جلسه ششم از دوره سی و چهارم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی راهنمای محترم عبدالرضا، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر امید، با دستورجلسه "رابطه یادگیری و معرکهگیری" پنجشنبه 1 آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عبدالرضا هستم یک مسافر،
شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که یکبار دیگر به من فرصت داد تا این جایگاه را درک کنم تا بتوانم آموزش بگیرم و خدمت کنم. قبل از اینکه به دستور جلسه بپردازم به ایجنت و مرزبانان جدید و دوره قبل تبریک و خدا قوت میگویم.
دستور جلسه این هفته "رابطه یادگیری با معرکهگیری" میباشد.
من دوست داشتم که راهنمای خودم امروز بهعنوان استاد تشریف بیاورند، ولی برای ایشان کار پیش آمد و گفتند خودت استاد بنشین، پرسیدم چرا خودم؟ گفتند چون در زمان سفرت، خودت یکی از معرکهبگیران بودی، شاید هنوز هم باشی، استاد بنشین تا از این اطلاعات به دیگران نیز منتقل کنی تا دیگران این کار را تکرار نکنند.
در مورد دستور جلسه فکر میکردم، که چرا هر سال باید تکرار شود، این نکته به ذهنم رسید که این مسئله در هر موقعیت و جایگاهی ممکن است اتفاق بیفتد، همچنین در موضوعات مختلف و مکانهای متفاوت مسائلی پیش میآید که با استفاده از آموزشهای جهانبینی در کنگره، معرکهگیریهای مختلف را به یادگیری تبدیل کنم. مثلاً یک مشکلی پیش میآید و من بجای بهانهگیری و افکار منفی، با حل کردن آن مشکل میتوانم راهحلهای جدیدی یاد بگیرم.
یعنی برای هر مشکلی دو راه دارم؛ هم میتوانم نقطه سیاه یا منفی مشکل را در ذهنم بزرگنمایی کنم یا روی نقطه سفید یا مثبت مسئله تمرکز کنم تا بتوانم به حل آن برسم.
بهعنوان مثال مرزبان مسئلهای را به من تذکر میدهد؛ من میتوانم نقطه سیاه قضیه را بگیرم و ذهن خودم را سیاه کنم، یا اینکه با نگاه مثبت از این تذکر آموزش بگیرم و نقطه سفید مسئله را به قدری در ذهنم قدرتمند کنم تا بتوانم با بیشتر شدن پذیرشم، کنار آموزش، احترام مرزبان را نیز حفظ نمایم. آقای منصوری نیز فرمودند که معرکهگیری ابتدا درون انسان شکل میگیرد.
در اوایل شروع کنگره آقای مهندس تشکیل لژیونها را از همین مسئله معرکهگیری ابداع کردند و آن را به صورت تدریجی تبدیل به آموزش و همین لژیونهایی که امروز مینشینیم و از آموزشهای ناب کنگره استفاده میکنیم تبدیل نمودند.
آقای مهندس از ابتدا در کنگره مسئله معرکهگیری را برای مسافران تبدیل به آموزش کردند و همین نقطه عطفی در آموزشهای کنگره گردید و این مورد هم اکنون به صورت فراگیر در همهجای کنگره دیده میشود.
و در نهایت در مورد معرکهگیری باید بگویم اگر من بهعنوان یک انسان در بیرون از کنگره و یک رهجو در درون کنگره بتوانم از جمعهایی که در آن غیبت، تهمت، سرزنش و قضاوت و در کل معرکهگیری انجام میشود به دور باشم و شرکت نکنم افراد معرکهگیر چیزی برای ارائه ندارند.
از اینکه به صحبتهای من توجه نمودید از همه شما متشکرم.
تایپ: مسافر حمیدلژیون سوم
ویراستار: مسافر حمید
ارسال خبر: مسافراسماعیل
مرزبان خبری: مسافر محترم جلال
تهیه و تنظیم: گروه سایت مسافران امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
67