلحه بفرستیم؛ چون به همه نوع مهماتی نیاز است.
جنگ بدن هم همینطور است یعنی بدن به سبزیجات تازه، انواع ویتامینها، پروتئینها، چربیها، باکتریها، خوردن آب و خیلی چیزهای دیگر نیاز دارد. D.sap به علت ترکیباتش، مهمات زیادی برای بدن در خود دارد. امروزه خیلی از ما انسانها به دنبال این هستیم که ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن را به بدن برسانیم، ولی چگونه؟ با خوردن قرصها و مکملها و از راههای غیرطبیعی و مصنوعی که چندان مفید نیست. ما باید به دنبال مواد تازه و طبیعی که سرشار از انواع و اقسام ویتامینها، پروتئینها، کلسیم، و خیلی چیزهای دیگر که برای بدن مفید و ضروری هستند باشیم.
یک موضوع دیگر که امروزه خیلی باب شده است و جای سلامتی و مهم بودن سلامتی را در ما گرفته است این است که، به ظاهر و صورت و این زیباییها بیشتر توجه میشود. شاید خیلیها هستند که از درون ویران و بهتر بگویم دچار کلی امراض شدهاند ولی حاضر نیستند کمی به سلامتی خود برسند. درست است که زیبایی هم خیلی مهم است ولی نه در حدی که بخواهیم برای نشان دادن آن به اطرافیان خود، خودمان را فراموش کنیم و کلی درد و رنج برای خودمان بخریم. من خود دیدهام کسانی را که بهخاطر کلی عمل و تزریق ژل و کارهای دیگر چه بلاهایی که به سر خود نیاوردهاند و دوست دارند به همان روزهای قبل برگردند که هم زیباتر و هم سالم بودند.
در ورزش کردن و تحرک داشتن، ما تحرکِ لازم را نداریم و باید روزی ۴هزار یا ۵هزار قدم راه برویم. ورزش کردن از شام شب هم واجبتر است. اگر ورزش نمیکنیم باید حداقل نیم ساعت یا یک ربع پیادهروی کنیم. آیا اینقدر که به صورت و زیبایی اهمیت میدهیم به جسممان هم اهمیت میدهیم؟ بدن، مانند ماشینی طراحی شده است که باید حرکت کند و استراحت هم لازم دارد. خواب و بهموقع خوابیدن هم از اهمیت بالایی برخوردار است.
در آخر دانش جسم: افکار منفی، ناامیدی، ترس، استرس و توکل نداشتن به خداوند اینها همه باعث از بین رفتن و نابودی سیستم ایمنی بدن میشوند و جلوی مهمات را میگیرد. ما خودمان باید خودمان را تشویق کنیم و مدام خود را سرکوب نکنیم تا جسمی سالم داشته باشیم. مصرف مواد مخدر، سیگار و الکل هم مثل بمب شیمیایی میماند که آنها را در نیروهای خودی میاندازیم، اینها بدن را بهکلی نابود میکنند. چرا از OT (شربتتریاک) برای درمان بیماریها استفاده میکنیم؟ چون OT (شربت تریاک) مدرنترین و قویترین موشک و سلاحی است که به کمک سیستم ایمنی بدن میرود.
برداشت من از صحبتهای آقای مهندس در سیدی «نامه۱۰»: در این سیدی جسم ما به میدان جنگ تشبیه شده است که برای پیروزی در این جنگ باید مواد لازم یا همان مهمات را به موقع به آن برسانیم. این مهمات همان غذاهای سالمی است که باید در سه وعده بخوریم. وقتی ما از سبزیجات تازه استفاده نمیکنیم، تخممرغ نمیخوریم، غذاهای فریز شده را مصرف میکنیم و چیزهایی میخوریم که مواد افزودنی و بهتر بگویم از موادی که سم دارند درست شدهاند؛ مثل سوسیسها، شیری که میخوریم، رب گوجهای که استفاده میکنیم و میشود گفت تمام موادغذایی که ما میخوریم، همه بهگونهای ناسالم هستند که حتی آنها را هم بهموقع نمیخوریم.
در مورد ورزش کردن که اکثراً ورزش نمیکنیم یا اصلاً تحرک نداریم، میخواهیم تا سر کوچه برویم، باید با ماشین برویم. بهموقع و به اندازه نخوابیدن و استراحت نکردن هم از کارهایی است که انجام میدهیم. همه چیز باید از روی حسابوکتاب باشد و نباید در هیچ کاری زیادهروی کرد. بعد از آن، ما با هزاران فکر منفی که داریم، ترسها و ناامیدیهای خود و با همه این مواردی که گفتم، مهمات را که به بدن نمیرسانیم هیچ، حتی باعث نابودی سیستم ایمنی بدن هم میشویم و این سیستم را مختل میکنیم. بدتر از همه با مصرف مواد مخدر به کلی بدن را موشک باران میکنیم. ما در کنگره یاد گرفتهایم که با تغذیه سالم، ورزش کردن، افکار مثبت و توکل به خداوند از تمامی امراض و بیماریها دور بمانیم و هر روز سالم و سالمتر میشویم. اینکه بگویم مادرم، خالهام یا فامیلهای ما فلان بیماری را داشته است، من هم حتماً دچار آن بیماری میشوم، این یک باور اشتباه است. ما خودمان به خودمان کمک میکنیم و سلامتیمان را بدست میآوریم.
نویسنده: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
رابط خبری و ویراستاری: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
60