English Version
This Site Is Available In English

مصرف سیگار یک هشدار برای خانم‌ها است.

مصرف سیگار یک هشدار برای خانم‌ها است.

در کنگره۶٠ فقط افراد معتاد به موادمخدر را درمان می‌کنند و قرصی‌ها را پذیرش نمی‌کنند؛ چون جنس آن‌ها با بافت مصرف‌کنندگان موادمخدر فرق دارد و حال آن‌ها صد برابر خراب‌تر از یک معتاد است؛ درمان یک قرصی برابر با ده هروئینی است و از طرف دیگر قرصی‌ها خود را معتاد نمی‌دانند.

دکتر حاج رسولی در این سی‌دی می‌گویند: من شاگرد آقای مهندس و مسافر اخلاق و روان هستم؛ همیشه در کنگره۶٠ حضور دارم و امیدوارم هیچ‌گاه سفرم تمام نشود. در گذشته سیگار در کنگره۶٠ رواج زیادی داشت؛ چون آب از سر چشمه گل‌آلود بود و بقیه هم به آقای مهندس دژاکام نگاه می‌کردند و سیگار می‌کشیدند. در کائنات همه چیز نشانه خدا و هستی است؛ بیماری آقای مهندس دژاکام هم یک نشانه بود؛ زیرا اگر سیگار کشیدن را ادامه می‌دادند قطعا در طول عمر ایشان اثر داشت و این اتفاق یک تلنگر به ایشان و در ادامه کمک به بشریت بود؛ پس هیچ چیز بی‌حکمت نیست. در کشورهای دیگر کمپ‌های مدرنی وجود دارد که البته خروجی ندارند؛ اما کنگره۶٠ با وجود این‌که تعداد کمتری دارد؛ اما خروجی واقعی و خوبی دارد؛ این روش صدها گام از همه دنیا جلوتر است.

در کنگره۶٠ درمان سیگار با روش DST و داروی نیکوتین صورت می‌گیرد؛ سیگار بدترین شکل مصرف توتون و دریافت نیکوتین است. در قدیم کشیدن چوپوق بهترین روش برای دریافت نیکوتین بود. سیگار هم مثل تمام اعتیادها چند وجهی است که جنبه روان‌شناختی، جامعه شناختی و ژنتیکی دارد؛ مثل کسانی که یک‌بار می‌کشند؛ ولی برای همیشه معتاد می‌شوند که این مربوط به گیرنده‌های بدن انسان است.

نوروترانسمیترها در روحیات، حالات و اخلاق ما تاثیر دارند که مصرف سیگار باعث اختلال در این قسمت می‌شود. علم ما نسبت به کائنات و هستی آن‌قدر کم است که اگر کسی گفت دکتر، باید بگوییم نمی‌دانیم؛ چون دانسته‌های ما در مقابل ندانسته‌های‌ ما مانند قطره‌ای در مقابل اقیانوس است. در سلول‌های ما نیروگاه‌هایی وجود دارد که انرژی تولید می‌کنند و برای تولید آن نیاز به ماده شیمیایی واسطه به‌ نام نیکوتین‌آمید دارد؛ در بدن ما زیباترین موادمخدر مثل اندروفین و انکفالین وجود دارد که ضددرد است و برای این‌که انرژی‌زایی به راحتی انجام گیرد؛ خداوند نیکوتین‌آمید را به ما داده است. شکل دیگر استفاده از نیکوتین مصرف ناس است؛ ناس از توتون و مقداری آهک درست می‌شود که افغان‌ها یا کوله‌برها برای آزادسازی بیشتر انرژی از ناس استفاده می‌کنند.

‌۴۷۰۰ ماده در سیگار وجود دارد که نیکوتین بهترین و کم ضررترین ماده موجود در آن است و مضرترین آن‌ها قطران و تار است. دو نوع عضله در بدن داریم؛ عضلات اسکلتی که روی بدن و بازوها هستند؛ به شکل تیره و رشته رشته هستند که با مغز و اراده ما حرکت می‌کنند و عضلات صاف که در مجاری تنفسی و عروق، خارج از  اختیار ما هستند؛ یعنی تنگ و گشاد شدن آن به اراده ما نیست و اگر بسته شد شاید با دارو باز شود؛ پس با ده پک سیگار کشیدن بدون اراده ما جداره مسیر هوایی تا ‌‌۵۰ درصد تنگ می‌شود و تنفس ما دچار اختلال می‌شود؛ در نتیجه اکسیژن‌رسانی کم می‌شود و بافت‌های مغز دچار مشکل می‌شوند که سیستم سمپاتیک را تحریک می‌کند که کارکرد آن نیز دست ما نیست.

در سیستم عصبی خود مختار ما، دو سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک وجود دارد که سمپاتیک ضربان را بالا و فشار خون و دمای بدن را زیاد می‌کند؛ مثل وقتی که ورزش می‌کنیم؛ اما پاراسمپاتیک، ضربان را پایین می‌آورد و  این دو سیستم در کنار هم باعث تعادل ضربان قلب می‌شوند. در ورزش ضربان قلب بالا می‌رود؛ ولی در سیگار کشیدن هم ضربان بالا می‌رود که با خمودگی و تنگی عروق همراه است و ظرفیت تنفس پایین می‌آید؛ چون دود سیگار ترکیبی از قطران و تار و سنگین‌تر از هوا است.

ریه دارای ‌سه قسمت است؛ قله ریه، وسط ریه و گوشه یا قاعده ریه که همیشه در تمام انسان‌ها قسمت پایین ریه کار می‌کند؛ در ورزش کردن قسمت دوم هم شروع به کار می‌کند و اگر خیلی به خود فشار بیاوریم یا عصبانی شویم قسمت سوم برای لحظاتی کار می‌کند که ما خود به خود می‌ایستیم. در ورزشکارانی که سیگار می‌کشند قسمتی که باید اکسیژن را معامله کند؛ دود آن را فرا می‌گیرد و کیسه‌های هوایی را پر می‌کند؛ در نتیجه تنفس کامل انجام نمی‌گیرد.

در سیگار ماده‌ای است که باعث لخته شدن خون می‌شود که همان غلظت خون است. ادرار سیگاری‌ها کم است؛ در نتیجه فشارخون بالا می‌رود و تنفس بد بو و دندان‌ها حساس به گرما و سرما می‌شوند؛ حتی مواد موجود در سیگار روی چگالی استخوان نقش دارد و این یک هشدار برای خانم‌ها است؛ از طرف دیگر باعث سرطان دهان، زبان، حنجره و ریه می‌شود که از هر پنج سیگاری یک نفر با سرطان ریه می‌میرد.

ما اول باید بدانیم بدن ما به نیکوتین نیاز دارد یا نه؟ اگر نیاز داشت؛ نباید مقادیر زیادی وارد کنیم؛ چون تولید داخلی را به صفر می‌رسانیم. نوروترانسمیترها به طور طبیعی جسم را به حال خوش می‌رسانند؛ اما مصرف ما باعث از دست دادن تدریجی مواد شبه افیونی می‌شود در نتیجه دیگر حال خوشی نداریم و اگر هم به بدن نرسانیم باعث درد و تشنج می‌شود.

چرا اکثرا مصرف‌کننده‌ها به سیگارهای خارجی تمایل دارند؟ چون اگر به سیگار ایرانی پک نزنیم خاموش می‌شود؛ اما اگر سیگار خارجی روشن کنیم و نکشیم خودش تا آخر می‌سوزد و جرقه می‌زند؛ زیرا کاغذ آن به باروت آغشته است و از طرف دیگر به آن‌ها اسانس می‌زنند تا نرم و ملایم باشند و این باعث فریب ملت‌ها شده است. سرخ پوستان به طور ژنتیکی دچار کمبود نیکوتین هستند؛ اما ایرانی‌ها این‌گونه نیستند؛ امیدوارم اگر کسی مصرف سیگار دارد با روش DST به درمان و تعادل برسد.

برای درمان سیگار، باید سیگار کاملاً قطع و آدامس نیکوتین جایگزین شود که اوج فشار ‌‌۲۴ ساعت است و قطعاً بعد از یک هفته عادی می‌شود؛ برای درمان سیگار روزانه حداکثر ‌۱۵ قطعه آدامس که هر قطعه ۲ میلی گرم است باید مصرف کنید؛ یعنی ۳۰ میلی گرم نیکوتین که معادل ۷۰ نخ سیگار است که باید از ‌یک چهارم شروع کنیم و آرام بجویم؛ تا ۳ ماه آزاد هستیم که هرطور می‌خواهیم مصرف کنیم و زمان مشخصی ندارد؛ بعد از آن تیپر می‌کنیم. در ترک ناگهانی سیگار، فرد دچار مشکل خواهد شد و ممکن است که دچار پرخوری و چاقی شود؛ ولی در تیپر کردن ولع  خوردن به غذا وجود ندارد.

می‌خواهم از تجربه خود در مورد مصرف نیکوتین و حال بعد از درمان بگویم؛ این‌که در زمان مصرف، تپش قلب و مشکل پلی‌کیستیک داشتم؛ این بیماری در خانم‌هایی که بیشتر مصرف نیکوتین و اضافه وزن دارند شایع است و برای من بسیار آزار دهنده بود. در دوران شیردهی فرزند دومم بود که با عذاب وجدان مصرف نیکوتین را انجام می‌دادم تا زمانی‌که تصمیم به درمان گرفتم. واقعا خوشحالم و متشکرم از آقای مهندس دژاکام که علم و دانسته‌های خود را برای همگان روشن و در اختیار گذاشتند و روش بسیار آسان درمان نیکوتین را در کنگره۶٠ کاربردی کردند. در طول سفر به راحتی تیپر کردن برای من انجام می‌گرفت و من اصلا احساس سختی نداشتم. خیلی خوشحالم که به واسطه مسافرم توانستم به درمان خود نیز برسم؛ امیدوارم افرادی که سر دو راهی درمان و مصرف هستند؛ نیز بتوانند تصمیم درست بگیرند و از این موهبتی که خداوند در اختیار ما گذاشته بهره لازم را جهت درمان و آرامش خودشان ببرند.

نویسنده و رابط: راهنمای ویلیام‌وایت همسفر مرضیه از (نمایندگی هاتف)
ویراستاری و ارسال: مسافر نیکوتین همسفر مریم رهجوی راهنمای ویلیام وایت همسفر سارا از (نمایندگی اسبیکو، خرم‌آباد)
گروه همسفران ویلیام وایت کنگره ۶۰

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .