جلسه ی نهم از دور دوم کارگاههای آموزشی خصوصی نمایندگی قشم با استادی مسافر عباس و نگهبانی مسافر عبدالرحمان و دبیری مسافر روح اله با دستور جلسه ی (رابطه ی یادگیری با معرکه گیری) در تاریخ بیست نهم آبان ماه 1403 ساعت 16 در محل دانشگاه کنگره 60 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم یک مسافر ؛موضوع جلسه یادگیری و معرکهگیری است .این دو آرام آرام در انسان صورت میگیرد این نیست که من یک مطلبی را یکباره فرا بگیرم یا اینکه انسان معرکه گیری باشم . تمامی دستور جلسات روی جهان بینی ما فرود میآید و عمل میکند در مثلث دانایی و جهان بینی یکی از اضلاع مثلث دانایی آموزش است که نقطه مقابلش منیت است زمانی که ما پا به این دنیا میگذاریم تا زمانی که به دنیای دیگر و بعد دیگری میرویم دائم در حال یادگیری هستیم و لازمه یادگیری آموزش است.
در کنگره جناب مهندس سی دی منتشر میکنند که یکی از ابزار آموزش است ؛ حضور در جلسات لژیون و جلسات آموزشی یکی دیگر از ابزارهای آموزش میباشد .
همیشه جناب مهندس میگویند من عباس باید در لحظه زندگی کنم در زمانی که در جلسات هستم فقط باید به جلسات و آموزش فکر کنم .
قسمت دوم موضوع جلسه ؛ معرکه گیری است که نقطه مقابل یادگیری است که معرکه گرفتن بر اثر نداشتن آموزش هست ؛ در سی دی عناصر معرکه گیری ، جناب مهندس بیان میکنند فرد معرکه گیر دچار منیت ،خودخواهی و جهالت است .زمانی که من عباس معرکه گیری میکنم نشان دهندهی این است که آموزشی دریافت نکرده ام . معرکه گیری به دو شکل میباشد درونی و بیرونی .
معرکه گیری بیرونی نیاز به چند نفر دارد و در مکانهای عمومی اتفاق میافتد معرکه گیری درونی از اعماق ذهن میآید بین نیروهای مثبت و منفی شکل میگیرد در کنگره از بعضی مسائل باید دوری کنیم و دوربینم روی خودم باشد و به مسائلی که به من ربطی ندارد دخالت نکنم .اگر آموزش ضعیف باشد و منیت بالا باشد باعث میشود اشتباهات خودم را نپذیرم و دچار آفت معرکه گیری شوم در جزوه جهان بینی استاد امین نوشتن زندگی مثل بازی است و اگر ما بخواهیم در بازی برنده بشویم باید قوانین بازی و قوانین زندگی را بدانیم .
قوانین زندگی این است که من آموزش و اطلاعات در مورد نحوه زندگی کردن داشته باشم.
ویرایش و تایپ: مسافر روح اله ( رهجوی لژیون سوم)
بازنگری و ارسال: مسافر علی ( رهجوی لژیون یکم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
223