سلام دوستان کبری هستم راهنما یک همسفر:
اولین معرکه گیری برای انسان در ذهن او صورت می گیرد، جدالی است بین روح ، جن و نفس انسان که اگر کتاب ادموند و هلیا را خوانده باشید، متوجه می شوید که انسان برای انتخاب کردن مسیر و هدفی که دارد همیشه دو راه پیش پای او قرار می گیرد. انسان هم با توجه به دانایی که دارد مسیر را درست انتخاب خواهد کرد، اما همیشه انسان در جدال این دو نیروی مثبت و منفی است و گاهی هم تحت تاثیر نیروهای بیرونی قرار می گیرد و تصمیم گرفتن برای او کمی سخت می شود و در این معرکه ها ،هیاهو ها و حاشیه ها آن چنان درگیر می شود تا بالاخره بتواند راه را یاد بگیرد.
زمانی که سی دی های آقای مهندس را گوش می دهیم و به نکات توجه می کنیم در ذهن خود همیشه در دیگران به دنبال این نکته ها یا گره ها می باشیم و این یعنی همیشه این معرکه گیری برای ما وجود دارد. در این میان هم ما برای دیگران قاضی می شویم و دیگران را قضاوت می کنیم ، در مقابل برای خود مانند یک وکیل قدرتمند عمل می کنیم و با توجیه کردن، خود را از اشتباه و گناه مبرا می دانیم و این امر باعث می شود که هیچ گاه درک درست را از اشتباه نداشته باشیم و خوب را از بد تشخیص ندهیم، پس هیچ آموزشی را هم دریافت نخواهیم کرد.
سلام دوستان زینب هستم یک همسفر:
خلقت انسان و همه موجودات بر پایه یادگیری است؛ یادگیری فقط در درس نیست در تمام مراحل زندگی هم وجود دارد. شرط ورود به معرکهگیری شکست است که بعد از آن انسان به دو طریق عمل میکند یا از شکست خود درس میگیرد یا این که شروع به معرکهگیری میکند. زمانی که فرد وارد معرکهگیری میشود یادگیری و آموزش کامل حذف میشود و دچار منیت، ترس و ضد ارزشهای دیگری میشود. واژه یادگیری و معرکه گیری دو کلمه ضد هم هستند و جهان بر پایه اضداد بنا شده است. در مقابل کلمه یادگیری واژه معرکهگیری قرار دارد؛ اگر انسان به جای قرار گرفتن در مسیر آموزش و یادگیری در مسیر ضد ارزشها قرار گیرد از آموزش دور میشود و به وظایف خود درست عمل نمیکند کند و به تدریج نافرمانی میکند که وارد حاشیه می شود و شروع به معرکه گیری میکند. مهم ترین حاصل و ارمغان معرکه گیری این است که حواس و تمرکز از مقوله آموزش دور میشود.
سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر:
واژه یادگیری در کنگره ۶۰ به مسئله آموزش و به دنبال آن به دانایی برمیگردد. یادگیری یعنی فرد در هر لحظه و مکانی به دنبال بالا بردن دانایی خود باشد و سه مؤلفه مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش است را به تعادل برساند و از هر پیش آمدی فقط به دنبال آموزش آن باشد و به مسائل اطراف آن توجه نداشته باشد. معرکه گیری نقطه مقابل مفهوم یادگیری است که ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسانها برمیگردد. معرکه گیری یعنی وجود سه صفت ترس، منیت و ناامیدی در انسان. فردی که معرکه گیر است به دلیل وجود منیت خود نمیتواند اشتباهات خود را بپذیرد و می ترسد که دیگران آن را مقصر بدانند و از خواستهها دور شود ، همیشه در حاشیه است ، گاهی ناامید است و نق میزند. یادگیری نشان از آگاهی دارد و معرکه گیری نمونه بارز جهل و ناآگاهی است.
سلام دوستان شیوا هستم یک همسفر:
انسان همیشه در زندگی باید به دنبال یادگیری باشد. ما در کنگره مثلث دانایی را داریم که ضلع های آن تفکر، آموزش و تجربه می باشد. یادگیری با آموزش است و دانایی انسان را بالا می برد . زمانی که فردی آموزش میبیند و سی دی می نویسد، از خیلی مسائل حاشیه ای دور می شود و معرکه نمی گیرد. نقطه مقابل یادگیری ، معرکه گیری است که ریشه در جهل و ناآگاهی انسان دارد. زمانی که فردی دچار منیت، ترس و ناامیدی می شود اشتباهات خود را نمی پذیرد ، همیشه دیگران را مقصر می داند و به دنبال آن بهانه جویی می کند. من در جهان بینی کنگره یاد گرفتم فقط روی خود کار کنم و دیگران را در زندگی مقصر ندانم و دنبال آموزش، یادگیری و بالا بردن دانایی خود باشم. زمانی که سی دی مینویسم میتوانم از خیلی مسائل دور شوم و آموزش بگیرم.
تایپ: جمعی از رهجویان لژیون دوم به راهنمایی همسفر کبری
ویراستار و عکاس و رابطخبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)
ارسال: مرزبان خبری همسفر شهناز
همسفران نمایندگی چرمهین
- تعداد بازدید از این مطلب :
130