English Version
This Site Is Available In English

یادگیری و معرکه‌گیری همچون دو کفه ترازو هستند

یادگیری و معرکه‌گیری همچون دو کفه ترازو هستند

ششمین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ همسفران نمایندگی کریمان با استادی همسفر سمیه، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر سارا و با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴٠۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به‌ کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

آنچه که باور است، محبت است و آنچه نیست، ظرف تهی است. در اینجا جا دارد از آقای مهندس و خانواده محترم‌شان تشکر کنم و از خداوند متعال سپاسگزارم که کنگره را در مسیر زندگی من قرار داد و این فرصت را فراهم کرد تا به این مکان بیایم و آموزش‌های ارزشمندی دریافت کنم. همچنین از راهنمای خوبم، همسفر محیا که آرامش امروزم را مدیون ایشان هستم سپاسگزارم. از راهنمایان مسافرم، مسافر مسلم و مسافر مجید زنگی‌آبادی نیز قدردانی می‌کنم. از ایجنت محترم، همسفر مهدیه و مسافر علیرضا و مرزبانان قسمت همسفران و مسافران تشکر ویژه‌ای دارم. از مسافرم که به‌ واسطه ایشان با این مکان آشنا شدم و به حال خوشی رسیدم قدردانی می‌کنم. در مورد دستور جلسه که رابطه یادگیری و معرکه‌گیری است، از صمیم قلب از این دستور جلسه تشکر می‌کنم؛ چرا که واقعاً از آن درس‌های زیادی آموخته‌ام. اصول زندگی خود، یک نوع یادگیری است یعنی از زمانی که ما به این دنیا قدم می‌گذاریم، هر روز در حال یادگیری هستیم. این یادگیری تنها به درس‌های علمی محدود نمی‌شود؛ بلکه می‌تواند شامل یادگیری هنرهایی مانند هنرهای رزمی، زبان‌های خارجی یا حتی یادگیری نحوه ارتباط با دیگران باشد. یادگیری در کنگره فضای وسیعی دارد و دو راه برای آن وجود دارد: یکی اینکه این مسیر را ادامه بدهیم و آموزش بگیریم، به راهنمای خود گوش کنیم و دستورات ایشان را با جان و دل بپذیریم و دیگری اینکه به مسیر ضدارزش‌ها و تاریکی‌ها برویم. اگر در مسیر دانایی حرکت کنیم و به حرف راهنمای خود گوش دهیم، قطعاً به حال خوب خواهیم رسید. یادگیری زمانی رخ می‌دهد که سه ضلع آن، یعنی تفکر، تجربه و آموزش، در تعادل باشند. اگر این تعادل در ما شکل نگیرد، به معرکه‌گیری روی می‌آوریم. معرکه‌گیری به معنای جمع کردن افرادی برای ایجاد حواشی و جلب توجه است. در گذشته، نمایش‌هایی مانند زنجیر پاره کردن یا نمایش‌های مارگیری برگزار می‌شد و افراد به دور آن‌ها جمع می‌شدند تا تماشا کنند. در کنگره۶٠ نیز در گذشته، جلسات به این شکل نبود و مسافران در معرض معرکه‌گیری قرار می‌گرفتند؛ اما با پیشرفت کنگره، هدف این شد که برای جلوگیری از معرکه‌گیری، لژیون‌ها تشکیل شود تا مسافران به دانایی برسند.

معرکه‌گیری به دلیل جهل، نادانی یا منیت به وجود می‌آید. وقتی منیت در انسان حضور داشته باشد، فرد حاضر نیست که حقیقت را بپذیرد؛ اما زمانی که دانایی ما افزایش یابد، دیگر دچار معرکه‌گیری نخواهیم شد. من سمیه، هنگامی که وارد کنگره می‌شوم، تلاش می‌کنم در جایگاه خود قرار گیرم و همیشه از راهنمایی‌های ایشان بهره ببرم. آقای مهندس می‌فرمایند: «اگر خانه‌ای آباد باشد؛ اما ساکنان آن فاسد باشند، آن خانه به زودی خراب خواهد شد؛ اما اگر افراد آن خانه دانایی بالایی داشته باشند، خانه آبادتر خواهد بود» یادگیری و معرکه‌گیری همچون دو کفه ترازو هستند. هر چه دانایی ما افزایش یابد، کفه معرکه‌گیری پایین‌تر می‌آید و کمتر می‌شود. من خودم نیز زمانی معرکه‌گیر بودم و هنوز هم کمی از این رفتارها در من وجود دارد؛ اما تلاش کرده‌ام که بهتر شوم و از کنگره آموخته‌ام که چگونه به سمت دانایی حرکت کنم. من به دخترم همیشه توجه می‌کردم که اسباب‌بازی‌هایش را مرتب کند یا به لباس پوشیدن مسافرم خرده می‌گرفتم که این کارها باعث ایجاد معرکه می‌شد. آرزو دارم که بتوانم همچنان آموزش‌های بیشتری دریافت کنم و از معرکه‌گیری فاصله بگیرم و به حال خوبی دست یابم.

تایپ: همسفر مریم.(ع) رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر محیا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی کریمان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .