English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده - معرکه گیری ریشه در جهل دارد

گروه خانواده - معرکه گیری ریشه در جهل دارد

سلام دوستان سمیه هستم همسفر:
خدا را هزاران بار سپاسگزارم که به واسطه اعتیاد مسافرم من را با کنگره آشنا کرد. اعتیادی که اگر وجود نداشت و من تاریکی آن را لمس نمی‌کردم امروز قدر روشنایی کنگره و آموزش‌های کنگره را نمی‌فهمیدم. من از جایی آمده‌ام پر از جهل و نادانی، پر از کینه و نفرت، پر از تاریکی، از جایی که پر از منیت بود.
در سی‌دی رابطه یادگیری و معرکه‌گیری جناب مهندس به زیبایی توضیح دادند تا زمانی که من معرکه‌گیری کنم نمی‌توانم آموزش بگیرم. در اثر کمبود دانش یا حسادت، خودخواهی، منیت و یا اینکه انسان در کار و اهداف و ... شکست می‌خورد، معرکه‌گیری به وجود می‌آید.
بعد از شکست انسان بر سر دوراهی قرار می‌گیرد، یک نفر از اشتباهاتش درس می‌گیرد و اشتباهات و ایرادهای گذشته خود را متوجه می‌شود و از آنها درس می‌گیرد؛ یعنی همان جمله معروف که جناب مهندس می‌گویند: «انسان تاریکی‌ها را تجربه می‌کند تا به روشنایی برسد.»
و راه دوم انسان در جهل خودش فرو می‌رود و پافشاری می‌کند. انسان زمانی که معرکه می‌گیرد، یعنی از عمل سالم خارج شده است. خیلی از وقت‌ها انسان کاری انجام می‌دهد که فکر می‌کنند درست است و عمل سالم است ولی بعدها متوجه می‌شود که آن عمل کاملاً ناسالم بوده است و این کاملاً طبیعی است. یا بالعکس فکر می‌کنیم در لحظه این عمل ناسالم است ولی بعد متوجه می‌شویم درست بوده است. وجود لژیون‌ها در کنگره 60 و وجود سی‌دی‌ها از معرکه‌گیری اعضا جلوگیری می‌کند.

سلام دوستان ام‌البنین هستم یک همسفر:
یادگیری یعنی قادر باشیم ۳ مؤلفه مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش است را به تعادل برسانیم. مسئله دیگر معرکه‌گیری است که نقطه مقابل یادگیری بوده و ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسان‌ها برمی‌گردد. یعنی تغییر یک موضوع و تبدیل آن به مسئله دیگر به نام معرکه‌گیری می‌شود. زمانی که انسان اشتباهات خود را در نظر نگرفته و دیگران را مقصر می‌داند وارد معرکه‌گیری می‌شود.
در معرکه گیری صفت ترس، منیت و ناامیدی وجود دارد. فردی که معرکه‌گیری انجام می‌دهد به دلیل وجود منیت نمی‌تواند اشتباهات خود را قبول کند؛ زیرا ترس آن را دارد که دیگران او را مقصر بدانند بنابراین همیشه ناامید بوده و اکثر اوقات در حال نق زدن است.
فردی که به درمان می‌رسد هیچگاه بد کنگره را نمی‌خواهد اما کسی که ظاهرا به درمان رسیده و مخفیانه مواد مصرف می‌کند عذاب وجدان دارد و همیشه در حال تلاش است که خطای خودش را پنهان کند. انسان هرچه آگاهی و دانایی‌اش بالا رود می‌داند که هیچ چیز نمی‌داند و نیاز به آموزش دارد.
معرکه‌گیری به دو صورت می‌تواند اتفاق بیفتد. یکی در صور آشکار و یکی در صور پنهان. در صور آشکار همان در حاشیه بودن و نق زدن است که در رفتار و عمل شخص دیده می‌شود و وقتی شخصی از آموزش‌ها دور می‌شود می‌دانیم که وارد معرکه‌گیری و نق زدن می‌شود. ولی در صور پنهان به دلیل پنهان بودن به مراتب دشوارتر هست و درگیر ذهنی دارد. به عبارتی اشتباهاتش را نمی‌پذیرد و مسئولیت زندگیش را نمی‌پذیرد و در ذهن خود افکار منفی دارد، دائماً به این افکار شاخ و برگ می‌دهد و همیشه نیروهای منفی و بازدارنده مانع از یادگیری و آموزش صحیح او می‌شوند. برای مثال اگر یک همسفر در کنگره ۶۰ هیچ آموزشی را قبول نداشته باشد، شروع به معرکه‌گیری می‌کند و همیشه در حال مقایسه کردن خود با دیگران است و همیشه حالش بد است. امیدوارم همه ما بتوانیم با آموزش‌های ناب کنگره در صراط مستقیم قرار بگیریم و نیروهای منفی و بازدارنده را از خود دور نماییم.

رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون یکم)
همسفران نمایندگی زاهدان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .