English Version
This Site Is Available In English

شخص معرکه گیر از دانایی و دانایی موثر تهی است

شخص معرکه گیر از دانایی و دانایی موثر تهی است

جلسه دهم از دور بیستم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بیستون کرمانشاه به استادی مسافر یوسف، نگهبانی مسافرفرهاد و دبیری مسافرمجتبی با دستور جلسه <<رابطه یادگیری و معرکه گیری >> در روز سه شنبه مورخ 29 آبان ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد :
از همان بدو تولد و لحظه پا گذاشتن به جهان هستی ذاتاً و به صورت طبیعی به دنبال یاد گرفتن مسائل و موضوعات پیرامون خود هستیم،حالا چه در جهت مثبت باشد و چه در جهت منفی ، فرقی نمی‌کند، ذاتاً انسان در جستجوی یادگیری است یکی از قوانین طبیعت این است که انسان به دنبال یافتن یادگیری و آموزش مسائل زندگی می‌باشد و این امر یک امر طبیعی و ذاتی است . و اما موضوع یادگیری چیزی که لازمه آن است تا ما به درستی مسائل را یاد بگیریم، موضوع دانایی می‌باشد . در گذشته ما چه مصرف کننده بودیم و چه نبودیم، معنی دانایی را به طور کلی و علمی که در کنگره 60 تعریف شده است ،نمی‌دانستیم، اما خوشبختانه امروزه با ورود به کنگره 60 و کسب آموزش‌های جناب آقای مهندس و آقای امین دژاکام این موضوع را به درستی درک کرده ایم که دانایی یعنی تشخیص ماهیت خواسته‌ها در هر شکل و لباسی.
راهنمای بنده همیشه به این موضوع تاکید می‌کردند که کلمات دارای وزن خودشان هستند و ما نباید آن وزن را به هم بزنیم تا معنی خودشان را از دست ندهند  .

این موضوع ماهیت ، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که وقتی خواسته‌ای با لباس مبدل و شکل تغییر یافته در ذهن ما ورود ‌کند ، باید به درستی آن را تشخیص بدهیم و فریب آن را نخوریم و بلافاصله متوجه خواسته و هدف آن موضوع بشویم.
دانایی انسان زمانی که عملی شد و جایگاه خودش را به درستی پیدا کرد،به دانایی موثر تبدیل می‌شود، یعنی همان مسئله‌ای که هر انسانی باید به آن برسد.
مثلث درمان دارای سه ضلع می‌باشد یعنی جسم ،روان وجهان بینی، همانطور هم مثلث دانایی دارای سه ضلع است تفکر ،تجربه وآموزش .
همانطور که در مثلث درمان هر سه ضلع درانسان باید به یک اندازه رشد کند تا شخص به درمان برسد، در اینجا هم مثلث دانایی باید هر سه ضلع آن به یک اندازه رشد کند تا شخص در مسیر دانایی موثر قرار بگیرد و این خودش یک بحث دیگر را به وجود می‌آورد یعنی حرکت از سمت مجهول به معلوم ،که تعادل را در انسان برقرار می‌نماید.
انسان نباید هر موضوعی را تجربه نماید. مسئله دیگر مسئله آموزش است، کسی که خودش به درستی آموزش نگرفته است نمی‌تواند به دیگران آموزش لازم و درست را انتقال بدهد، ممکن است شخص را دچار مشکلاتی بکند که واقعاً غیر قابل جبران باشد.

موضوع دیگر که می‌خواهم در مورد آن صحبت کنم درباره مثلث جهالت است . همانطور که در ابتدای تمامی صحبت‌های آقای مهندس می‌شنویم ایشان دعا می‌کند که خداوندا از دست جهل و نادانی خودمان به تو پناه می‌بریم که این موضوع نشان دهنده این است که انسان با جهل و نداشتن اطلاعات و آگاهی می‌تواند به عمق تاریکی‌ها برود و خسارت‌های فراوانی را به خودش و خانواده و اطرافیان و جامعه وارد کند و این همان مسئله‌ای است که در صور پنهان انسان و ساختمان جسم انسان تخریب بسیار شدیدی وارد می‌کند.
شخصی که از یادگیری ، آموزش ، اطلاعات و دانایی موثر تهی است همان شخصی است که به دنبال اشخاص هم حس خودش می‌گردد تا با غیبت کردن، تجسس کردن، دروغ گفتن و بدگویی راهنما و اعضای لژیون و بسیاری دیگر از مسائل ،دنبال معرکه گیری است و این شخص از آموزش گرفتن باز می ماند و در تمامی قسمت‌هایی که گفته شد دچار آسیب و تخریب می شود و در اینجاست که دانایی و دانایی موثر به کمک ما می‌آید، زمانی که شخصی با این حس و حال به ما مراجعه می‌کند باید از ایشان دوری کنیم.

 

تهیه ، تنظیم ، عکس و ارسال : واحد سایت مسافران نمایندگی بیستون کرمانشاه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .