در خدمت راهنمای تازهواردین همسفر الهه هستیم. ایشان به همراه مسافرشان با بیش از ۲۰ سال تخریب کپسولهای گیاهی، وارد کنگره شدند. به روش Dst و دارویOt، با راهنمایی همسفر آرزو و مسافر محمدجواد سفر کردند. هم اکنون مدت ۴ سال است که با دستان پرتوان آقای مهندس، آزاد و رها هستند.
لطفاً معنی و مفهوم یادگیری و معرکه گیری را برای ما باز کنید.
در زمانهای قدیم اشخاص برای امرارمعاش خود، بساطی پهن میکردند و معرکهگیری راه میانداختند؛ یعنی به نوعی مردم را با کارهای عجیب و غریب و نشاندادن قدرت زور و بازوی خود سرگرم میکردند؛ مردم هم میگفتند پهلوان یا مارگیر آمده، جمع میشدند و با دستزدن و تشویقکردن از آن شخص، او را حمایت میکردند؛ و بعد هم با دادن پول به شخص معرکهگیر، رضایت خود را از نمایش نشان میدادند.
برای همین امروزه کسی که به دنبال جلب رضایت دیگران و تایید خودش باشد؛ افرادی را گرد خود جمع میکند؛ و شروع به پچپچکردن و تخریب دیگران و یا سیستمی میکند، در اینجا میگویند معرکه راه انداخته است. این افراد، تنها انرژی دیگران را میگیرند و در نهایت خودشان اولین کسی میباشند که آسیب میبینند. و اما یادگیری، کفه مخالف معرکهگیری میباشد. هرچه این کفه ترازو سنگینتر باشد؛ یعنی دانایی شخص بالاتر باشد، به طرف این صفت ضدارزشی نمیرود. یادگیری در اصل، مثلث دانایی است که از سه مولفه؛ آموزش، تجربه و تفکر تشکیل شده است.
آیا سرزنشکردن پشت سر دیگران معرکهگیری است؟
بله، هر عمل ضدارزشی، خود جرقهای برای شروع معرکه راه انداختن و ایجاد حاشیه و پچپچکردن و دور ماندن از آموزش، میباشد.
شما چه راهکاری برای اینکه معرکهگیری تبدیل به یادگیری شود؛ دارید؟
آقایمهندس با تدبیر ژرف خود، توانستند بهترین راه را برای مقابله با این صفت ضدارزشی پیاده نمایند؛ و آن پرداختن به مسئله آموزش و یادگیری میباشد. وقتی ذهن درگیر موضوعی میشود، دیگر مجال اینکه پراکنده شود و به دنبال مسائل نامربوط و ضدارزشی برود را پیدا نمیکند. از جهت دیگر، انسان وقتی آموزش ببیند، تفکر و اندیشهاش تغییر میکند و اضلاع مثلث دانایی او رشد میکند؛ و مثلثجهالت او کوچک و کوچکتر میشود. پس در مسیر درست و صراطمستقیم قدم برمیدارد و کاری نمیکند که پشیمانی و حال خرابی برایش به دنبال داشته باشد.
آیا کسی که معرکهگیری میکند، ممکن است به درمان نرسد.
قطعاً فردی که به دنبال معرکهگیری و تخریب دیگران باشد و از منیت، کینه، حسادت و... پر باشد تا زمانی که متوجه این گرهها در وجودش نشود؛ و سعی در برطرفکردن آنان نکند، همچنان در عمق تاریکی فرو میرود و دچار مشکلات میشود؛ تا به قول معروف سرش به سنگ بخورد و از آن رفتارش دست بردارد تا مسیر برای او باز شود، نور و روشنایی را ببیند و به طرف روشنایی گام بردارد.
لطفاً از حس و حالتان وقتی رهجویی را راهنمایی میکنید و باعث ماندگاری او در کنگره می شود؛ برایمان بگویید.
زمانی که تازهوارد با آن حالخراب و آکنده از ناامیدی، ترس، افکار پریشان و منیت وارد میشود، بانی تمام بدبختی و مشکلاتش را مسافرش میداند؛ و شروع به تخریب او میکند و انتظار دارد که مورد تایید قرار بگیرد؛ولی وقتی چند دقیقه میگذرد و با او صحبت میکنم و کنگره و آموزشهای کنگره و هدف از آمدن همسفر به کنگره را برای او باز میکنم، ناگهان مانند آبی که بر روی آتش میریزیم، آرام میشود و به فکر فرو میرود، و این تحول را در او میبینم؛ بسیار تا بسیار خوشحال میشوم زمانی که تازهواردی را به لژیون معرفی میکنم؛ هزار بار خدا را شکر میکنم که توفیق پیدا کردم تا بندهای درمانده را جذب لژیون نمایم برای آموزش و قرارگرفتن در مسیردرست زندگی، البته اینها در اصل، اول خواست و سپس اذن اوست؛ خداوندی که من را وسیله قرار داد.
از اینکه در کنگره هستید؛ لذت میبرید؟
خداوند را شاکرم که بهترین مسیر را بر سر راهم قرار داد تا بیاموزم قوانین درست زندگیکردن را یاد بگیرم و از آنها در زندگی استفاده کنم و یاد بگیرم از دیگران هیچ انتظاری نداشته باشم؛ خودم به دنبال رفع مشکلات و گرههای وجودیام باشم.
منظور از اینکه ورود به کنگره نیاز به اذن دارد، چیست؟
اصولا انسان خلق شده تا تاریکیها را تجربه کند و پی به روشناییها ببرد؛ پس اگر انسانی در مسیر غلط قرار گرفت؛ سرزنش ندارد. اگر در تاریکی فرو رفت سرزنش ندارد؛ تا قهر نباشد مهر نیست، ترس نباشد شجاعت نیست؛ پس هر کس نسبت به میزان تخریبش و عمق تاریکی که فرو رفته زمان لازم دارد؛ تا این مسیر را برگردد و متوجه روشنایی شود؛ و زمانی که مسیر برگشت را پیدا نمود، آن زمان همان زمانی است که میگوییم به او اذن داده شده است.
کلام پایانی
از تمام خدمتگزاران کنگره کمال تشکر را دارم که بیبهانه خدمت میکنند؛ و از شما بسیار سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من گذاشتید.
طراح سوال و مصاحبهکننده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار و ارسال: همسفر زری رهجوی راهنما همسفر سودابه ( لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمانسامانی
- تعداد بازدید از این مطلب :
45