English Version
This Site Is Available In English

بین و یانگ دایره موجودیت هر انسانی است

بین و یانگ دایره موجودیت هر انسانی است

مشارکت همسفر طاهره از سی‌دی یین و یانگ
استاد امین یین و یانگ را این‌گونه توصیف کرده‌اند که شبیه یک دایره‌ای است که نصف آن سفید و نصف دیگر آن سیاه است و در آن بخشی که سفید است یک لکه سیاهی وجود دارد و هم‌چنین در بخشی که سیاه است لکه سفید رنگی وجود دارد که این دایره موجودیت یا زندگی یا چرخه هسته انسان را مشخص می‌کند.
قسمتی که سیاه است مربوط به بعد منفی و قسمت سفید آن مربوط به بعد مثبت و الهی است. معنی یین و یانگ به زبان چینی به این معنی است که یین یعنی: جوانی و یانگ که رودخانه‌ای است در چین به معنی: پختگی، خرد پیری(پیری نه به معنی فروتنی).
این قانون یین و یانگ است که هر چقدر که تاریکی یعنی یین قدرتمند باشد قسمت یانگ(روشنایی) که در دل است وقتی می‌خواهد به وجود بیاید پتاسیل و قدرت بیشتری جذب می‌کند یعنی: قدرت روشنایی بیشتر از قدرت تاریکی است.
برای مثال اگر انسانی بخواهد روشنایی را درک و تجربه کند و یا وارد روشنایی شود باید حتماً تاریکی‌ها را تجربه کند نه تجربه‌های بدی که دیگران تجربه کرده‌اند و زیان دیده‌اند بلکه چیزهایی که دیگران تجربه نکرده و برای اولین بار تجربه می‌شود.
مثلاً یک مصرف‌کننده را در نظر بگیرید که وارد اعتیاد شده و یک مدت مصرف کرده و چند سالی که می‌گذرد متوجه می‌شود که چقدر در او تخریب به وجود آمده است و تصمیم می‌گیرد اعتیاد را بگذارد کنار، این‌جا دو راه در برابر او به وجود می‌آید می‌خواهد تاریکی‌ها را کنار بزند ولی آن تاریکی‌ها به او غلبه می‌کنند و این درگیری همین‌طور ادامه پیدا می‌کند و به روشنایی نمی‌رسد.
زمانی می‌تواند این قدرت را پیدا کند که به صورت درست و اصولی مواد را کنار بگذارد و ثابت شده است که تنها جایی که افراد می‌توانند هم مواد را کنار بگذارند و هم حالات روحی و جسمی خود را درمان کنند کنگره ۶۰ است. خدا را شکر من و مسافرم برای اولین بار وارد کنگره ۶۰ شدیم و در حال سفر هستیم و من الان دیگر نگران مسافرم نیستم که اگر زمانی در یک جایی حضور داشته باشد که اطرافش مصرف‌کننده باشند چه اتفاقی می‌افتد؟
او دیگر با حس خودش صادق است و خودش تصمیم گرفته است که مواد را کنار بگذارد و اینجاست که مسافرم می‌تواند به خوبی و سلامتی درمان شود. پس بسیار سپاس‌گزارم از بنیان کنگره ۶۰ زیرا پشت تمام این تشکیلات اهدافی است که همه چیز به صورت منظم و دقیق در آن بنا شده است که سبب شده این پروژه را به سرانجام برسانند.
ما در اینجا داریم آموزش می‌گیریم که چگونه رفتار کنیم، قضاوت نکنیم، توهین نکنیم، دروغ نگوییم و... اگر ما تاحد امکان همه این موارد را رعایت کنیم، می‌توانیم بر تاریکی‌ها غلبه کنیم و در این صورت است که چرخه یانگ می‌آید و رشد پیدا می‌کند پس ما باید مراقب این باشیم که تاریکی‌ها بر ما غلبه نکند چون با حقه‌های زیادی می‌تواند وارد عمل شود.
برای مثال اگر ما ساعت ۵ صبح بخوابیم قطعاً نمی‌توانیم ساعت ۷ از خواب بیدار شویم و انتطار داشته باشیم که شاداب باشیم. ما هرکاری هم بکنیم ۳الی۴ ساعت دیگر بیهوش خواهیم شد و چیزی نخواهیم فهمید زیرا خوابیدن یک نیازطبیعی است مثل کسی که یک‌مرتبه بخواهد موادش را قطع کند با گذشت زمان این نیاز بیشتر می‌شود پس این وسوسه نیست.
اگر ما ساعت ۱۱شب بخوابیم قطعاً ساعت ۶ صبح بلند می‌شویم شاید اولش سخت باشد ولی فقط کافی است از جای خود بلند شویم ممکن است ۲۰ دقیقه اول کسل باشیم ولی با یک چایی خوردن دیگر آن حس خواب‌آلودگی محو می‌شود.
نیازها با گذشت زمان قوی‌تر می‌شوند ولی وسوسه به گونه‌ای است که اگر انسان به او توجه نکند محو می‌شود و قدرتش را از دست می‌دهد پس کافی است در جهت وسوسه هیچ حرکتی انجام ندهیم. اگر آن احساس و نفرت از بین رفت و انسان پیروی نکرد این چرخه برای همیشه حل خواهد شد. یعنی نیروی وسوسه مغلوب می‌شود و دیگر نمی‌تواند برگردد و چون ساختار انسان عوض شده است دیگر  این نیرو افکار و حس او را نمی‌تواند بهم بزند و دچار نفرت، کینه، قضاوت، جنون، خشم نمی‌شود.
در واقع این نیرو نمی‌تواند در آن شخص تخریب یا رسوب ایجاد کند حالا هر کاری که می‌خواهد بکند هر چقدر هم قدرتمند باشد قادر نیست شخص را منهل کند پس مجبور است فرد را رها کند و برود دنبال شخص دیگری که قانون بازی را بلد نیست و با او بازی جدیدی را شروع کند.
نویسنده: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه لژیون نهم
رابط خبری و ویرایش: راهنما همسفر فاطمه لژیون نهم
تنظیم و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر مهری لژیون اول نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .