English Version
This Site Is Available In English

منیت عامل معرکه‌گیری است

منیت عامل معرکه‌گیری است

دوازدهمین جلسه از دوره دهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی امام قلی خان با استادی همسفر لیلا، نگهبانی همسفر سوسن و دبیری همسفر اشرف با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز دوشنبه 28 آبان ماه 1403 ساعت 15:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

زمانی که انسان می‌خواهد یادگیری‌ و آموزش را فراگیرد، وارد سه ضلع مثلث دانایی می‌شود که شامل تفکر، تجربه و آموزش است، همان‌گونه که آقای مهندس به ما آموزش دادند بایستی از آموزش، تجربه و تفکر استفاده کنیم تا بتوانیم یادگیری را انجام دهیم و نقطه مقابل و متضاد یادگیری، مثلث جهالت که شامل سه ضلع ترس، منیت و ناامیدی است.

انسانی‌ که‌ معرکه‌گیری انجام می‌دهد از ضلع منیت بیشتر استفاده می‌کند، زمانی که من همسفر یک اشتباهی انجام می‌دهم، شروع به نق زدن و گلایه کردن می‌کنم و اشتباه و مسئولیت کار خود را گردن دیگران می‌اندازم که در این زمان معرکه‌گیری صورت می‌گیرد.

اولین معرکه‌گیر عالم شیطان بود و زمانی که نافرمانی صورت گرفت، معرکه‌گیری آغاز گردید و افرادی از هم‌حس‌های خودش را دور خود جمع کرد تا بگوید که من از جنس نار هستم و انسان از جنس خاک است و به خاطر سجده نکردن‌‌ گناهش را به گردن دیگران بیندازد.

معرکه‌گیری برای من‌ و شما روزانه زیاد اتفاق می‌‌افتد؛ اما با ورود به کنگره و آموزش گرفتن این ضد ارزش کمتر شده است، زمانی که انسان وارد معرکه‌گیری می‌شود اول تمام ذهن خود را پریشان‌ می‌کند و جنگ و درگیری به وجود می‌آورد تا گناه خود را به گردن دیگران بیندازد.

بزرگ‌ترین دشمن انسان‌ها جهل و ناآگاهی آن‌ها است‌، ما‌ در کنگره‌ آموزش گرفتیم که اول‌ازهمه باید در مرکز گردباد دایره کنگره قرار بگیریم، به این صورت که از حاشیه‌ها به دورباشیم و اگر وارد معرکه‌گیری شدیم‌ کم‌کم‌ در حاشیه‌ قرار می‌گیریم و توفیق آموزش از ما سلب می‌شود بنابراین اگر بخواهیم ماندگار باشیم نباید وارد حاشیه شویم، هر آنچه راهنما آموزش می‌دهد را در خود عملی کنیم و الگویی برای دیگران باشیم.

مثالی که در کنگره همیشه به‌کاربرده می‌شود، در مورد لیوان آب است که پای ما به آن برخورد می‌کند و آب روی زمین می‌ریزد، در آن زمان می‌توانیم دو برخورد را انجام دهیم یکی آن‌که لیوان را از روی زمین بردارم و آرامش را به خود و خانواده‌ هدیه دهیم و یا این‌که وارد معرکه‌گیری شویم و بگوییم چه کسی این لیوان را اینجا گذاشته است؟

ما باید به آن آموزش لازم برسیم که وارد هر بحثی نشویم، گوش ۵۰ درصد برای شنیدن و ۵۰ درصد برای نشنیدن است، زبان هم ۵۰ درصد برای حرف زدن و ۵۰ درصد برای حرف نزدن و سکوت کردن است؛ آقای مهندس در سی‌دی با نادان سخن مگو خیلی زیبا فرمودند: با افرادی که نادان هستند نباید وارد بحث شد و باید از آن‌ها فاصله گرفت؛ چراکه فقط انرژی خود را از دست می‌دهیم.

باید دوربین را روی خود بیندازیم و آموزش گرفتن خود را بیشتر کرده و در زندگی خود عملی کنیم، درواقع کسی که خواب است را می‌توان بیدار نمود؛ ولی کسی که خودش را به خواب‌زده است را نمی‌توان بیدار کرد.

مرزبانان کشیک: همسفر سمیرا و مسافر جلیل
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر مهشید رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: نگهبان سایت همسفر مهلا
همسفران نمایندگی امام قلی خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .