English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری همان عوض کردن موضوع است

معرکه‌گیری همان عوض کردن موضوع است

آقای مهندس در سی‌دی «رابطه یادگیری با معرکه‌گیری» عنوان می‌کنند: «یادگیری فقط مخصوص مشق و امتحان نیست؛ اصولاً زندگی خودش نوعی یادگیری است».
فرضیه خلقت انسان و کل موجودات در هستی بر پایه و اصول یادگیری است. یادگیری در قسمت‌هایی؛ مانند فنون رزمی، زبان‌های خارجی، انواع و اقسام ورزش‌ها، برخوردها، ایجاد ارتباط صمیمانه و برخورد با آقایان و یا خانم‌ها وجود دارد.
فضای یادگیری؛ بسیار وسیع است و اگر خوب دقت کنیم ما هر روز در حال
یادگیری و اضافه کردن به معلومات خود هستیم. به عنوان‌ مثال، چرا افراد زیادی با اینکه به درمان رسیده‌اند حاضر هستند از راه دور به شعب کنگره‌۶۰ بیایند؟ زیرا این اشخاص، طالب یادگیری هستند و می‌خواهند به دانش خود اضافه کنند.
اینکه شخصی، بساطی را پهن کرده و یک عده را دور خودش جمع کند، معرکه‌گیری می‌گویند.
امروزه اکثر جامعه برای سرگرمی از تلویزیون، ماهواره، کافی‌شاپ و بسیاری از چیزها‌ی دیگر استفاده می‌کنند؛ اما در قدیم یک نفر به عنوان پهلوان در وسط جمعی می‌ایستاد و با زنجیر پاره کردن، مارگیری، تر‌دستی و ... مردم را سرگرم می‌کرد که به آن معرکه‌گیری هم می‌گفتند.
می‌توان گفت معرکه‌گیری به نوعی؛ عوض کردن موضوع و تبدیل آن به چیز دیگری است. به طور مثال، شخصی پایش به لیوان آب که روی فرش گذاشته شده، برخورد می‌کند و آب روی فرش می‌ریزد؛ آن شخص به جای عذرخواهی کردن شروع به داد و بیداد و معرکه‌گیری می‌کند که اشتباه خودش را نپذیرد.
در کنگره دو چیز تجربه شده است:
۱_ اگر کسی به درمان برسد هیچ وقت در مورد کنگره، بد نمی‌گوید.
۲_ کسی که به درمان رسیده؛ اما همچنان با مصرف‌ مواد می‌خواهد دیگران را دور بزند، شروع به معرکه‌گیری می‌کند.
وقتی که شخص، خطایی انجام می‌دهد و دچار عذاب وجدان می‌شود، شروع به ایراد گرفتن از دیگران و سیستم می‌کند تا بتواند خطای خودش را پنهان کند.
در کنگره یک راهنما باید بداند وقتی که یک رهجو شروع به نق زدن و معرکه‌گیری می‌کند؛ نشانه این است که آن رهجو روی برنامه نیست و کارش را درست انجام نمی‌دهد؛ زیرا پاکی و رهایی؛ یک گوهر بسیار گران‌بها و قیمتی است که هر کسی آن را به دست آورد به راحتی از دست نمی‌دهد.
معرکه‌گیری در خانواده، بین فرزندان، صاحب‌خانه، همسر، محیط کار و... وجود دارد.  در این مواقع افراد به جای آموزش گرفتن در حال معرکه‌گیری و طلبکار بودن از همدیگر هستند.

 

نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون بیستم)
ویراستاری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون بیستم)
ارسال: نگهبان سایت همسفر زینب (لژیون اول)
همسفران نمایندگی خواجو

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .