English Version
This Site Is Available In English

یادگیری؛ بالا بردن دانایی

یادگیری؛ بالا بردن دانایی

مفهوم واژه یادگیری در کنگره ۶۰ به مسئله آموزش و به دنبال آن به دانایی برمی‌گردد.
به نظر من یادگیری یعنی فرد در هر لحظه و مکانی به دنبال بالا بردن دانایی خودش باشد و سه مؤلفه مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش است را به تعادل برساند و از هر پیش‌آمدی فقط به دنبال آموزش آن باشد و به مسائل اطراف آن توجه نداشته باشد.
یادگیری یعنی مسائل را یادگرفتن، در مسائل تفکر کردن، از مسائل آموزش گرفتن و مسائل را تجربه کردن
اگر بخواهم مفهوم معرکه‌گیری را بیان کنم دقیقاً می‌توان گفت که نقطه مقابل مفهوم یادگیری است و ریشه آن به جهل و نا‌آگاهی انسان‌ها برمی‌گردد. معرکه‌گیری یعنی وجود سه صفت ترس، منیت و ناامیدی در انسان.
فردی که معرکه‌گیر است به دلیل وجود منیتش نمی‌تواند اشتباهات خودش را بپذیرد و می‌ترسد که دیگران آن را مقصر بدانند و از خواسته‌هایش دور شود و همیشه در حاشیه است و گاهی نا‌امید است و نق می‌زند.
یادگیری و معرکه‌گیری با هم رابطه معکوس دارند. معرکه‌گیر هیچ‌وقت نمی‌تواند آموزش بگیرد. ما هرگز نباید فراموش کنیم که برای چه به کنگره آمده‌ایم! ما آمده‌ایم تا یاد بگیریم.
یکی از معرکه‌گیری‌هایی که همسفران دچار آن می‌شوند (معرکه‌گیری ذهنی) است، یعنی در ظاهر وکلام هیچ اتفاقی نمی‌افتد، فقط در ذهن این اتفاق می‌افتد که به مشکلات درونی من برمی‌گردد، ترس من، منیت من...گاهی این معرکه‌گیری در مورد مسافر اتفاق می‌افتد قضاوت‌هایی که در موردش می‌کنیم حتی اگر به زبان نیاوریم. در ذهنمان دچار معرکه‌گیری شده‌ایم.
پس من همسفر، باید مواظب باشم اگر نق زدم و به حاشیه رفتم به ضرر خودم است، زیرا ما به کنگره آمده‌ایم تا بیاموزیم، به حرمت‌ها احترام بگذاریم، با افراد کنگره ارتباط مالی و کاری نداشته باشیم. از پچ‌پچ کردن، غیبت کردن، سرزنش کردن، حسادت و کینه دوری‌کنیم، چون این‌ها نشانه معرکه‌گیری هستند.
من از این دستور جلسه پرمحتوا آموختم که باید با آموزش گرفتن و یادگیری از معرکه‌گیری فاصله بگیرم.
بی‌دلیل نیست که آقای مهندس این دو معقوله را در کنار هم قرار داده است. چراکه این دو مسئله همانند دو کفه ترازو است؛ هرچه سطح یادگیری و دانش و معرفت من بالاتر بیاید کفه دیگر ترازو که همان معرکه‌گیری است پایین‌تر می‌رود.
یادگیری نشان از آگاهی دارد و معرکه‌گیری نمونه بارز جهل و ناآگاهی است. پس به امید روزی که با آموزه‌های جامع و کامل کنگره پله‌های علم و پیشرفت را طی کنیم. با تشکر فراوان از بنیان کنگره ۶۰، برایشان آرزوی سعادت و موفقیت روزافزون دارم.

تایپ: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ویراستاری: مرزبان خبری همسفر فاطمه
تنظیم و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون یکم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .