همسفر اعظم به همراه مسافر خود با پنج سال تخریب وارد کنگره شدند. آخرین آنتیایکس مصرفی مسافرشان تریاک، مدت ده ماه و سه روز با روش DST و داروی OT با راهنمایی مسافر حسین و همسفر زهره سفر کردند، الان هم به شکر خدا و دستان پرتوان آقای مهندس دو سال و نه ماه است که آزاد و رها هستند. در ادامه سفر سیگار داشتند دوازده ماه سفر کردند و الان دو سال و شش ماه است که آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر شنا و دوچرخهسواری و رشته ورزشی همسفر بدمینتون است.
در ادامه گفتگویی با ایشان ترتیب دادهایم که تقدیم نگاه پرمهرتان میشود:
معرکهگیری یعنیچه و رابطه آن با یادگیری چیست؟
معرکهگیری؛ نمونه بارز جهل و ناآگاهی است؛ یعنی وجود سه صفت، ترس، منیت و ناامیدی در انسان. معرکهگیری به این معناست که فردی از روی جهل و نادانی بساطی را پهن کند، به اشتباهات خود پروبال دهد و تعدادی از افراد را به گرد خود جمع آورد تا او را در این باور غلط یاری دهند. رابطه آن با یادگیری این است که معرکهگیری، نقطه مقابل یادگیری است و اصولاً عکس هم عمل میکنند. زمانیکه ما از آموزش و خدمت فاصله بگیریم به سمت معرکهگیری کشیده میشویم. هرچه سطح یادگیری، دانش و معرفت ما بالاتر باشد کفه دیگر ترازو که همان معرکهگیری است، پایینتر میرود.
نتیجه فردی که در کنگره معرکهگیری میکند چه خواهد شد؟
به نظر من اگر کسی در کنگره به دنبال حاشیه و بهانهگیری باشد به رهایی نرسیده و نشاندهنده این است که طبق برنامه کنگره عمل نمیکند؛ زیرا پاکی و رهایی گوهر بسیار قیمتی و گرانبها است و کسی که این گوهر را به دست آورده، قدرتمند شده و به سعادت رسیده است و کسی که این گوهر را به دست نیاورده باشد، چیزی ندارد که به آن دل خوش کند. بنابراین به جای آموزش و دریافت انرژی وارد معرکهگیری شده و همیشه طلبکار است و دیگران را مقصر میداند. چنین فردی از گردونه کنگره به بیرون پرتاب میشود و به هدف خود نمیرسد.
معرکهگیری در ذهن نشانه چه میتواند باشد و بهعبارت دیگر اگر معرکهگیری فقط ذهنی باشد، ما برای آرام کردن ذهنمان چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
معرکهگیری ذهنی نشانه ناآگاهی فرد است که اگر فرد آموزش بگیرد، میتواند از آن دور شود. به نظر من بهترین کار این است که آن موضوعی که در ذهن ما تبدیل به حاشیه و معرکهگیری میشود را ابتدا رها کنیم و پیرامون آن صحبت نکنیم تا ذهن ما آرام شود، وقتی ذهن ما آرام شد، آنوقت میتوانیم بهتر تصمیمگیری کنیم و مثلث دانایی ما بهتر کار میکند. همچنین میتوانیم با حضور در لژیون و با استفاده از سیدیهای آموزشی کنگره آموزش بگیریم و آگاه شویم تا کمتر وارد حاشیه و معرکهگیری شویم.
کلام آخر ...
از خداوند بزرگ بسیار سپاسگزارم که اذن ورود به کنگره برای من صادر شد و از آقای مهندس و خانواده محترمشان نیز سپاسگزارم که چنین بستری را برای ما فراهم کردند. امیدوارم که با آموزشهای ناب کنگره بتوانیم از معرکهگیری دوری کنیم و به دانایی مؤثر برسیم. از تمام خدمتگزاران سایت نیز بسیار سپاسگزارم.
مصاحبهکننده و طراح سوال: راهنما همسفر اعظم (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر ثنا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا
- تعداد بازدید از این مطلب :
137