پنجمین جلسه از دوره پنجاه و ششم از کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶٠، نمايندگي پروين اعتصامي اراک با استادی مسافر جواد، نگهباني مسافر علی و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» سهشنبه، بیستونهم آبانماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان جواد هستم یک مسافر؛ اول از مهندس و خانواده محترم ایشان که این بستر را برای ما فراهم کردند تشکر میکنم و از ایشان سپاسگزارم که این حال خوب را به من هدیه دادند.
دوم اینکه از راهنمای درمان مواد، آقا نبی الله و درمان نیکوتین، آقا رضا و ایجنت محترم آقا حبیب که به من اجازه خدمت در این جایگاه را دادهاند تشکر میکنم.
در مورد دستور جلسه یادگیری و معرکهگیری؛
انسان از بدو تولد در حال یادگیری است. حالا در آن اوایل اختیار دست، گردن و چشمهایش را ندارد، ولی به مرور زمان یاد میگیرد که اختیار اعضای بدنش را به دست گیرد. انسان همیشه در حال یادگیری میباشد و نقطه مقابل یادگیری، معرکهگیری است. یعنی معرکهگیری چیزی است مخالف یادگیری است، چیزی که پوشش میدهد تا انسان چیزهای خوب را یاد نگیرد.
اگر یادتان باشد در شهر خودمان هم معرکهگیر بود، اینها کارهای خارقالعاده و عجیب انجام میدادند و مردم دور آنها جمع میشدند، آنها مردم را با کارهای خود سرگرم کرده و در نهایت با کلاه یا ظرفی برای امرار معاش خود در بین جمعیت میچرخیدند و پول جمع میکردند، به این اشخاص معرکهگیر میگفتند. همه معرکهگیریهای ما دقیقاً شبیه به همین مثالی که زدم میباشد.
من خودم وقتی وارد کنگره شدم، یک مدت که از سفر من گذشت اسیر معرکهگیرها شدم و بد سفر کردم. افتادم به دنبال قضاوت کردن، راهنما را قضاوت کردم، مهندس، ایجنت و پهلوانها را قضاوت میکردم. میگفتم این همه پول هزینه میشود، چرا؟ برای چی؟ چرا باید این مقدار هزینه شود؟ چرا باید پول بدهیم؟، ولی خوشبختانه متوجه شدم و فهمیدم که آنطور که فکر میکردم نیست و اشتباه میکردم.
ممنون که به حرفهای من گوش دادید متشکرم.
تایپ: مسافر معین (لژیون یازدهم)
تنظیم و ارسال: مسافر محسن(لژیون یازدهم)
«مسافران نمایندگی پروین اعتصامی اراک»
- تعداد بازدید از این مطلب :
107