جلسه دوم از دوره پنجاه و پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی سمنان با استادی مسافر مهدی و نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر حسن با دستور جلسه«رابطه یادگیری و معرکه گیری» در روز سهشنبه ۲9 آبان ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم مسافر. خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم از شما عزیزان انرژی و آموزش بگیرم و خدمت کنم. از راهنمای خوبم آقا داود تشکر میکنم که این حال خوب را مدیون زحمات و آموزشهای ایشان هستم، همانطور از راهنمای سیگارم آقا فرزاد تشکر میکنم . راجع به دستور جلسه یادگیری و معرکهگیری اگر کوتاه بخواهم سخن بگویم؛ درواقع تمام انسانها قادر به انجام معرکهگیری هستند برای مثال شاید شخصی مسن باشد ولی با کوچکترین انتقادی به هم بریزد و شروع به معرکهگیری کند و در هر مکانی میتواند این اتفاق بیفتد فرقی ندارد که محل کار باشد، در کنار خانواده باشد و یا در محل تحصیل و... اما بیشتر بحث ما معرکهگیری در کنگره است.
معرکهگیری اصولاً در کنگره بیشتر در توجیه کردن اشتباهات و مغلطه کردن و قبول نکردن خطاها یا مقصر دانستن فرد دیگری دیده میشود. عناصر دیگری که باعث میشود معرکهگیری شکل گیرد ناآگاهی، کمبود دانش، حسادت و خودخواهی است، یکی دیگر از صورتهای معرکهگیری مربوط به افرادی میشود که در مسیر اهداف خود بهدرستی قدم برنداشته و شکستخوردهاند. در این موقعیتها دو نوع انسان داریم شخصی که از شکستهای خودش درس میگیرد و دیگر دچار آن شکست نمیشود و آن تجربه اشتباه را دوباره تجربه نمیکند برای مثال فردی در حال سفر گریز میزند و بهاتفاق یا تلنگری باعث میشود که سفر خود را دوباره آغاز کند تا با قدمهای درست به موفقیت برسد این شخص از شکست خودش آموزش گرفته است، اصولاً ما انسانها مهمترین درسهای زندگی را از سختترین شرایط یاد میگیریم. به نظر من باید گاهی اوقات اشتباهات خودمان را قبول کنیم و شجاع باشیم. تا به درمان اعتیاد نه ترک اعتیاد برسد
به قول راهنمای سیگارم میگفتند: اگر مسیری را بهاشتباه رفتهاید باید در اولین دوربرگردان دور بزنید چون شکست مقدمه پیروزی است. برای موفقیت باید استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر باید تغییر کنیم تا تبدیل و ترخیص صورت بگیرد، افرادی به دنبال یادگیریاند و افرادی از اشتباهات خود درس میگیرند و افرادی هم در نقطه معرکهگیری میمانند و سقوط میکنند. اصولاً افرادی که معرکهگیری میکنند به گفته جناب مهندس ماندگار نیستند و به مسلخ میروند و نابود میشوند. جناب مهندس میگویند کنگره جایی برای معرکهگیری نیست چون شخصی که واقعاً طعم رهایی را چشیده باشد در کنگره معرکهگیری نمیکند مهندس میگوید رهایی مانند گوهری شبچراغ است اگر شخصی رهایی را با تمام وجودش درک و لمس کند هیچوقت مرتکب این اشتباه نمیشود.
کابوسهای شبمان، دروغ، ترس، حقارت، نفرت، بدهیها و ... بهواسطه سفر و آموزشهای کنگره از ما گرفته شد و در عوض امنیت و آرامش به ما برگشت و ما باید قدردانِ این آرامش باشیم و این قدردانی را باید بیشتر از راهنماها آموزش بگیریم که بدون دریافت وجهی خدمت میکنند تا زندگی آنها در آرامش باشد. در هر سیستمی یادگیری و معرکهگیری وجود دارد و امیدوارم همه ما به سمت یادگیری و نور قدم برداریم که این قدم برداشتن فقط با نوشتن سی دی و آموزشها به انجام میرسد. در آخر از جناب آقای مهندس و شما عزیزان تشکر میکنم مرسی از اینکه به صحبتهای من توجه کردید.
رهایی ویلیام وایت مسافر جواد و مسافر حسن از لژیون یازدهم
در ادامه برگزاری جلسه هماهنگی راهنمایان
نگارش متن: مسافر برهان لژیون دوازدهم
عکاس: همسفر قادر لژیون ششم
ارسال مطلب: مسافر میلاد لژیون چهارم
مرزبان خبری: مسافر رامین
- تعداد بازدید از این مطلب :
507