English Version
This Site Is Available In English

بیشتر معرکه‌گیری‌ها از ذهن شروع می‌شود

بیشتر معرکه‌گیری‌ها از ذهن شروع می‌شود

جلسه یازدهم از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی اردستان با استادی راهنما همسفر مهرو، نگهبانی همسفر ستاره و دبیری همسفر مهدیه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌‌گیری» روز دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند مهربان را شکر می‌کنم که کنگره ۶۰ را در مسیر زندگی‌ام قرار داد. از نگهبان جلسه سپاسگزارم که اجازه خدمت در این جایگاه را  به من دادند تا آموزش بگیرم. دستور جلسه امروز رابطه یادگیری و معرکه‌گیری است. این را باید بدانیم که حاشیه‌ها اغلب ضد ارزش هستند و انسان را از مسیر درست خارج و کم‌کم از هدف و مرکز اصلی دور می‌کنند. وقتی ما وارد کنگره می‌شویم، همان‌طور که امکان آموزش وجود دارد، امکان معرکه‌گیری هم وجود دارد. همه ما باید مراقب حس‌هایمان باشیم که اگر من حس آلوده داشته باشم، اگر جسم از آن حس خوب جدا شود، مسلماً وارد حاشیه می‌شوم. بیشتر معرکه‌گیری‌های انسان ممکن است از ذهن او باشد؛ یعنی من در ذهن خود بگویم که زندگی من سخت و مشکل است، فرزند خردسال دارم و مسافرم گرفتاری‌های زیادی دارد، نمی‌توانم به کنگره بروم، یا اینکه چرا من باید سی‌دی بنویسم؟ این‌ها همه نوعی معرکه‌گیری است که از ذهن یک فرد شروع می‌شود و زمانی که انسان در دام معرکه‌گیری افتاد، وارد حاشیه می‌شود و ناخودآگاه از یادگیری و آموزش فاصله می‌گیرد؛ یعنی در کنار معرکه‌گیری اصلاً یادگیری وجود ندارد، ما یا در مرحله معرکه‌گیری هستیم و از آموزش دور هستیم، یا از معرکه‌گیری دوریم و در کانون آموزش قرار داریم و این‌ها دو مسیر جداگانه هستند.

 انسانی که نادان است، همیشه دنبال این است که همه‌چیز را خودش تجربه کند، فکر می‌کند، همه‌چیز را بلد است و روی جهل خودش استوار است و همیشه در کارهایش به مشکل بر‌می‌خورد و بیشتر اوقات با حس ناامیدی روبرو می‌شود و انسانی که دانا است از تجربیات دیگران استفاده می‌کند، با خودش می‌گوید: من دیگر می‌خواهم، تجربه بشوم، چرا باید زندگی من برای دیگران تجربه شود؟ من خودم از زندگی دیگران تجربه می‌گیرم. تجربه بالاترین سرمایه یک انسان است که من از این سرمایه استفاده می‌کنم و در مسیر رشد و یادگیری قرار می‌دهم. علم و یادگیری همیشه باید برای انسان وجود داشته باشد؛ یعنی اگر من می‌خواهم، در مسیر زندگی خود رشد داشته باشم؛ باید حتماً راهنما داشته باشم. اگر می‌خواهم، موسیقی یاد بگیرم؛ باید راهنما داشته باشم، ما در سی‌دی‌ها یاد می‌گیریم که برای انسان اول تغییر اتفاق می‌افتد و بعدازاینکه انسان به‌مرورزمان تغییر کرد، مرحله تبدیل اتفاق می‌افتد؛ یعنی یک انسان با کسب کردن آگاهی و بالا بردن مرحله دانایی خود می‌تواند، صفت‌های خود را تغییر دهد و به مرحله تبدیل برسد؛ مثلاً تبدیل به یک انسان آرام شود. اگر خشم او زیاد است، ذره‌ذره تبدیل به یک انسان آرام شود. اگر ضد ارزش دارد، ذره‌ذره در مسیر ارزش‌ها قرار گیرد و  تبدیل به یک انسان سالم‌ و بهتر شود؛ پس ما باید یاد بگیریم، بیشترین چیزی که انسان را به‌طرف حاشیه‌ها می‌برد، حس انسان است، من باید مراقب حس خود باشم، از قضاوت‌ها دورباشم. من کلمه به من چه را همیشه در ذهنم مرور می‌کنم و به خود اجازه دخالت در جایگاه‌ها و بحث‌های دیگر را نمی‌دهم.

در مورد دستور جلسه دوم که تجلیل از راهنما تازه واردین همسفر الهام است. من از جایگاه استادی، راهنما و یک دوست از ایشان تشکر می‌کنم و قدردان تمام زحماتش در شعبه اردستان هستم. ایشان در قسمت سایت خیلی پرتلاش و کوشا خدمت کردند و این شعبه را پویا و مانا نگه داشتند و از حضورشان بسیار سپاسگزارم، ان‌شاءالله برکات این خدمات ارزشمند در زندگی‌شان جاری باشد، یاد و خاطره او همیشه در تک‌تک قلب‌های ما زنده می‌ماند.

در ادامه مراسم تجلیل از راهنما تازه‌واردین همسفر الهام توسط ایجنت گروه همسفران، همسفر زهره برگزار شد.

 

مرزبانان کشیک: همسفر سمیه و مسافر محمد‌رضا
تایپ: همسفر اعظم لژیون راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویرایش: همسفر معصومه دبیر سایت
عکس و ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت

همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .