جلسه چهاردهم از دوره سوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی معدن فیروزه با استادی همسفرسمانه ، نگهبانی همسفر مژگان و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه گیری » روز سهشنبه 29 آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان سمانه هستم همسفر حسن در ابتدا خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در این جایگاه زیبا قرار گرفتم، از نگهبان جلسه و راهنمای عزیزم خانم فاطمه سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم و از شما عزیزان آموزش بگیرم.
دستور جلسه: رابطه یادگیری و معرکهگیری
اساس و پایه خلقت و آفرینش محبت است، انسان برای دو هدف اصلی یکی آموزش و دیگری خدمت کردن پا به هستی گذاشته است. مسئله یادگیری فقط مخصوص درس و امتحان نیست بلکه خلقت انسان و موجودات بر پایه و اصول یادگیری بناشده است در کنگره ۶۰ هم مفهوم واژه یادگیری به مسئله آموزش و به دنبال آن به دانایی برمیگردد بنابراین همه ما در حال یادگیری هستیم، یادگیری یعنی اینکه قادر باشیم سه مؤلفه مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش هست را به تعادل برسانیم. همه افراد در کنگره در تمام سطوح، از مسافر سفر اول گرفته تا راهنما، مرزبان، دیدهبان و همه در حال آموزش هستند.
آموزش بدون یادگیری تفکر را از افراد سلب میکند، در کنگره ۶۰ اگر کسی در حال یادگیری و خدمت نباشد از مسیر خارج میشود و به مسائل منفی و حاشیهای وارد میشود که منطبق بر ضد ارزشها هستند که معرکهگیری در رأس این کارها وجود دارد و باعث توقف رشد و آگاهی فرد میشود .معرکهگیری نقطه مقابل یادگیری است که ریشه در جهل و ناآگاهی انسانها دارد و درواقع تغییر یک موضوع و تبدیل آن به مسئله دیگر معرکهگیری نام دارد،زمانی که انسان اشتباهات خودش را نمیبیند و دیگران را مقصر قلمداد میکند وارد معرکهگیری شده است.
در معرکهگیری سه صفت ترس،منیت و ناامیدی وجود دارد و آدمی که معرکهگیری میکند به دلیل داشتن منیت نمیتواند اشتباه خودش را قبول کند چون میترسد که دیگران او را مقصر بدانند و از خواستههایش دور شود بنابراین همیشه در حاشیه قرار دارد و ناامید است و بیشتر اوقات در حال نق زدن است .ما باید یاد بگیریم که زندگی از ماست و خودمان باید آن را بسازیم و بهانهجویی نکنیم و از دیگران انتظار نداشته باشیم مسائل زندگی ما را حل کنند.
انرژی بهسختی به دست میآید پس نباید آن را بهراحتی و با نق زدن و بهانهگیری از دست بدهیم،از آموزشها استفاده کنیم و آنها را در زندگیمان کاربردی کنیم،کسی را قضاوت نکنیم چون نه از گذشته او خبرداریم و نه از آیندهاش ،ما فقط زمان حال را میبینیم و آنهم فقط صور آشکارش را پس نباید اجازه قضاوت درباره کسی را به خود بدهیم،و در آخر اینکه ،کنگره خودم را به خودم واگذار کرد،پس تو هم هرکسی را به خودش واگذار کن،بهترین قاضی هر انسانی خود اوست،هرکسی خودش باید به خودش نمره بدهد.
سپاسگزارم که با سکوت زیبای خود به حرفهای من نیز گوش دادید.
تایپ و نگارش: همسفر سمانه از لژیون سوم (راهنما همسفر فاطمه)
ارسال مطالب :همسفر ساناز
همسفران نمایندگی معدن فیروزه
- تعداد بازدید از این مطلب :
58