جلسه دهم از دوره هفدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی پاکدشت با استادی راهنما همسفر زهرا ، نگهبانی همسفر سمیه و دبیری همسفر رویا با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه گیری» روز سهشنبه ۲۹ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم که در این جایگاه قرار گرفتم، از ایجنت نمایندگی همسفر مریم، مرزبانان و نگهبان جلسه سپاسگزارم که استادی این جلسه را به من واگذار نمودند تا بتوانم آموزش بگیرم. دستور جلسه در رابطه با یادگیری و معرکه گیری است. یادگیری از سه مؤلفه مثلث دانایی شامل: تفکر، تجربه و آموزش میشود تا با کاربردی کردن این اضلاع به تعادل برسیم. مسئله دیگر معرکه گیری است که ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسانها برمیگردد به زمانیکه انسان اشتباهات خودش را در نظر نمیگیرد و دیگران را مقصر میداند و کمکم وارد معرکه گیری میشود. در معرکه گیری سه صفت منیت، ترس و ناامیدی وجود دارد، فرد معرکه گیر به دلیل منیت خودش حاضر نیست اشتباهات خود را در نظر بگیرد و ترس این را دارد که دیگران او را مقصر بدانند و وارد معرکه گیری میشود و همیشه به دنبال مقصر میگردد؛ بنابراین وارد مقوله ناامیدی میشود و دائماً در حال نق زدن است.
در قدیم معرکه گیر به کسانی میگفتند که در یک میدان بساط مارگیری، پهلوانی و زنجیر پاره کردن را پهن میکردند. آقای مهندس در سیدی رابطه یادگیری و معرکه گیری چه زیبا مثال زدند؛ «زمانیکه مسافر وارد منزل میشود از همسفر سؤال میکند که غذا چه داریم؟ در جواب همسفر به مسافر میگوید: تخممرغ، مسافر میگوید: صبح تا شب مشغول کار بودم و حالا باید غذا تخممرغ بخورم و اینجا است که همسفر وارد معرکه گیری میشود و شروع به نق زدن کرده و به مسافر خود توهین میکند.» آقای مهندس باز بیان کردند: «فردی آب میخورد و لیوان آب را روی زمین میگذارد و فرد دیگر در حال عبور پایش با لیوان برخورد میکند و لیوان آب میشکند فرد به جای اینکه اشتباه خود را بپذیرد وارد مرحله معرکهگیری میشود.»
در کنگره هم بخواهم بگویم: مسافری که مدتی است در کنگره قرار دارد و همچنان در حال مصرف مواد است بهجای اینکه خودش را مقصر بداند وارد معرکه گیری میشود و از همه خدمتگزاران مانند مرزبانها، ایجنت و راهنما ایراد میگیرد؛ بهدلیل پنهانکاری خودش، عذاب وجدانش و اینکه خودش را مقصر نمیداند وارد معرکه گیری میشود و چند نفر هم مانند خودش را جمع میکند و معرکه گیری را شروع میکند. ما در کنگره چه کاری باید انجام بدهیم تا وارد معرکه گیری نشویم؟ ما باید با آموزشها و مثلث دانایی که در اختیار داریم از جمله: تفکر، تجربه و آموزش، خودمان را ارتقا دهیم تا وارد معرکه گیری نشویم. آقای مهندس این دو مقوله را کنار هم قرار دادند و اشاره کردند؛ «این دو مقوله مانند دو کفه ترازو میمانند، یک طرف آن معرکه گیری و طرف دیگر یادگیری است. هر چقدر ما دانایی خود را افزایش دهیم معرکهگیری ما کمرنگ میشود و هر چقدر دانایی ما کاهش یابد معرکه گیری ما پررنگتر میشود.» انشاالله روزی بتوانیم با آموزشهای کنگره سطح دانایی خود را افزایش دهیم و به دانایی مؤثر دست یابیم.
رهایی ۴۰ سیدی و ورود به سفر دوم جهانبینی همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون ششم)
تایپ: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر نازی رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
ویرایش: همسفر یاسمن دبیر سایت رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم)
ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم)
همسفران نمایندگی پاکدشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
144