English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری در تقابل با آموزش

معرکه‌گیری در تقابل با آموزش

خلقت انسانها بر مبنای یادگیری بنا شده و انسان دائماً در حال یادگیری و آموزش است، مثل یادگیری زبان‌های مختلف، ورزش‌های گوناگون و هنر.
در مقابل یادگیری معرکه وجود دارد در زمان‌های قدیم کسانی بودند که در میدان‌های شهر معرکه‌گیری می‌کردند، مثلا با دست زنجیر پاره می‌کردند، مارگیری و یا رمالی می‌کردند و کاسه‌ای بین مردم می‌چرخاندند و پول جمع می‌کردند.
معرکه‌گیری جلوی آموزش را می‌گیرد مانند پارازیتی که روی موج‌های رادیویی می‌اندازند.
در بعضی از خانواده‌ها هم اعضای خانواده به جای اینکه مسائل را حل و فصل نمایند شروع به توجیه کار خود می‌کنند و یک موضوع را به موضوع دیگری تبدیل می‌کنند و شروع به معرکه‌گیری و بهانه‌گیری و نق‌زدن می‌کنند چون نمی‌خواهند ایراد کار خودشان را ببینند.
در کنگره هم وقتی رهجویی روی برنامه نیست همیشه در حال ایراد گرفتن از این و آن است و شروع به معرکه‌گیری می‌کند بخاطر اینکه خطای خودش را بپوشاند و بگوید من هیچ مشکلی ندارم، همه تقصیرها را به گردن دیگران می‌اندازد.
پس به گفته جناب آقای مهندس تمام خدمتگزاران کنگره باید این موضوع را کاملاً متوجه باشند که شخصی که در کنگره دائماً در حال بهانه‌گیری و معرکه‌گیری است، روی برنامه نیست و یک جای کارش ایراد دارد زیرا رهایی در کنگره بسیار ارزشمند است و مانند گوهر گرانبهایی می‌ماند که هرکس نمی‌تواند به آن دست یابد.
در خانواده‌ها هم این موضوع خودش را نشان می‌دهد یعنی اعضای خانواده که در برنامه خانواده نیستند بجای دادن توضیح منطقی دنبال بهانه‌گیری هستند و همیشه طلبکارند.
در کنگره هم وقتی شاگردی در حال نق‌زدن است حتماً یک مشکلی دارد و می‌خواهد مشکل خودش را مخفی کند.

نویسنده: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر مونا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی یوسف‌آباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .