معرکه گیری؛ یعنی دور شدن از مرکز و به حاشیه رفتن، معرکه گیری به این معناست که فردی بساطی را پهن میکند و تعدادی از افراد را گرد خود جمع مینماید و معرکه گیری میکند؛ ولی ما با آموزش درست میتوانیم از ضدارزشها دوری کنیم و این آموزش را در مکانی به نام کنگره۶۰ فرا میگیریم. کنگره۶۰ مکانی برای یادگیری و آموزش است در واقع یادگیری همان کسب دانش و ایجاد تغییر در رفتار و عواطف با استفاده از آن دانش است. آموزش بدون یادگیری، توانایی تفکر در آن زمینه را از افراد سلب میکند، آموزش و یادگیری مفاهیمی هستند که بهطور نزدیک با یکدیگر در ارتباط میباشند. در کنگره۶۰ اگر کسی در حال یادگیری و آموزش و خدمت کردن نباشد، از مسیر کنگره خارج میشود و به مسائل منفی و حاشیهای وارد میشود حاشیههایی که منطبق با ضدارزشها و نیروهای منفی هستند. معرکه گیری رأس این اعمال است در واقع نیروی منفی زیادی در معرکه گیری وجود دارد که باعث توقف رشد و آگاهی فرد میشود.
شاید بگوئیم بین یادگیری و معرکه گیری معنی مشترکی وجود ندارد؛ اما چیزی که هست این دو همیشه در مقابل هم هستند، این اختیار و آگاهی انسان است که کدام را انتخاب کند و این هم بدون تفکر، تجربه و آموزش ایجاد نمیشود؛ بنابراين باید آموزش گرفت تا بهتر انتخاب کرد. وقتی که آموزش گرفته شود آنوقت میتوان با نیروهای ضدارزشی مقابله کرد تا فهم و آگاهی انسان بالا برود، خوشبختانه این موضوع بهصورت رایگان در اختیار مسافران و همسفران در کنگره۶۰ قرار داده شده است که باید ارزش این را بدانیم و خوب از آن استفاده کنیم تا بهترین راه را بتوانیم انتخاب کنیم و دیگر اینکه یادگیری بدون دانایی ایجاد نمیشود. دانایی مثلثی دارد که اضلاع آن تفکر، آموزش و تجربه است. وقتی ما دانایی داشته باشیم میتوانیم به خوبی از ضدارزشها دوری کنیم.
بزرگترین مانع در مقابل ضدارزشها همین دانایی است همینطور بزرگترین مانع در برابر نفس اماره که مسبب بسیاری از ضدارزشها میشود، باز همین دانایی ماست که با آگاهی و حرکت، توأم با تعقل رشد کرده و سدی در مقابل عنصر معرکه گیری میباشد. تجربه همه چیز از انسانهای نادان است، تجربیات دیگران در قالب آموزش در اختیار ما قرار میگیرد که میتوان از آنها درس گرفته و در جهت پیشرفت و یادگیری بهتر در زندگی کاربردی کرد. انسان موجودی است که همواره در حال آموزش گرفتن است، وقتی آموزش میگیرد تجربه را هم کسب میکند و بعد مهارت پیدا میکند که علم خود را به دیگران انتقال بدهد به خاطر همین است که ما در کنگره۶۰ آموزش میگیریم و علم کسب میکنیم تا بتوانیم تغییراتی را در خود ایجاد کرده و مهارت این را پیدا کنیم تا روزی این علم را در اختیار دیگران قرار دهیم. ما نیز میتوانیم از طبیعت الگو بگیریم که وجود آن و فرضیه خلقت انسان، موجودات و زندگی خودش یادگیری است. ما در سیدی رابطه یادگیری و معرکه گیری آموختیم که یادگیری فقط درس و مدرسه نیست بلکه آموزش در تمام سطوح گسترده میباشد.
ما همیشه باید ساخته شویم و برای ساخته شدن باید بیاموزیم تا به درجهای که ممکن است برسیم. اگر هر انسانی به آن مرحله از درک و آگاهی برسد و دانایی او همراه با آموزش و تجربه باشد، امکان ندارد که نخواهد در راه صراط مستقیم راه برود. راه صراط مستقیم ما را به جایگاه اصلی خودمان هدایت میکند؛ اما اگر در بین راه به وسوسههای شیطانی برخورد کنیم که حق را از باطل تشخیص ندهیم این دیگر از ناقص بودن قدرت تعقل و تفکر ماست. معرکه گیری در اثر کمبود دانش، خودخواهی، منیت و حسادت ایجاد میشود. بهطور کامل میتوان گفت: شروع معرکه گیری دلیل میخواهد، برای مثال: انسان وقتی در موضوعی از دیگران عقب میافتد، کمکم خودش را از بقیه جدا میکند و این شروع معرکه گیری میباشد و کسی که معرکه گیری را شروع میکند هم خود و هم دیگران را به مسلخ میبرد. زمانیکه انسان جایگاه خودش را بالاتر از آن چیزی که هست تصور کند، با منیت وارد میدان معرکه میشود در اینجا توانایی و استعداد انسان علیه او حرکت کرده و او را در مسیری اشتباه قرار میدهد. ما میتوانیم این صفات منفی را از خود دور کنیم و در صراط مستقیم پیش رویم که این با آگاهی و آموزش و کمی تفکر ایجاد میشود که میتوان با این دانشی که به دست آوردهایم از مسائل معرکه گیری دوری کنیم و این با یادگیری پیش میآید.
نویسنده: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر فریبا رهجوی راهنما اعظم (لژیون تغذیه سالم)
ویرایش: همسفر معصومه دبیر سایت رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم)
عکاس: همسفر نازی رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم)
همسفران نمایندگی پاکدشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
103