جلسه دوازدهم از دوره سی و دوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی گیلان به استادی ایجنت همسفر بهار، نگهبانی همسفر سپیده و دبیری همسفر نورا با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» روز دوشنبه ۲۸ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که در جمع شما حضور دارم. بخش اول دستور جلسه رابطه یادگیری و معرکهگیری و قسمت دوم آن تجلیل از راهنما همسفر مریم است. زمانیکه آقای مهندس حسین دژاکام یک دستور جلسهای را به عنوان دستور جلسه سالانه انتخاب میکنند و در سالهای متمادی آن را تکرار میکنند، میخواهند مسئلهای را برای ما بازگو کنند. معرکهگیری چیست؟ ریشهاش کجاست؟ یعنی چه کسی معرکه میگیرد.
انسان زمانی که میبیند نقطه ضعفی از آن نمایان شده و به اصطلاح عامیانه لو رفته است به دلیل اینکه ضعفش آشکار شده است شروع به معرکهگیری میکند؛ به عنوان مثال شخص مصرف شیشه دارد و به خانواده گفته است من بعد از رفتن به کمپ مصرفی ندارم. مادر خانواده در حین تمیزکاری منزل پایپ (وسیله کشیدن ماده مخدر شیشه) را پیدا میکند، در آن زمان شخص معرکه گیری را آغاز میکند که این متعلق به من نیست، این برای گذشته است، چه کسی اینجا گذاشته و ... همه اینها را مثال زدم؛ زیرا همه ما به عناوین مختلف این موضوع را تجربه کردهایم. در پایان مسئولیت کار اشتباه خود را گردن شخص دیگری میاندازند. آقای امین دژاکام تعریف زیبایی ارائه دادند.
ایشان فرمودند: شخص معرکهگیر مانند شخصی است که بدنسازی کار میکند و بازوها را تقویت میکند و لباسی میپوشد که بازوها دیده شوند؛ اما تمرین پا انجام نمیدهد و همچنان پاهای لاغر و ضعیفی دارد و به همین دلیل شلوار گشاد میپوشد تا آنها را پنهان نماید. در اینجا معرکهگیری مقابل یادگیری ظاهر میشود. هر فردی با تقویت نقاط قوت خود باید نقطه ضعف خود را ببیند و آنها را هم اصلاح کند. یکی از بزرگترین معایب معرکهگیری نادیده گرفتن نقاط ضعف است.
حس اولین نیروییست که قوه عقل را به کار میاندازد. در مثلث دانایی سه مولفه تفکر، تجربه و آموزش داشتیم. شخص معرکهگیر تفکر نمیکند. ضلع تفکر ضعیف میشود یا شخصی ضلع تفکرش بزرگ و بزرگتر میشود؛ ولی به همان نسبت ضلع آموزش آن کوچک و کوچکتر میشود یا مثالی که آقای امین دژاکام برای ما گفتند که بشکهای داریم یک طرف با قطر زیاد و طرف دیگر با قطر کم، اگر درون آن آب زیاد بریزم از سمتی که قطر آن اندک است شکسته خواهد شد.
بنابراین با معرکه گیری دانایی و حس ظاهری و باطنی از بین بین خواهد رفت. ارتباط این دستور جلسه با همسفر مریم راهنمای لژیون پنجم نمایندگی گیلان این است که ایشان هیچ زمانی درگیر معرکه گیری نشدند. آقای مهندس حسین دژاکام در سیدی نبود روشنایی میفرمایند فردی که به سمت روشنایی حرکت کند عروج پیدا میکند و برعکس فردی که به سمت تاریکی روانه شود به فرش مینشیند.
زمان تجلیل ایشان چند ماه قبل بود، اما متوجه شدم ایشان عاشق آموزش گرفتن و کاملاً بدون حاشیه هستند؛ بنابراین به امروز موکول کردم. از ویژگیهای ایشان رازداری، امانتداری و ... چه برای کنگره و چه برای رهجو را میتوان نام برد. دوره راهنمایی چهار سال است، اما اگر فرمانبردار باشیم و معرکهگیر نباشیم میتوان دوره را تمدید کرد. خداوند را شاکرم که در زمان راهنمایی ایشان در این نمایندگی حضور داشتم. از همکاری ایشان بسیار لذت بردم و از آشنایی با ایشان بسیار خرسندم. بنده فقط در جایگاه راهنمایی از ایشان شناخت دارم.
رهجوهای بسیار موفقی تحویل نمایندگی دادند و این نشاندهنده آن است که محصول باغ فوق العاده بوده است. پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. امیدوارم در جایگاههای خدمتی دیگر ایشان را ببینیم. امیدوارم موفق باشند و به راهنمای گرانقدرشان همسفر پروانه تبریک عرض میکنم و بابت چنین رهجوی خدمتگزاری از ایشان کمال تشکر را دارم.
در ادامه تصاویری از مراسم تجلیل راهنما همسفر مریم
مرزبان کشیک: همسفر هانیه
تایپ: همسفر شبنم رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر هانیه مرزبان خبری
ویرایش: همسفر سپیده رهجوی راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
184