بنام قدرت مطلق
دوازدهمین جلسه از دوره اول کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی لواسان به استادی مسافر محمد رضا و نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه "معرکه گیری و رابطه آن با یادگیری" در روز دوشنبه مورخ 28 آبان ماه 1403 راس ساعت 17 آغاز به کار کرد.
خدا را شکر می کنم برای اینکه توانستم جایگاهی که آن را دوست داشتم، بعد از چهارده ماه تجربه کنم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان بابت آموزش هایی که در اختیار ما گذاشتند بسیار تشکر می کنم که باعث شدند به این نقطه برسیم و ادامه زندگی برایمان اینقدر شیرین شود.
دستور جلسه امروز رابطه یادگیری با معرکه گیری است. در قدیم کسانی بودند که مار می گرفتند و زنجیر به خود می بستند. تجربه خودم از این دستور جلسه این بود که من توسط راهنمای خودم آقا ایمان، دبیر جلسه شده بودم. از اعضای لژیون یک سری خوب سفر می کردند و روز به روز هم حالشان بهتر میشد؛ اما بعضی ها نه. یا سی دی نمی نوشتند، یا حضور درست نداشتند و یا ورزش نمی کردند. باعث میشد که ناراضی باشند. باعث میشد کار ناشایست خود را تقصیر دیگران بدانند. به طریق های مختلف از دیگران ایراد می گرفتند. یا از راهنما یا از برادر لژیونی های خود.
این معرکه گیری سه تا مولفه دارد. 1- کسی که معرکه گیری می کند. 2- موضوع معرکه گیری 3- کسی که شنونده است. کسی که شنونده است باعث تشویق شخص معرکه گیر می شود. آن صحبت ها و بی احترامی هایی که می شود، بیشتر می شود. باعث قدرت او می شود. اما می توانیم جلوی این حرکت را بگیریم و نگذاریم این اتفاق افتد. باید دقت کنیم ببینیم این صحبت ماهیت آن چیست. آیا از حقیقت می آید یا نه. با دقت متوجه آن می شویم. یک موضوع دیگر این هست که یک معرکه گیر همیشه می خواهد اشتباهش را گردن دیگران اندازد. این موضوع در هر جایی مانند مدرسه، اداره، دانشگاه یا خانواده صادق باشد. شخص معرکه گیر یک آفت می شود. این آفت می تواند یک لژیون یا یک نمایندگی را به هم ریزد. شخص معرکه گیر باعث می شود دیدگاه یک تازه وارد خراب شود و افکاری که ماهیت آن غلط است، وارد افکار او نیز بشود.
تایپ و تنظیم: مسافر سینا
عکس: مسافر بهنام
- تعداد بازدید از این مطلب :
71