سلام دوستان جمیله هستم همسفر
اگر یک ساختار واقعی باشد، جلودار واقعی آن الله است. انسان همیشه میخواهد خود را مطرح کند؛ اما اگر ساختاری مانند کنگره درست باشد و خوب عمل کند، نیاز به تبلیغ و تایید ندارد؛ مانند گل رز که لازم نیست از آن تعریف کرد؛ چون عطر و بوی خودش را دارد. معرکهگیری در اثر کمبود دانش، حسادت، خودخواهی و منیت بهوجود میآید. وقتی انسان در کاری یا در رسیدن به اهدافش شکست میخورد، بر سر دو راهی قرار میگیرد و معرکهگیری از اینجا شروع میشود.
هیچ کدام از ما در ابتدا نمیتوانیم تشخیص دهیم که کدام عمل سالم و کدام عمل ناسالم است؛ پس باید تاریکیها را تجربه کنیم، آموزش ببینیم و تجربه پیدا کنیم تا در روشناییها قرار بگیریم. انسانها یا به سمت جلو حرکت میکنند یا در حال عقب رفتن هستند و یا در حال درجازدن هستند؛ وقتی به طرف جلو حرکت میکنند یک الگو دارند و یکباره از جای خود جدا میشوند و حرکت میکنند؛ به طور مثال شخصی که تمام دوستان اطرافش در راههای ضدارزش، خلاف و مصرفکننده هستند، یکمرتبه حرکت کرده، از آنها جدا میشود و اولین قدم را برای رسیدن به مقطع مدیریت بر شهر وجودی خود برمیدارد و اگر در جهت معرکهگیری و نیروهای منفی جلو برود به جای بالا رفتن و رسیدن به هدف، به عقب برمیگردد و یا درجا میزند و خود را قربانی میکند.
معرکهگیری در تمام سطوح زندگی اتفاق میافتد، دانشگاه، اداره، خانواده و ...؛ به زیباترین شکل، شیطان وارد افکار انسان میشود؛ ولی پشت تمام چیزهای زیبا وارونه و غلط است. ما به کنگره آمدیم، با ورود به لژیون که ابزاری برای جلوگیری از معرکهگیری و دریافت آموزشهاست، یاد گرفتیم که وارد معرکهگیری نشویم و از ابزارهای کنگره برای آگاه شدن استفاده کنیم؛ با خواندن نشریات و گوش کردن به سیدی آموزشی به آگاهی برسیم، آموزش بگیریم و راه حل مشکلات را پیدا کنیم.
صراط مستقیم راهی است که تمام بندگان خدا میتوانند در این راه حرکت کنند. میانهروی وجود ندارد؛ اگر انسان به بیراهه رفت باید برگردد وگرنه سر از ناکجاآباد درمیآورد. انسانی که دروغگو و دغلباز باشد، هیچ وقت به راه مستقیم نمیرسد. فردی که در کنگره به درمان رسیده باشد، هیچ وقت بد کنگره را نمیخواهد و معرکهگیری نمیکند. رهایی گوهر بسیار قیمتی و گرانبهایی است که شخصی که این گوهر را بدست آورده باشد، بسیار قدرتمند است و کسی که این گوهر را نگرفته باشد، چیزی ندارد که به آن دل خوش کند و به جای آموزش و دریافت انرژی وارد معرکهگیری میشود. ما باید در صدد ساختن خویش باشیم، ساختن هر چیزی که به ما کمک میکند؛ مانند ساختن علم، دانش، کاخ محبت و ...
سلام دوستان شهربانو هستم همسفر
یادگیری و دانایی با سه مؤلفه تفکر، آموزش و تجربه امکانپذیر است. حرکتی که با تفکر از سمت مجهول شروع شده و به معلوم رسیده را در طی مسیر با حس فرایندهایی به تجربیاتی دست پیدا میکنیم که اینها همه در سایه آموزشی است که با عملی شدن به یادگیری ختم میشود. بزرگترین مانع در برابر نفس اماره دانایی است که با آگاهی و حرکت توأم با تعقل، رشد کرده و سدی در مقابل عنصر معرکهگیری میشود. معرکهگیری یعنی دورشدن از مرکز و به حاشیه رفتن؛ معرکهگیری موقعی در انسان شکل میگیرد که شخص در مقابل مسئلهای از لحاظ عقل، محکوم میشود و بهجای عذرخواهی و سکوت شروع به معرکهگیری میکند. ترس، منیت، ناامیدی و ... باعث بهوجود آمدن معرکهگیری در انسان میشود. در تمام سیستمها این خصلت وجود دارد حتی در کنگره؛ پس باید سعی کنیم با دوری از ضدارزشها و قرارگرفتن در صراط مستقیم، دانایی خود را با یادگیری بالا ببریم تا در معرض معرکهگیری قرار نگیریم؛ چون یادگیری و معرکهگیری نقطه مقابل هم هستند.
سلام دوستان فرزانه هستم همسفر
همانطور که آقای مهندس ذکر کردهاند: «اصولاً زندگی نوعی یادگیری است و فرضیه خلقت انسان و همه موجودات بر پایه و اصل یادگیری بنا نهاده شده است»؛ این یادگیری در همه شئون زندگی ما به چشم میخورد و ما هر روز در حال یادگیری و افزودن به معلومات خود هستیم؛ حضور ما در کنگره نیز دلیلی بر این است که خواهان اندوختن دانش و یادگیری هستیم. معرکهگیری همانند عاملی بازدارنده بر سر مسیر یادگیری و آموزش انسان قرار میگیرد، چه در کنگره و چه در تمامی سطوح زندگی؛ فرد معرکهگیر در هر نقش و موقعیتی که باشد فرقی نمیکند، چه دانشجو، چه یکی از اعضای خانواده، چه رهجو، وقتی روی برنامه درست و مسیر صحیح نباشد، برای پنهان کردن خطای خود شروع به طفره رفتن و فرار از اصل موضوع و تبدیل موضوع به موضوع دیگر میکند؛ زیرا زمانیکه نمیتواند مسئولیت اشتباه خود را بپذیرد به جای آموزش گرفتن و پذیرفتن اشتباه خویش و ارائه توضیحات منطقی و اصلاح آن اشتباه، شروع به نق زدن و بهانهگیری میکند؛ مانند مسافری که در کنگره به درمان رسیده باشد؛ اما پنهانی گریز بزند و مواد مصرف کند؛ چنین شخصی برای پنهان کردن خطای خود و خلاص شدن از عذاب وجدان شروع به ایراد گرفتن از راهنما، کنگره، مرزبانی و آموزشهای کنگره میکند.
آقای مهندس معتقد است که «معرکهگیری در اثر کمبود دانش، حسادت، خودخواهی، منیت و همچنین شکست در کار و یا اهداف به وجود میآید»؛ زمانیکه شخص شکست میخورد و دچار ناکامی میشود و از دیگران عقب میماند، بر سر یک دو راهی قرار میگیرد که یا باید از شکست و ناکامی خود درس بگیرد و مسیرش را اصلاح کند و یا باید در جهل خود فرو برود و بر آن پافشاری و ایستادگی کند و انسان معرکهگیر راه دوم را انتخاب میکند. در معرکهگیری سه عنصر وجود دارد که عبارتند از؛ شخص معرکهگیر، موضوع معرکه و شنوندگان و تماشاچیان معرکه؛ ما برای اینکه قربانی معرکهگیری یک فرد نشویم، به خصوص در کنگره، بنا به سخن آقای مهندس؛ «باید همواره هوشیار باشیم و وقتی انسانها با ما صحبت میکنند صحبت آنها را گوش کنیم؛ اما به درون آنها نگاه کنیم.» باید همواره این جملات را به خاطر داشته باشیم که «اگر بنایی آباد باشد؛ اما ساکنین آن خراب باشند، بنا هم کمکم رو به نابودی و خرابی میرود؛ اما ساکنین آباد، بناهای خراب یا ویرانهها را هم میتوانند احیا نمایند.»
سلام دوستان نغمه هستم همسفر
مسئله یادگیری و فراگیری تنها مختص درس و مشق و امتحانات نیست؛ زیرا خلقت انسانها و موجودات بر پایه یادگیری بنا شده و این امر در تمام کتابها وجود دارد؛ همه ما انسانها همیشه در حال یادگیری هستیم؛ باید یاد بگیریم و آموزش ببینیم تا بتوانیم سه مؤلفه مثلث دانایی؛ یعنی تفکر، تجربه و آموزش را به تعادل برسانیم. معرکهگیری نقطه مقابل یادگیری است و ریشه آن به نادانی برمیگردد، معرکهگیر همیشه اشتباهات خود را به گردن دیگران میاندازد و وارد معرکهگیری میشود. در معرکهگیری سه صفت ترس، منیت و ناامیدی وجود دارد. وقتی فردی منیت دارد، نمیتواند اشتباهات خود را قبول کند؛ چون ترس این را دارد که دیگران او را مقصر بدانند و ناامید میشود؛ اگر کسی در کنگره به دنبال بهانه و حاشیه باشد به رهایی نرسیده و نشان دهنده این است که درست از آموزشها استفاده نکرده و دچار افسردگی و عذاب وجدان میشود؛ ولی بالعکس؛ اگر فردی همیشه در حال آموزش باشد و دانایی خود را بالا ببرد از معرکهگیری دور میشود. به امید روزی که با آموزشهای جامع و کامل کنگره به دانایی مؤثر دست یابیم و از معرکهگیری و توجیه اشتباهات خود جدا شویم.
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون بیستم)
ویراستاری: همسفر صفورا رهجوی راهنما همسفر مرجان (لژیون بیستویکم)
ارسال: همسفر مینا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شیخبهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
295